Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 63

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1982 відповідей у цій темі

#781 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 17 квітень 2018 - 23:29

Справа в тому, що у мами звичайний телефон( якби у неї був смартфон, я б і не парилась, а так є поїзд прямо до Лубен, а ми не впевнені, що вона встигне, тому і вирішили купувати вже на місці. Сподіваюся, як не термінал, так хоч банкомат на місці буде :)

Можно купить билет через интернет, а маме прислать число-буквенный код, смс-кой. Она его в кассе покажет, и ей билет дадут, инфа 100% )) 

#782 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 квітень 2018 - 00:03

Можно купить билет через интернет, а маме прислать число-буквенный код, смс-кой. Она его в кассе покажет, и ей билет дадут, инфа 100% ))

Чудово, дякую!

#783 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 00:58

При покупке посадочного документа тоже? Или это про те билеты, которые не дают право на проезд а подлежат обмену/распечатыванию в кассе?

#784 Юрьевна

Юрьевна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 835 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Татьяна и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 06:07

А в какую цену билеты? Сын очень хочет,но что то запахи такие не очень привлекают(

Боковые сектора от 80 грн. билеты, а центральные от 120 грн. Мы взяли на 6 ряд за 160 грн.

#785 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 08:00

При покупке посадочного документа тоже? Или это про те билеты, которые не дают право на проезд а подлежат обмену/распечатыванию в кассе?

Тоже. На самом деле, их даже печатать не обязательно, если уж совсем не успеваешь, по этому коду и в поезд можно сесть, его просто вводят в сканер ручками.

Не относиться к "билетам" , которые без обмена в кассе не дают право на проезд.

#786 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 08:40

Уляна СупрунНравится Страница

Що робити, якщо вам довелося “сидіти на холодному”

Перше - не перейматися. Існує багато хибних уявлень щодо сидіння на холодній поверхні та проблем зі здоров’ям, які це може нібито викликати.

Найпоширеніший із них - міф, що сидіння на холодній поверхні призводить до запалення сечового міхура (циститу). Це судження не має під собою науково обґрунтованих доказів.

Переохолодження чи запалення певної ділянки тіла дійсно може виникнути, якщо тривалий час знаходитися на вулиці в лютий мороз. Або ж, коли температура, навіть вища за 0, проте є велика вологість повітря та сильний вітер, котрий дме на відкриту частину тіла.

У всіх інших випадках, особливо за добрих погодних умов, дуже складно переохолодитися. Організм сам підтримує оптимальну температуру внутрішніх органів, тому ваш сечовий міхур та інші органи переважно захищені від перепаду температури.

Сидіння на холодній поверхні може призвести до оманливого відчуття потреби частого сечовипускання. Це не шкодить здоров'ю. Ваше тіло реагує на холод, як подразник, тож коли ви зігрієтеся - неприємне відчуття зникне.

Проте, якщо ви відчуваєте печіння або біль під час сечовипускання, це свідчить, що проблема справді серйозна. Такі симптоми не пов’язані з холодною погодою чи поверхнею, на якій ви посиділи.

Вони найчастіше розвиваються внаслідок бактеріальних інфекцій - коли до сечового міхура або сечовивідних шляхів потрапляють бактерії, які викликають запалення. Холод не є провідником таких бактерій.

Якщо у вас часто трапляється подібна проблема - двічі або тричі на рік - зверніться до лікаря і визначте необхідне лікування.

Сучасні дослідження показують, що для профілактики повторення такого запалення допомагають зміни способу життя. (https://goo.gl/gDk3uR)

Щоби запобігти повторному розвитку інфекції, регулярно пийте багато води та намагайтеся дотримуватися правила сечовипускання одразу після статевого акту.

Неінфекційні причини циститу також трапляються - це можуть бути, наприклад, деякі засоби контрацепції, травми, алергічні стани, певні ліки, проте ним неможливо заразитися через сидіння на холодній поверхні або купання у прохолодній воді.

Обговоріть всі нюанси з лікарем та підберіть оптимальне для вас лікування і профілактику.

#787 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 18 квітень 2018 - 09:25

Нужен коллективный разум.

Нужно выбрать цвет бабочки. https://www.instagra...=lovebabochkina Какие будут брюки пока не знаю. Рубашка такая (цвет ближе к зелёному, а не к жёлтому )

20160720152826_002507350_1.jpg

темно-синій, темно-червоний кольори

#788 Элисона

Элисона

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 863 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Элисона

Опубліковано 18 квітень 2018 - 09:29

Нужно выбрать цвет бабочки. https://www.instagra...=lovebabochkina Какие будут брюки пока не знаю. Рубашка такая (цвет ближе к зелёному, а не к жёлтому )

Классная,где покупали,нам тоже надо

#789 vityska

vityska

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 150 повідомлення
  • Ім'я:виктория

Опубліковано 18 квітень 2018 - 10:44

Девочки подскажите. Где можно распечатать с флешки на Огнивка или Садах 2

#790 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:00

Может кому то пригодится. Цены на билеты цирка.
thumb_pre_1524041964__20180418103043.jpg

#791 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 516 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:08

Часто этот мусор выбрасывают люди, которые живут вдоль реки. Знакомая, пожив немного на Крутом берегу, больше в реке не купается. Говорила, что рядом живущие, например, убирают в погребе, сгнила капуста, ее в реку. Стоки тоже в реку.

у нас вся ливневка с Полтавы в реку. А еще есть самые умные, которые свою канализацию выводят именно в ливневки, Особенно это заметно зимой, когда кругом сугробы и лед, а из ливневки "парує"(((

• Cu-jo це подобається

#792 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 075 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:32

Нужно выбрать цвет бабочки. https://www.instagra...=lovebabochkina Какие будут брюки пока не знаю. Рубашка такая (цвет ближе к зелёному, а не к жёлтому )

thumb_pre_1524042256__hmprod.jpg thumb_pre_1524042256__hmprod_1.jpg thumb_pre_1524042256__hmprod_3.jpg thumb_pre_1524042257__hmprod_4.jpg thumb_pre_1524042257__hmprod_5.jpg thumb_pre_1524042257__hmprod_6.jpg 

у нас такие есть. мы переросли,  буду продавать. ох можно подкотить и будет стильненько 

#793 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:36

Тоже. На самом деле, их даже печатать не обязательно, если уж совсем не успеваешь, по этому коду и в поезд можно сесть, его просто вводят в сканер ручками.

Не относиться к "билетам" , которые без обмена в кассе не дают право на проезд.

Хм, интересно.
Ну с теми, которые надо менять в кассе всё понятно - продиктовал номер - получил билет. То, что посадочный не обязательно распечатывать - это я в курсе. Но то, что по его номеру выдают билет в кассе - этого я не знала.

#794 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:38

Хм, интересно.
Ну с теми, которые надо менять в кассе всё понятно - продиктовал номер - получил билет. То, что посадочный не обязательно распечатывать - это я в курсе. Но то, что по его номеру выдают билет в кассе - этого я не знала.

Так а в кассе чтоб распечатать вы  все равно диктуете номер. Какая разница с экрана телефона диктовать или с бумажки?)

#795 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 11:41

Так а в кассе чтоб распечатать вы все равно диктуете номер. Какая разница с экрана телефона диктовать или с бумажки?)

Никакой. Речь идёт о "посадочном документе", который уже даёт право на проезд и не требует обмена в кассе на билет. Т.е. уже и является билетом. Получается, что в кассе меняешь билет на билет. Я думала, что их в кассе не печатают.

Відредаговано Beznika, 18 квітень 2018 - 11:44.

#796 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 12:08

Очередное "письмо счастья" от водафон. Опять дорожает абонплата. Только что проверила - каждые полгода +10 грн. к тарифу (в мае 2017 было 40 грн., в конце октября стало 50, с 27 апреля хотят уже 60)...

#797 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 980 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 12:17

Девочки, кто может поделиться фишками из АТБ?( Алмазный) Нужно еще 5 шт. В ЛС, емли можно :)
  • Kalinna це подобається

#798 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 18 квітень 2018 - 12:36

Здравствуйте, вчера с ребенком начали проходить медкомиссию в школу, в первый класс. И врач сказала о том, что нужно обязательно проходить психиатра в психоневрологическом диспансере. Когда мой старший сын шёл в первый класс такого не было, неужели сейчас нужно проходить психиатра или можно отказаться?

Последние 4 года это точно есть, надо проходить, и с сыном, и с дочкой проходили. Попросят посчитать до 10, цвета, назвать ФИО, адрес, там фрукты-овощи и все. Ничего страшного в этом нет. Садиковские проходят в саду. Мы в сад не ходили, ездили сами в диспансер. 

• Nadin79 це подобається

#799 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 12:40

Очередное "письмо счастья" от водафон. Опять дорожает абонплата. Только что проверила - каждые полгода +10 грн. к тарифу (в мае 2017 было 40 грн., в конце октября стало 50, с 27 апреля хотят уже 60)...

А я 2 недели назад опять подключила на год за 350 грн., а сняло по факту только 280, какие-то бонусы у меня были... А помесячно получается дорого....

#800 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 18 квітень 2018 - 12:48

А я 2 недели назад опять подключила на год за 350 грн., а сняло по факту только 280, какие-то бонусы у меня были... А помесячно получается дорого....

а какой тарифный план у вас?  у детей заканчивается год без абонплат и вот думаю,что нужно немаленькую сумму готовить(((

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама