Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 77

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1993 відповідей у цій темі

#781 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 13:06

А я намагаюся відтворювати львівський акцент, коли спілкуюся українською. Виходить більш мелодійно ніж оте карлівське "ґа" :)

Я львівський говір добре розумію, в дитинстві 11 років канікул проводила поряд з дівчиною зі Львова. Вуйко, файно й баняки- перше, що згадала. А ще вона весь час вставляла в речення "бігме" це мабуть "боже мой" або "зуб даю")).

#782 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 11 липень 2020 - 13:54

Уверена- форум знает все!)
Девочки, в Полтаве есть возможность сдать международный екзамен по английскому языку?
Интересует любой из:
*IELTS
*TOEFL
*TOEIC
*FCE Grade C
*CAE/CPE
Или только Киев/Харьков и т.д.?

Якщо нічого не змінилось за пару років лише Харків, Київ...

#783 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 14:40

Підкажіть хто знає, прокат катамарану можна забронювати, телефон є в кого?

#784 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 15:52

Вторая- ночью мозг , говоря простым языком, анализирет и систематизирует информацию, полученную накануне. Народная мудрость хорошо это описывает : " Утро вечера медренее"

Говорят "Молодость спит крепко, сладко и безмятежно". 

Я если лягу спать днём, снится... кошмаром это не назовёшь, но что-то неприятное. Вот сегодня уснула днём, приснился бывший муж. Зачем? Я о нём вообще не думала, мозгу нечего анализировать. Хотя может мне и ночью что-то снится, просто не запоминаю. Сейчас я просто прилегла полежать, спать не планировала, на часах: эффективность 97%, глубокий сон 0%, неглубокий час 16, быстрый 21. Как по мне, я банально "провалилась". Наверное резко в спорт ударилась, организм намекает, что хоть сном надо компенсировать. 

#785 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 липень 2020 - 16:09

Елена, Лєна, а ви все аналізуєте ? Читаю вас з цікавістю, але постійно виникає питання - щось ви робите просто так, "для душі", бо навіть ефективність сну перевіряєте..

#786 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 16:24

Елена, Лєна, а ви все аналізуєте ? Читаю вас з цікавістю, але постійно виникає питання - щось ви робите просто так, "для душі", бо навіть ефективність сну перевіряєте..

То ваше сприйняття мене). Не перевіряю я: не зняла годинник, коли лягла, а ввечері завжди знімаю, а він мені замигав "Молодець, сьогодні ви спали краще, ніж вчора". Звичайно краще, бо я цей параметр не відстежую, виходить рік взагалі не спала. 

Для душі - ви маєте на увазі не те, що треба, а те, що хочу? Бо в мене все йде від душі і для душі. навіть якщо я когось посилаю дуууже далеко, то роблю це від душі. ))

А стосовно фітнесу, то звичайно перевіряю. Я в тому віці, коли треба відстежувати стан здоров'я, вчасно проходити обстеження серця та дозувати навантаження. 

#787 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 16:30

Щойно в Інстаграм промелькнула реклама "Требуется модель плюс-сайз размера М". З яких пір М - це плюссайз? 

А це тільки в мене в вихідні дні більше реклами в ІГ в стрічці? кожні три публікації - рекламні пости. Тим паче рекламувати білизну я ніколи не збиралася. Чого воно мені вискакує?  :angry:

#788 Belyanochka

Belyanochka

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 липень 2020 - 16:39

То ваше сприйняття мене). Не перевіряю я: не зняла годинник, коли лягла, а ввечері завжди знімаю, а він мені замигав "Молодець, сьогодні ви спали краще, ніж вчора". Звичайно краще, бо я цей параметр не відстежую, виходить рік взагалі не спала.

Для душі - ви маєте на увазі не те, що треба, а те, що хочу? Бо в мене все йде від душі і для душі. навіть якщо я когось посилаю дуууже далеко, то роблю це від душі. ))

А стосовно фітнесу, то звичайно перевіряю. Я в тому віці, коли треба відстежувати стан здоров'я, вчасно проходити обстеження серця та дозувати навантаження.

можливо й сприйняття, я ж не спорю.
Для душі - маю на увазі, щось імпульсивне, бездумне, щоб потім не аналізувати скільки на це пішло життєвих сил, чи скільки калорій , чи корисно це і т.п.
Просто у вас все в постах закінчується підрахунками ефективності.
П.с. ясно , що це не моє діло, але , коли ви пишите про це в загальних темах то виникає таке питання. Це просто цікавість

#789 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:00

Для душі - маю на увазі, щось імпульсивне, бездумне, щоб потім не аналізувати скільки на це пішло життєвих сил, чи скільки калорій , чи корисно це і т.п.

Щоб не аналізувати саме перераховані параметри... Я на мінімалках, тому, коли тобі було нормально і продуктивно, потім щось пішло не так, будь-яка людина починає шукати причину. 

Просто у вас все в постах закінчується підрахунками ефективності. П.с. ясно , що це не моє діло, але , коли ви пишите про це в загальних темах то виникає таке питання. Це просто цікавість

В мене цей інтернет-ресурс асоціюється з ЗОЖ. Можливо тому, що три марафона в минулому. Або мова про сон зайшла. Я ж не пишу в політичній темі, що погано спала напевне із-за Зеленського. Або в продажу піжам "Не купуйте, бо я в ній не висипаюсь". Заговорили про шум, мені відгукнулося - от і весь секрет.

Людям властиво придумувати те, чого немає або що існує в їх уяві. 

Я думала "для душі" це недостигаторські заняття. Читаю, ходжу до церкви, не спілкуюся з тими,з ким не хочу; не роблю того, чого не хочу. Робота для душі, а не ради грошей. І помітила я, що якщо робити щось від душі, те, що тобі подобається, то й морально краще себе почуваєш, і розвиваєшся, і фінансово краще.

А про імпульсивні вчинки я вважала, що то проблема. Це не так? )) Я так їжджу відпочивати. Люди бронюють за півроку, аналізують, я за тиждень речі зібрала (до виліту, поїхали). або зранку вирішили, вдень поїхали, а житло там знайдемо. Про бездумні покупки взагалі то мій біль.  Або лягла спати. А поїхали на байках поганяємо? А поїхали, а зранку: блііін, треба було спати вчасно лягати, бо я ніяка. 

#790 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:08

ясно , що це не моє діло

От навіщо ви це написали?)) Мені в Інсті так "доброзичливці" пишуть. "Это не моё дело, но..." а далі йде якась нечемність. Або "Извините, но..." у вас груди нет, не думали что-то сделать? У вас кожа на животе вЕсит, почему абдоминопластику не сделаете? 

Оце "ізвініте, но" як індульгенція чи що?  

Або "Єто не мое дело, но у вас ноздри разные" и ники обічно "Цветочек", "Светлячек", "Успипусечка" и в шапці "Счастливая жена Пети и мама Васи". Ну зразу ж видно: щаслива людина. Це як повинно бути на...но в голові, щоб збільшувати ту фотку або зупиняти відео, щоб роздивитись чужі груди та інше, а потім фекнути .

#791 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:17

Можете и в меня кидать тапки, мне все равно)))

Но, читаю форум ежедневно и последние дни в т.ч.)

Жесть, человек спросил, извинился, а на него в ответ сказали кучу г..., еще и чужие сторис инсты повесили.

А то, что человек, кому это адресовалось за последние сутки столько всего накалякал, что у всех наверное вопрос - а вы живете, или существуете по своим часам-секундомерам, весам - сколько съела, какой жирности молоко, кто как рядом стал в магазине и прочее. 

Никого не обижаю, чтобы потом не написали, что из-за моего поста кто-то с собой что-то сделал))))

#792 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:26

Жесть, человек спросил, извинился, а на него в ответ сказали кучу г..., еще и чужие сторис инсты повесили

Кожен бачить те, що хоче бачити. Хто бачить кучу, то буває). Я про свої сторіс, а не про чужі)). 

а вы живете, или существуете по своим часам-секундомерам, весам - сколько съела, какой жирности молоко, кто как рядом стал в магазине и прочее. 

Про встав - то не мої пости. Я люблю тільки на теми  фітнеса та харчування поговорити)). 

#793 Belyanochka

Belyanochka

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:46

От навіщо ви це написали?)) Мені в Інсті так "доброзичливці" пишуть. "Это не моё дело, но..." а далі йде якась нечемність. Або "Извините, но..." у вас груди нет, не думали что-то сделать? У вас кожа на животе вЕсит, почему абдоминопластику не сделаете?

Оце "ізвініте, но" як індульгенція чи що?

Або "Єто не мое дело, но у вас ноздри разные" и ники обічно "Цветочек", "Светлячек", "Успипусечка" и в шапці "Счастливая жена Пети и мама Васи". Ну зразу ж видно: щаслива людина. Це як повинно бути на...но в голові, щоб збільшувати ту фотку або зупиняти відео, щоб роздивитись чужі груди та інше, а потім фекнути .

Чесно - мені все рівно які у вас груди, чи пропорційне лице.
"Фекать " не буду,я вам не критик І в інстаграмі на вас не підписана. Читаю лише тут ще з першого "ніку" вас пам'ятаю.
Просто майже кожне повідомлення , як про етап виживання

#794 Belyanochka

Belyanochka

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:51

Написала , що не моє діло - бо пам'ятаю як колись гостро ви реагували , коли вам писали в лс, що це ваш особистий простір, а пишуть тут всякі. Хоча досі не розумію , що в цьому такого.
Вообщем - не хотела никого обидеть, просто стало интересно

#795 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення

Опубліковано 11 липень 2020 - 17:54

Кожен бачить те, що хоче бачити. Хто бачить кучу, то буває). Я про свої сторіс, а не про чужі)). 

В адрес вас я не хочу видеть ничего)))мне фиолетово) Но, вы так своими сообщениями заполонили тему форума за последние дни особенно, что хочешь или нет, но прочитав, вывод один - жесть))) Конечно вы свои сторис написали, только в ответ на комментарий конкретного человека. 

#796 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 18:36

Чесно - мені все рівно які у вас груди, чи пропорційне лице.
"Фекать " не буду,я вам не критик І в інстаграмі на вас не підписана. Читаю лише тут ще з першого "ніку" вас пам'ятаю.
Просто майже кожне повідомлення , як про етап виживання

Ні, в мене асоціація з інстаграм виникла. Про виживання, то воно так і є. Мабуть треба задуматися про баланс між стрункістю та нормальним життям, а не існуванням.
[quote name="vicf" post="1708697"

В адрес вас я не хочу видеть ничего)))мне фиолетово) Но, вы так своими сообщениями заполонили тему форума за последние дни особенно, что хочешь или нет, но прочитав, вывод один - жесть))) Конечно вы свои сторис написали, только в ответ на комментарий конкретного человека. [/quote][/quote]
Коли мені все одно, я проходжу повз)
Сорі за криву цитату, незручно з телефону

#797 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 11 липень 2020 - 18:38

Напомните куда можно сдать вещи ? В Киеве, в ЗлатоМисто есть эти баки?

#798 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 18:40

а як готуєте? Я про фунчозу з морепродуктами

Ой, я дуже примітивно: на сковорідку морепродукти + цибуля, потім пару ложечок вершків. Фунчозу залила кип'ятком, через пару хвилин і її на сковорідку.

#799 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення

Опубліковано 11 липень 2020 - 18:48

Ні, в мене асоціація з інстаграм виникла. Про виживання, то воно так і є. Мабуть треба задуматися про баланс між стрункістю та нормальним життям, а не існуванням.
[/quote]
Коли мені все одно, я проходжу повз)
Сорі за криву цитату, незручно з телефону

Я 3 дні точно проходила повз, бо мені все рівно, що ви їсте і як, скільки ви спите і т.д., но сьогодні не втрималася - коли вам людина задала тактовно питання, вибачилася заздалегідь (мабуть цінувала вашу раніму душу), а ви так нахабно їй відповіли. Хоча, в ваших постах кругом, що всі повинні поважати ВАШ простір - і попою не торкнутися біля шафи, щоб вас не задіти, і звук, бо вам спати. А самі... навіть тактовно написати не бачите сенсу((

#800 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 18:51

Я 3 дні точно проходила повз, бо мені все рівно, що ви їсте і як, скільки ви спите і т.д., но сьогодні не втрималася - коли вам людина задала тактовно питання, вибачилася заздалегідь (мабуть цінувала вашу раніму душу), а ви так нахабно їй відповіли. Хоча, в ваших постах кругом, що всі повинні поважати ВАШ простір - і попою не торкнутися біля шафи, щоб вас не задіти, і звук, бо вам спати. А самі... навіть тактовно написати не бачите сенсу((

Я була сама тактовність)). Зразу вони йдуть в блок або можу постібатися, залежно від настрою. Зазвичай то робиться з закритих профілей).
  • Marusja це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама