Медреформа и договора с семейниками
Розпочатий з Tash, 02 січ 2018 12:30
1258 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:49
Нам сказали на Леваду и ходить только направление брать. Относимся к Никитченка. Но договор с Корниенко на Леваде подписываю.
Ми відносимось до амбулаторії на Половках, а вузькі специ на Юрченка. Але декларацію підписуємо на Нікітченка: були там раніше. До того ж, все і всі на місці. А відстань до поліклінік та сама - близько 4 км.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:49
Чудесно! Я вообще в другой области прописана. Бред...
Это в какой поликлинике?
ЦПМД #2, относиться к 4 поликлинике на Железном.
Но это правда! Это им огласили в понедельник. Но думаю, договориться можно будет за взнос, как и раньше.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:50
В якій амбулаторії (чи поліклініці) ви заключали договір із сімейним? Я сьогодні відносила в дитячу поліклініку саме ксерокопії свого паспорта та свідоцтва про народження дитини. Татів тільки телефон запитала медсестра. Тому і писала-запитувала саме про копії - думала, що це кругом так: і в дитячій, і в дорослій...
Я ходила в 1 поликлинику для взрослых, в детскую ещё не ходила.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:51
Правильно, нужны копии документов
kulolga
-
-
2
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:52
В якій амбулаторії (чи поліклініці) ви заключали договір із сімейним? Я сьогодні відносила в дитячу поліклініку саме ксерокопії свого паспорта та свідоцтва про народження дитини. Татів тільки телефон запитала медсестра. Тому і писала-запитувала саме про копії - думала, що це кругом так: і в дитячій, і в дорослій...
Т.е в детской нужны документы?
Опубліковано 26 квітень 2018 - 20:55
Т.е в детской нужны документы?
Мені медсестра сказала принести копії написаних вище документів (одного із батьків - того, хто подає їх, плюс свідоцтво дитини). В принципі, майже так, як Супрун і говорила, але за потребу копій не пам'ятаю, чи вона згадувала.
Відредаговано Lyubasha_89, 26 квітень 2018 - 20:59.
kulolga
-
-
2
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:00
Мені медсестра сказала принести копії написаних вище документів (одного із батьків - того, хто подає їх, плюс свідоцтво дитини). В принципі, майже так, як Супрун і говорила, але за потребу копій не пам'ятаю, чи вона говорила.
А копии им оставлять?во взрослой ничего не надо было.
kulolga
-
-
2
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:03
Ми відносимось до амбулаторії на Половках, а вузькі специ на Юрченка. Але декларацію підписуємо на Нікітченка: були там раніше. До того ж, все і всі на місці. А відстань до поліклінік та сама - близько 4 км.
Мы относимся к детской на Юрченко,а до узких нам нужно ходить по месту прописки?я правильно поняла?
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:05
А копии им оставлять?во взрослой ничего не надо было.
Я віддала, поки вони у медсестри - для внесення даних. Коли забиратиму декларацію, спитаю за копії, що з ними буде далі.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:08
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:10
Я копий не оставляла, не просили. Переписала на листочек данные и все
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:31
В детской поликлинике тоже семейные врачи?
Да.
В мединститутах уже педиатров не выпускают. И по-моему несколько лет уже.
Елена С.
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 26 квітень 2018 - 21:54
Мне сегодня все копии документов отдали. Подписала декларацию и медсестра сама, без всяких вопросов отдала все копии документов и даже тот листочек, на котором писала данные(прописка, проживание, телефоны, пароль)
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 квітень 2018 - 22:12
Да. В мединститутах уже педиатров не выпускают. И по-моему несколько лет уже.
Выпускают точно Просто по новой реформе педиатрам нужно проходить курсы и переквалифицироваться в семейных врачей.
Відредаговано mismouse, 26 квітень 2018 - 22:14.
Опубліковано 27 квітень 2018 - 08:40
А расскажите по-подробнее про кодовое слово? Это буквы или и цифры могут быть? Сколько символов?
Опубліковано 27 квітень 2018 - 08:42
А расскажите по-подробнее про кодовое слово? Это буквы или и цифры могут быть? Сколько символов?
Пароль не менше шести символів. Я загадала дівоче прізвище матері - точно не забуду
Оksana
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 27 квітень 2018 - 08:53
Только буквы
Опубліковано 27 квітень 2018 - 09:01
Заключила договор в старой 4й поликлиннике,забрали копию паспорта и кода. Один человек может заключить договор за 5х людей (в регистратуре пробивают на каждого отдельный талончик).
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 27 квітень 2018 - 09:36
Девочки, у всех разная инфо. Я сегодня заключала договор, ребенка только к педиатру сказали. И паспорт нужен и мамы и папы. Вот так..
И если не по прописке подписали декларацию, то к узким специалистам до конца года смогут направлять только по месту этой самой прописки.
Оля, а з ким і де ви заключали договір? Я ще в пошуках, а ви територіально недалеко від нас, тому і питаю, може і мені підійде ваш варіант
Елена С.
-
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 27 квітень 2018 - 09:36
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.