Да, в этом. Пишу в ЛС
Детский сад № 81
Розпочатий з Атуля, 22 бер 2011 13:22
91 відповідей у цій темі
#62Опубліковано 08 липень 2017 - 01:20 Здраствуйте. Поделитесь опытом по поводу ясельной группы Малятко,в частности о воспитателях.Спасибо. #63Опубліковано 30 серпень 2017 - 19:30
Настя, а не знаете, как эта группа называлась?) #65Опубліковано 30 серпень 2017 - 20:45 Эх) чуть промахнулись. Нас записали в Теремок,а в параллели Зирочка)
#66Опубліковано 30 серпень 2017 - 21:35
Нам тоже не светит группа Зірочка) #67Опубліковано 30 серпень 2017 - 21:58 Ну, знакомых из Теремка у нас, вроде, нет) мы туда попали просто обычным распределением, после ясельной группы. Я тоже думаю, что все будет хорошо) #69Опубліковано 31 серпень 2017 - 08:16 Так мы опять вместе? #71Опубліковано 31 серпень 2017 - 10:54
О, Наталья Алексеевна мне понравилась. Только я ж так поняла, она в Зирочке. Или их две?)) #73Опубліковано 31 серпень 2017 - 11:33
ну, та, что была на замене у нас, по описанию похожа)) так что или их две, или одна на две группы) #74Опубліковано 31 серпень 2017 - 12:09 она была в прошлом году в Зирочке на подмене. #75Опубліковано 31 серпень 2017 - 12:26 Наталья Алексеевна все 3 года была в Зірочке, не на подмене. Она с Оксаной Викторовной, с самого начала были у моей племянницы. У нее часть ставки в этой группе, часть была в Теремке. В последнем у нее была больше ставка.
#76Опубліковано 27 жовтень 2017 - 08:35
Сейчас в зирочци Оксана Викторовна и Наталия Ивановна.Первую ребенок любит,а вот отзывы о второй не очень.Она вроде перешла в этом году с другой группы.
#77Опубліковано 05 січень 2018 - 14:30 Наталія Іванівна перейшла з групи Дзвіночок. З нею була Галина Миколаївна. за ввесь час дитина більше любила Наталію Іванівну. Зараз у нас вихователь Галина Миколаївна, приходить в поміч Анна Григорівна з іншої групи. Я вам скажу розпочалося пекло, Галина Миколаївна домовитись з дитиною не вміє, тіль що відразу наказує. Дитина дуже не хоче ходити коли бачить хто з вихователів з ранку. були випадки коли вона дитям за неоплату говорила що ти харчуєся в борг, вичитувала дитину при всій групі за те що в нього впав олівець, дуже багато нюансів подібних. при тому що тон одразу змінюється коли приходить хтось з батьків. гарне відношення тільки до тих дітей,в яких батьки в батьківському комітеті. контакту та любові до дітей не має. говорить батькам дітей у яких щось не виходить - чому ви його не наказуєте,він не вміє!!!! за ввесь час що ми ходимо в цю группу, дитина коли була Наталія Іванівна ображалася щоб рано не приходили забирати з садочку,було цікаво там. зараз коли Галина Миколаївна дитина навпаки просить забрати в обід. діти все відчувають як до них відносяться. багатьом батькам простіше залишати дітей вдома якщо є з ким, щоб менше було контакту з вихователем.
#78Опубліковано 05 січень 2018 - 16:00
А есть кто-то еще здесь, кто сейчас в Теремке?
#79Опубліковано 16 травень 2018 - 21:31
А Чому Ви мамо Ірина,та зводити наклеп на вихователя,І чому ви пишете що всім дітям не подобається,ми від самого початку в цій групі і однаково відносимося до вихователів,і жодного разу моя дитина не сказала,що Галина Миколаївна їх ображає,і я вважаю,що мами теж повинні дивитися на поведінку своїх дітей,а не шукати винних,Галина Миколаївна гарно виховує наших дітей тому,можете поцікавитися наша группа і вихованці є найкращими по знанням поведінці серед інших старших груп.Я наприклад говорю завжди вихователю, дякую що попередили та своєчасно відреагували,бо діти мамам говорять одне ,а при вихователях зовсім інше.Я Всім раджу,якщо ви хочете щоб ваша дитина вийшла з садочку вихована і підготовлена до шкільного життя,то краше мати такого вихователя,як Галина Миколаївна,фахівець своєї справи,каже завжди батькам нащо звернути увагу.І доречі я не є у батьківькому комітеті.
#80Опубліковано 16 травень 2018 - 22:07
Наверное, вы воспитатель в этой группе или как минимум работник этого сада. В вашем повествовании явно это прослеживается. Но то, что каждая мама имеет своё мнение по поводу сада и воспитателей, то это её право. Здесь на форуме у каждого СВОЁ мнение.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |