Я львівський говір добре розумію, в дитинстві 11 років канікул проводила поряд з дівчиною зі Львова. Вуйко, файно й баняки- перше, що згадала. А ще вона весь час вставляла в речення "бігме" це мабуть "боже мой" або "зуб даю")).А я намагаюся відтворювати львівський акцент, коли спілкуюся українською. Виходить більш мелодійно ніж оте карлівське "ґа"
Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
#781Опубліковано 11 липень 2020 - 13:06 #782Опубліковано 11 липень 2020 - 13:54 Якщо нічого не змінилось за пару років лише Харків, Київ...
#783Опубліковано 11 липень 2020 - 14:40
Підкажіть хто знає, прокат катамарану можна забронювати, телефон є в кого?
#784Опубліковано 11 липень 2020 - 15:52 Вторая- ночью мозг , говоря простым языком, анализирет и систематизирует информацию, полученную накануне. Народная мудрость хорошо это описывает : " Утро вечера медренее" Говорят "Молодость спит крепко, сладко и безмятежно".
Я если лягу спать днём, снится... кошмаром это не назовёшь, но что-то неприятное. Вот сегодня уснула днём, приснился бывший муж. Зачем? Я о нём вообще не думала, мозгу нечего анализировать. Хотя может мне и ночью что-то снится, просто не запоминаю. Сейчас я просто прилегла полежать, спать не планировала, на часах: эффективность 97%, глубокий сон 0%, неглубокий час 16, быстрый 21. Как по мне, я банально "провалилась". Наверное резко в спорт ударилась, организм намекает, что хоть сном надо компенсировать. #786Опубліковано 11 липень 2020 - 16:24
То ваше сприйняття мене). Не перевіряю я: не зняла годинник, коли лягла, а ввечері завжди знімаю, а він мені замигав "Молодець, сьогодні ви спали краще, ніж вчора". Звичайно краще, бо я цей параметр не відстежую, виходить рік взагалі не спала. Для душі - ви маєте на увазі не те, що треба, а те, що хочу? Бо в мене все йде від душі і для душі. навіть якщо я когось посилаю дуууже далеко, то роблю це від душі. )) А стосовно фітнесу, то звичайно перевіряю. Я в тому віці, коли треба відстежувати стан здоров'я, вчасно проходити обстеження серця та дозувати навантаження. #787Опубліковано 11 липень 2020 - 16:30 Щойно в Інстаграм промелькнула реклама "Требуется модель плюс-сайз размера М". З яких пір М - це плюссайз? А це тільки в мене в вихідні дні більше реклами в ІГ в стрічці? кожні три публікації - рекламні пости. Тим паче рекламувати білизну я ніколи не збиралася. Чого воно мені вискакує? #788Опубліковано 11 липень 2020 - 16:39 можливо й сприйняття, я ж не спорю. Для душі - маю на увазі, щось імпульсивне, бездумне, щоб потім не аналізувати скільки на це пішло життєвих сил, чи скільки калорій , чи корисно це і т.п. Просто у вас все в постах закінчується підрахунками ефективності. П.с. ясно , що це не моє діло, але , коли ви пишите про це в загальних темах то виникає таке питання. Це просто цікавість
#789Опубліковано 11 липень 2020 - 17:00 Для душі - маю на увазі, щось імпульсивне, бездумне, щоб потім не аналізувати скільки на це пішло життєвих сил, чи скільки калорій , чи корисно це і т.п. Щоб не аналізувати саме перераховані параметри... Я на мінімалках, тому, коли тобі було нормально і продуктивно, потім щось пішло не так, будь-яка людина починає шукати причину.
Просто у вас все в постах закінчується підрахунками ефективності. П.с. ясно , що це не моє діло, але , коли ви пишите про це в загальних темах то виникає таке питання. Це просто цікавість В мене цей інтернет-ресурс асоціюється з ЗОЖ. Можливо тому, що три марафона в минулому. Або мова про сон зайшла. Я ж не пишу в політичній темі, що погано спала напевне із-за Зеленського. Або в продажу піжам "Не купуйте, бо я в ній не висипаюсь". Заговорили про шум, мені відгукнулося - от і весь секрет.
Людям властиво придумувати те, чого немає або що існує в їх уяві.
Я думала "для душі" це недостигаторські заняття. Читаю, ходжу до церкви, не спілкуюся з тими,з ким не хочу; не роблю того, чого не хочу. Робота для душі, а не ради грошей. І помітила я, що якщо робити щось від душі, те, що тобі подобається, то й морально краще себе почуваєш, і розвиваєшся, і фінансово краще.
А про імпульсивні вчинки я вважала, що то проблема. Це не так? )) Я так їжджу відпочивати. Люди бронюють за півроку, аналізують, я за тиждень речі зібрала (до виліту, поїхали). або зранку вирішили, вдень поїхали, а житло там знайдемо. Про бездумні покупки взагалі то мій біль. Або лягла спати. А поїхали на байках поганяємо? А поїхали, а зранку: блііін, треба було спати вчасно лягати, бо я ніяка. #790Опубліковано 11 липень 2020 - 17:08 ясно , що це не моє діло От навіщо ви це написали?)) Мені в Інсті так "доброзичливці" пишуть. "Это не моё дело, но..." а далі йде якась нечемність. Або "Извините, но..." у вас груди нет, не думали что-то сделать? У вас кожа на животе вЕсит, почему абдоминопластику не сделаете?
Оце "ізвініте, но" як індульгенція чи що? Або "Єто не мое дело, но у вас ноздри разные" и ники обічно "Цветочек", "Светлячек", "Успипусечка" и в шапці "Счастливая жена Пети и мама Васи". Ну зразу ж видно: щаслива людина. Це як повинно бути на...но в голові, щоб збільшувати ту фотку або зупиняти відео, щоб роздивитись чужі груди та інше, а потім фекнути . #791Опубліковано 11 липень 2020 - 17:17 Можете и в меня кидать тапки, мне все равно))) Но, читаю форум ежедневно и последние дни в т.ч.) Жесть, человек спросил, извинился, а на него в ответ сказали кучу г..., еще и чужие сторис инсты повесили. А то, что человек, кому это адресовалось за последние сутки столько всего накалякал, что у всех наверное вопрос - а вы живете, или существуете по своим часам-секундомерам, весам - сколько съела, какой жирности молоко, кто как рядом стал в магазине и прочее. Никого не обижаю, чтобы потом не написали, что из-за моего поста кто-то с собой что-то сделал))))
#792Опубліковано 11 липень 2020 - 17:26 Жесть, человек спросил, извинился, а на него в ответ сказали кучу г..., еще и чужие сторис инсты повесили Кожен бачить те, що хоче бачити. Хто бачить кучу, то буває). Я про свої сторіс, а не про чужі)).
а вы живете, или существуете по своим часам-секундомерам, весам - сколько съела, какой жирности молоко, кто как рядом стал в магазине и прочее. Про встав - то не мої пости. Я люблю тільки на теми фітнеса та харчування поговорити)). #793Опубліковано 11 липень 2020 - 17:46 Чесно - мені все рівно які у вас груди, чи пропорційне лице. "Фекать " не буду,я вам не критик І в інстаграмі на вас не підписана. Читаю лише тут ще з першого "ніку" вас пам'ятаю. Просто майже кожне повідомлення , як про етап виживання #794Опубліковано 11 липень 2020 - 17:51
Написала , що не моє діло - бо пам'ятаю як колись гостро ви реагували , коли вам писали в лс, що це ваш особистий простір, а пишуть тут всякі. Хоча досі не розумію , що в цьому такого.
Вообщем - не хотела никого обидеть, просто стало интересно #795Опубліковано 11 липень 2020 - 17:54
#796Опубліковано 11 липень 2020 - 18:36 Ні, в мене асоціація з інстаграм виникла. Про виживання, то воно так і є. Мабуть треба задуматися про баланс між стрункістю та нормальним життям, а не існуванням. [quote name="vicf" post="1708697" Кожен бачить те, що хоче бачити. Хто бачить кучу, то буває). Я про свої сторіс, а не про чужі)). В адрес вас я не хочу видеть ничего)))мне фиолетово) Но, вы так своими сообщениями заполонили тему форума за последние дни особенно, что хочешь или нет, но прочитав, вывод один - жесть))) Конечно вы свои сторис написали, только в ответ на комментарий конкретного человека. [/quote][/quote] Коли мені все одно, я проходжу повз) Сорі за криву цитату, незручно з телефону #799Опубліковано 11 липень 2020 - 18:48
Я 3 дні точно проходила повз, бо мені все рівно, що ви їсте і як, скільки ви спите і т.д., но сьогодні не втрималася - коли вам людина задала тактовно питання, вибачилася заздалегідь (мабуть цінувала вашу раніму душу), а ви так нахабно їй відповіли. Хоча, в ваших постах кругом, що всі повинні поважати ВАШ простір - і попою не торкнутися біля шафи, щоб вас не задіти, і звук, бо вам спати. А самі... навіть тактовно написати не бачите сенсу((
#800Опубліковано 11 липень 2020 - 18:51 Я була сама тактовність)). Зразу вони йдуть в блок або можу постібатися, залежно від настрою. Зазвичай то робиться з закритих профілей).
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |