Обо всём 41
Розпочатий з nadin, 21 лис 2015 21:53
1999 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 грудень 2015 - 10:37
І взагалі у центрі Полтави дуже мало новобудов. Нові мікрорайони будуються на окраїнах міста.
во Львове такая же ситуация, это историческая часть города. но и это не правда. разве не были построены новые бизнес-центры, например, на Гагарина, на месте переговорного пункта в центре??? а горисполком? и что, нет в центре новостроя????
Ір, та ну? Ти про Львів загнула. Приїзди погуляємо по центру я покажу))))
Опубліковано 02 грудень 2015 - 10:43
п...ц ((((( культурного слова просто нет.
То есть теперь в суточную командировку можно и не мечтать. У мужа часто по работе поездки как раз ночным поездом до Киева, а там машиной час до завода, решили все вопросы и назад, ужинал уже дома.
Теперь день едем туда, ищем гостиницу, потом на завод, а потом как? опять гостиница, домой? вместо одного дня, предприятие тратит 3 суток???
І з дитиною тепер дуже зручно їздити, то хоч поспати можна було, а тепер сидіти. Про вартість взагалі мовчу(
Опубліковано 02 грудень 2015 - 10:51
Дайте людям прийти до тями . В мене під вікнами техніка для ремонту доріг стоїть, сподіваюсь, що хоч асфальт вже класти не будуть .
у нас так і не доробили.... А навесті скажуть, що вже все зробили. При чому старий асфальт зняли, за зиму розіб’ють вщент те що залишилось від нього
а що вони мають на увазі під центром? Он біля кадетського корпусу дві чи три нових багатоповерхівки, біля цума 2 чи 3, вздовж каштанової алеї взагалі оновлені майже всі будівлі до Зигіна.
Опубліковано 02 грудень 2015 - 10:55
я была у вас) и не заметила жилых новостроек в центре
Відредаговано Malinka, 02 грудень 2015 - 10:56.
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 02 грудень 2015 - 11:31
Вручную?))))) А чистить не судьба, наверное(((
Вручную? Проезжую часть? Как вы себе это представляете? Вышли в 10 утра гулять, Калинина, 23 сентября, почищены, в парке дорожки тоже, со двора правда еле выплыла
Опубліковано 02 грудень 2015 - 11:44
хтось недавно писав відгук про роликову пилку для ніг scholl, відгукніться Де ви її купували?
Опубліковано 02 грудень 2015 - 11:46
я была у вас) и не заметила жилых новостроек в центре
Тюю, так центр же вроде историческая часть города - там нет новостроек, чем так гордятся львовяне... По крайней мере так нам гид рассказывал)) ну и сами мы их в центре не видели
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:05
Девочки, может кто видел в городе в продаже часы со счётчиком калорий? Надо на подарок, осталось два дня. В "Спортмастере" нет.
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:18
Девочки, может кто видел в городе в продаже часы со счётчиком калорий? Надо на подарок, осталось два дня. В "Спортмастере" нет.
а в "Динамо"?
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:22
Если бы у меня была возможность поездить-посмотреть, я бы на форуме не спрашивала).
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:25
В "Киннетик спорт" тоже нет - была.
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:29
Если бы у меня была возможность поездить-посмотреть, я бы на форуме не спрашивала).
(0532) 50-92-62, (05322) 2-57-33 телефоны Динамо
еще спортивные магазины и там телефоны http://poltava.me/pl...tivnye-magaziny
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:33
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:36
Вручную? Проезжую часть? Как вы себе это представляете?
Вышли в 10 утра гулять, Калинина, 23 сентября, почищены, в парке дорожки тоже, со двора правда еле выплыла
это прекрасно конечно, что в парке дорожки, но все приехали утром на работу в центр и поставили машины в сугробы, которые уже превращаются в моря
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:40
І з дитиною тепер дуже зручно їздити, то хоч поспати можна було, а тепер сидіти. Про вартість взагалі мовчу(
По-моему, как раз с ребенком намного удобней ехать 3 часа сидя, чем 6-8 часов ночью.
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:51
Тюю, так центр же вроде историческая часть города - там нет новостроек, чем так гордятся львовяне... По крайней мере так нам гид рассказывал)) ну и сами мы их в центре не видели
Центр міста це не тільки пл.Ринок. Він від костела Єлізавети і аж до нового ТЦ Форум, від Високого замку(Сихівський парк) і далі(ще не обслідувала той край). То скажу, що всі ремонтні роботи в будинку(в тому числі і зовнішня реконструкція) за рахунок жителів.І я скажу, що багато будинків історичних приводиться в порядок так, що і не скажеш, що тому будинку вже понад 100 років. Льви Львову реконструюються за рахунок волонтерів і місцевих скульпторів і художників. В нас навіть дворники закріплені за маленьким райончиком і їхню зарплату вираховують з комун.плати. І працюють вони(от тут повірте ) не так як в Полтаві. В нас кожного ранку вигрібають листя, щось метуть і прибирають.В Полтаві я їх бачила тільки 1 раз на 3-4 місяці. І да, я живу там де багато часних секторів, то такого як на монастирській і Шевченка не бачу.Тут навіть старі-старі будиночки ічторичні(ще дерев"яні або глиняні) реконструють самі власники в такі лялечки, а не чекають чиєїсь допомоги.Не має розвалюх. Я вже мовчу за ремонтні роботи тротуарів і доріг, облаштування велодоріжок. Ну і багато, що ще можна зрівняти.За пів року тут відчула різницю.І да - Західна Україна більш рветься в Європейське суспільство і спосіб життя чим інші. Медецину я також вже порівняла, то різниця відчутна.
Опубліковано 02 грудень 2015 - 12:54
По-моему, как раз с ребенком намного удобней ехать 3 часа сидя, чем 6-8 часов ночью.
дивлячись куди. Полтава-Київ на інтерсіті найзручніше. А от Київ-Львів, то тільки ніч. Денні переїзди - ад.Тут вже навіть інтерсіті 5-6 годин не висидиш.
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 02 грудень 2015 - 13:00
это прекрасно конечно, что в парке дорожки, но все приехали утром на работу в центр и поставили машины в сугробы, которые уже превращаются в моря
Да, но ведь чистят, а убрать все за ночь, не смогли бы даже в городе единорогов, какающих радугами, и техника которая чисти парки и тротуары не предназначена для дорог
Опубліковано 02 грудень 2015 - 13:14
Red Hot Chili Peppers выступят в Киеве
http://m.parter.ua/r...li_peppers.html
Опубліковано 02 грудень 2015 - 13:15
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|