Перехід до вмісту

Фотографія

Торты

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1524 відповідей у цій темі

#781 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 09:14

Наташа Мрія, У Вас такие тортики красивые- не могу глаз оторвать!!! Класс!!

То ви бачите те, що я можу показати))) а скільки такого що не для публіки))) в поганому смислі)

• Natalka це подобається

#782 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 20:01

Стараюся урізноманітніти страви з гарбуза, цей гарбузовий торт-мус сподобався зовнішнім виглядом і простотою приготування. На святковий торт, звісно, не тягне, але все таки рекомендую спробувати.
thumb_pre_1540449176__0-02-05-98b161953b thumb_pre_1540449176__0-02-05-f73dc3fcee

Рецепт брала тут http://kamelenta.ru/...ennyj-tort-muss
від себе порекомендую трохи більше желатину, десь 30 гр, тому що мус був трішки "живий".
Якщо хтось любить солодше - сміливо додавайте більше пудри.
І у мене зовсім не відчувався смак апельсину. Або апельсин такий, або його треба більше, або можнас пробувати лимон.

Я спробувала) мені сподобалося, легкий у приготуванні, ніжний і повітряний, в міру солодкий, дякую за рецепт! Не додивилася, що вершків у мене 400 мл, то, відповідно, взяла менше пюре.
thumb_pre_1540922210__9c32c840-c41e-498a

thumb_pre_1540922333__b10e1b90-f8a9-451e

#783 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 20:16

Я спробувала) мені сподобалося, легкий у приготуванні, ніжний і повітряний, в міру солодкий, дякую за рецепт! Не додивилася, що вершків у мене 400 мл, то, відповідно, взяла менше пюре.
thumb_pre_1540922210__9c32c840-c41e-498a

thumb_pre_1540922333__b10e1b90-f8a9-451e

И я на выходных делала.
Такой нежный и в меру сладкий. Да и по размерам не маленький. Много кому удалось попробовать)))
Очень понравился!!!
thumb_pre_1540923455__20181027_221817.jp

Відредаговано nadin, 30 жовтень 2018 - 20:17.

#784 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 20:27

Опять флешмоб намечается)))) как с польским?
Какие сливки покупать?
  • nadin це подобається

#785 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 21:03

Опять флешмоб намечается)))) как с польским?
Какие сливки покупать?

В АТБ 33%-е брала. Коробочка как раз 500 мл.

#786 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 жовтень 2018 - 10:27

И я на выходных делала. Такой нежный и в меру сладкий. Да и по размерам не маленький. Много кому удалось попробовать))) Очень понравился!!!

О, усі помітили, що не дуже солодко. Мені трішки-трішки не вистачило.
Щодо розміру, то нам теж було важко з,їсти, ще й так вийшло, що не було кого пригостити.

В АТБ 33%-е брала. Коробочка как раз 500 мл.

в АТБ на Шевченка, перестали продавати 33%

• nadin це подобається

#787 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 жовтень 2018 - 10:41

О, усі помітили, що не дуже солодко. Мені трішки-трішки не вистачило.
Щодо розміру, то нам теж було важко з,їсти, ще й так вийшло, що не було кого пригостити.

в АТБ на Шевченка, перестали продавати 33%

Я на Леваде брала

#788 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2018 - 23:52

Стараюся урізноманітніти страви з гарбуза, цей гарбузовий торт-мус сподобався зовнішнім виглядом і простотою приготування. На святковий торт, звісно, не тягне, але все таки рекомендую спробувати.

Пришла сказать спасибо за рецепт! Очень вкусный и легкий, нямка!

#789 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 05 листопад 2018 - 08:56

Пришла сказать спасибо за рецепт! Очень вкусный и легкий, нямка!

Дуже люблю читати такі відгуки! Спасибі за довіру.))

#790 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 листопад 2018 - 09:39

Японский Хлопковый Чизкейк

Рецепт взяла здесь https://www.biggerbo...ese-cheesecake/, внесла некоторые изменения, в связи с отсутствием пары ингридиентов

225 г сливочный сыр (лучше всего Филадельфия, с другими тоже ничего, но этот самый-самый)
4 столовые ложки масла ( ок. 120 гр)
7 столовых ложек молока
6 больших яиц, разделенных на белок и желток
1 ½ столовых ложки лимонного сока
2 чайных ложки экстракта ванили ( я взяла 2 пробирки ванильной эссенции Dr. Oetker в Метро)
 170 г гранулированного сахара ( у меня обычный мелкий сахар), разделить пополам
105 г муки
2 ½ столовые ложки кукурузного крахмала
¼ чайной ложки соли
¼ чайной ложки лимонного сока

Для выпечки первый раз брала разъемную форму диаметром 9", потом специально купила форму для чизкейков диаметром 8".

Сперва приготовим все для выпекания. Форму мазать сливочным маслом, взять глубокий противень и на дно покласть полотенце. Закипятить чайник горячей воды для водяной бани.

Растопить в глубокой стеклянной миске сливочный сыр, масло и молоко в микроволновой печи примерно 1 мин 30 сек.(можно сделать это и на водяной бане). Перемешивать смесь до тех пор, пока не будет больше комков.
Затем взбить яичные желтки, лимонный сок, экстракт ванили и половину сахара.

Поместить сито над чашей с сырной смесью и просеять муку, кукурузный крахмал соль. Хорошенько перемешать ингредиенты, чтобы не было комочков. Отставить в сторону.

Используя миксер, взбить яичные белки на средней скорости. Когда меренга начнет формироваться, добавить лимонный сок. После того как белки взобьются до мягких пиков, медленно добавить оставшийся сахар.Взбивать до жеских пиков, пока меренга не станет глянцевой и увеличился в объеме.
Используя плоскую  лопатку, взять 1/3 безе и добавить его в сырное тесто. Перемешивать осторожно, чтобы безе не опало. Частями добавить оставшееся безе, осторожно перемешивая. Получившееся тесто должно быть легким и воздушным.

Вылить тесто чизкейка в подготовленную форму для торта. Поместите форму торта в  глубокий противень, затем все поставить в духовку. Налить горячую воду в водяную баню примерно наполовину формы. Будьте осторожны, чтобы не выплеснуть воду в тесто.

Выпекать на нижней стойке в разогретой духовке 200 C в течение 18 минут, а затем понизить температуру до 160 C и печь 12-14 минут. Затем выключить духовку и слегка открыть дверцу на 30 минут. После этого вынуть из духовки полностью, чтобы чизкейк остыл при комнатной температуре.
Достать кейк из формы, украсить  сахарной пудрой, фруктами по желанию. Хранить в холодильнике в герметичном контейнере в течение 3 дней.

Приятного аппетита!

.

thumb_pre_1541573867__36dfaf58-ebfb-4eeathumb_pre_1541573867__e8c76b71-5273-4d5cthumb_pre_1541573868__486d5b31-1fb7-4339

Відредаговано natalia16, 07 листопад 2018 - 09:43.

#791 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 листопад 2018 - 14:53

thumb_pre_1540449176__0-02-05-98b161953b thumb_pre_1540449176__0-02-05-f73dc3fcee

від себе порекомендую трохи більше желатину, десь 30 гр, тому що мус був трішки "живий".
І у мене зовсім не відчувався смак апельсину. Або апельсин такий, або його треба більше, або можнас пробувати лимон.

Я тоже к флэшмобу присоединилась, спасибо за рецепт!

thumb_pre_1541940668__44937a79-6f75-4515

#792 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 листопад 2018 - 10:54

"Наполеон"

Коржі: 30 мл води+30 мл горілки + 1 яйце + дрібка солі + 1 пачка маргарину (тремо на терці) + борошно (скільки візьме) - вимішуємо тісто, ділимо його на 7-8 частин, розкатуємо і випікаємо кожну з них.Тісто катається тонко, не рветься.

Крем: 2 яйця + 1,5 склянки цукру + ваніль +3 ст ложки борошна - перемішуємо блендером, додаємо 750 мл молока, знову перемішуємо і ставимо на водяну баню до загускання.Крем необхідно постійно помішувати, бо заварюється досить швидко)

Смачного!

thumb_pre_1541870872__img_20181110_17102

#793 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2018 - 22:42

Я попробовала хлопковый чизкейк. У меня не очень хорошая духовка, игралась с температурой. Поэтому, скорей всего, немного низ не поднялся. Но получилось вкусно, ни на что не похоже.

thumb_pre_1542573856__p81118-222358.jpg

Відредаговано Муська, 18 листопад 2018 - 22:44.

#794 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2018 - 12:27

Зашла и я сказать : Спасибо большое за рецепт и комментарии к нему! Торт получился вкусным, нежным и ярким! И, самое главное, сын не понял, что там гарбуз. Я в мусс кроме сока положила и цедру половины апельсина. Это вообще мой первый торт мусс. Поэтому эксперимент удался, надо покупать кольцо, а то в форме не оч удобно. Спасибо!

thumb_pre_1542968456__img-27bce11eb05049

#795 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 23 листопад 2018 - 12:38

Зашла и я сказать : Спасибо большое за рецепт и комментарии к нему! Торт получился вкусным, нежным и ярким! И, самое главное, сын не понял, что там гарбуз. Я в мусс кроме сока положила и цедру половины апельсина. Это вообще мой первый торт мусс. Поэтому эксперимент удался, надо покупать кольцо, а то в форме не оч удобно. Спасибо!

thumb_pre_1542968456__img-27bce11eb05049

Ну красота ж! Дуже яскраво!
А кольцо дуже практична і потрібна  штука, гарний привід зробити собі подарунок на Новий рік чи замовити його комусь)))

#796 Катрончик

Катрончик

Студентка

• Наша пісочниця
  • 790 повідомлення
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 27 листопад 2018 - 09:38

Торт "Сливочные облака". Коли робила вперше, дуже сподобалося усе, крім основи - сухо і несмачно. Тому, навчена своїм досвідом, для основи зробила "Шоколад на кипятке" (1/3 по рецепту).
Персики проварювала в сиропі, а на зиму спеціально закрила кілька баночок для цього торту.
Зверху ще один корж не клала, але "шоколад на кипятке" однозначно можна класти, він вологий, легко ріжеться і буде доречним.

Якщо робити по рецепту, то торт не дуже солодкий, хто любить солодше - додавайте пудру чи цукор.
Легкий в приготуванні і поїданні - рекомендую.
Рецепт тут https://forum.say7.i...topic16299.html
thumb_pre_1533109394__31072018_057.jpg thumb_pre_1533109394__viber_image.jpg

Сделала торт. Но крем застывать начал моментально. Пришлось выкладывать ложкой на персики. Что не так? Много желатина добавила?

#797 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 листопад 2018 - 10:22

Сделала торт. Но крем застывать начал моментально. Пришлось выкладывать ложкой на персики. Что не так? Много желатина добавила?

як на мене - так, забагато желатину для такої кількості рідини.
Якщо важко викладається, можна трішки підігріти, щоб желатин знову розпустився.
Але велика кількість желатину може щевплинути на консистенцію, буде схоже на резинове. Перед подачею потримайте при кімнатній температурі хвилин 10, щоб желатин підтанув. Це трішки врятує ситуацію.

Дописано: подивилася ще раз рецепт. Ви клали желатин як там написано? Бо то нормальна кількість.

Відредаговано Мрія, 27 листопад 2018 - 10:24.

#798 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 27 листопад 2018 - 10:29

як на мене - так, забагато желатину для такої кількості рідини.
Якщо важко викладається, можна трішки підігріти, щоб желатин знову розпустився.
Але велика кількість желатину може щевплинути на консистенцію, буде схоже на резинове. Перед подачею потримайте при кімнатній температурі хвилин 10, щоб желатин підтанув. Це трішки врятує ситуацію.

Дописано: подивилася ще раз рецепт. Ви клали желатин як там написано? Бо то нормальна кількість.

І ще треба зважати на фірму-виробника желатину.

Я зараз використовую желатин з сайту Какаоголд. Кращого желатину я ще не зустрічала.

#799 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 листопад 2018 - 10:36

І ще треба зважати на фірму-виробника желатину.

Я зараз використовую желатин з сайту Какаоголд. Кращого желатину я ще не зустрічала.

я ніколи не звертала увагу, але наче в желатині, як і в агарі, є ступінь "міцності" чи як це правильно назвати)

• Marusja це подобається

#800 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 27 листопад 2018 - 10:55

я ніколи не звертала увагу, але наче в желатині, як і в агарі, є ступінь "міцності" чи як це правильно назвати)

в магазинних її не пишуть. Підозрюю, що сиплять найнижчу.

З какаоголд у мене зараз наче 220, то достатьно класти на 10% менше від рецепту і все відмінно застигає. А от з нашими ТМ були проколи і доводилось сипати більше.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама