Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 75

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1983 відповідей у цій темі

#61 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 5 055 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 22 березень 2020 - 00:43

а у нас есть магазины или сервисы, кто доставляет продукты на дом?))

в метро  была доставка 

#62 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 березень 2020 - 00:48

в метро была доставка

А где именно его делать?
Я зашла на сайт Метро, там только по Киеву.
Или я не туда смотрю ?

#63 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 22 березень 2020 - 01:12

А где именно его делать?
Я зашла на сайт Метро, там только по Киеву.
Или я не туда смотрю ?

:eyes: я сейчас тоже не могу найти .была бесплатная доставка во всех магазинах 

#64 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 22 березень 2020 - 01:35

Эххх, а какие магазины делают доставку в село?)))

Запаса продуктов хватит на неделю еще, а потом? Такси 250+250 туда/ обратно, в руках два тяжелых пакета вряд ли дотяну 7 км..
В местных магазинах мяса нет, фруктов нет, со средствами гигиены напряг - сын аллергик, стираю только одним порошком.
Сама б продержалась и дольше, но растущий организм подростка просит кушать три раза вдень))))
Муж приедет только после 15, может и раньше, но уедет на самоизоляцию на дачу на 2 недели, сказал- даже в дом заходить не буду, брошу чемодан в машину и поеду ...
Вся в раздумьях, и грущу, и злюсь...
Тапками не бросайтесь, буду кусаться)) шучу, конечно.

Відредаговано Ксаночка, 22 березень 2020 - 01:38.

#65 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 02:18

Останні новини з Італії

"Щойно прослухала виступ італійського прем'єр-міністра Джузеппе Конте.
У зв'язку з надзвичайною ситуацією, яка склалася в країні, аби пригальмувати шалений біг коронавірусу, італійська влада вирішила повністю зупинити економічний мотор Італії, тому зупиняються на невизначений термін:
- Заводи
- Фабрики
Але! Тільки не заводи, продукція яких, входить до списку речей першої необхідності.
Працюватимуть без змін.
- Супермаркети
- Пошта
- Банки
- Аптеки.
- Табаккі

Залишається актуальним автосертифікат для пересування поза межами власної домівки.

Штраф до 5000 євро очікує тих, які будуть вперто ігнорувати заборону щодо масових скупчень у різноманітних місцях.
Залишаються зачиненими парки, сквери, садки, також, у багатьох містах, мери превентивно демонтували вуличні лавки аби містяни не залишалися на вулицях і дотримувалися карантину.

Ми поволі наближаємося до піку, якого слід очікувати, вже наступного тижня.
І сьогодні, на превеликий жаль, цей день виявився чорним, тому, що лише за добу померло майже 800 осіб.
Більша половина з яких - в регіоні Ломбардія.
Бо саме там, в північних регіонах, як Ломбардія, Венето, П'ємонте та Емілія-Романья вірус лютує особливо жорстоко та безпощадно.
Зараз в Ломбардії вже не вистачає місць в лікарнях, не вистачає робочих рук медиків та медичних сестер/ братів...
Нашвидкоруч був побудований польовий шпиталь, який трохи полегшив ситуацію і, наразі, в Мілані, за рекордно короткий час, буде побудована лікарня, де будуть надавати професійну медичну допомогу пацієнтам з коронавірусом.
Вже наприкінці наступного тижня шпиталь розпочне свою роботу.
Тим часом, на допомогу колегам, прибула ще одна група медиків з Китаю, а вже завтра, з Куби, прибудуть інші медики та молодший медичний персонал високо спеціалізований у боротьбі з вірусами.

Євросоюз обіцяє допомогти Італії піднятися з колін, як і іншим країнами, які потерпають від пандемії.
Вакцину вчені, після додаткових досліджень, тепер обіцяють аж наступного року.

Свій виступ Конте закінчив підбадьорливими словами: " Влада з вами! Разом ми переможемо! "
Так, разом ми переможемо, бо всі ми - хвилі одного моря.
Все буде ДОБРЕ!

© Alina Benko

#66 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 22 березень 2020 - 02:23

Запаса продуктов хватит на неделю еще, а потом? Такси 250+250 туда/ обратно, в руках два тяжелых пакета вряд ли дотяну 7 км..
В местных магазинах мяса нет, фруктов нет, со средствами гигиены напряг - сын аллергик, стираю только одним порошком.
Сама б продержалась и дольше, но растущий организм подростка просит кушать три раза вдень))))
Муж приедет только после 15, может и раньше, но уедет на самоизоляцию на дачу на 2 недели, сказал- даже в дом заходить не буду, брошу чемодан в машину и поеду ...

Службы такси еще до появления всяких уберов\глово занимались доставкой. 

Вообще думаю если спросить даже тут, на форуме, кто может за стоимость бензина привезти продуктов в село - кто-то да отзовется. Себе ж в магазин хочешь-не-хочешь, все равно ездишь. Ну и кроме форума есть всякие городские активные группы в вайбер\телеграмм. 

#67 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 02:55

Не посчитайте мой вопрос глупым, но.

Почитала, посмотрела, медики советуют на время карантина на работе ходить в одной одежде, а домой переодеваться в другую.

У нас частично карантин, вот думаю, а можем мне купить костюм медперсонала - брюки, кофта и переодеваться.

Сейчас работают вообще магазины медицинские?

Медтехника на Чапаева работает, неделю назад костюм медперсонала там точно видела.

Службы такси еще до появления всяких уберов\глово занимались доставкой.
Вообще думаю если спросить даже тут, на форуме, кто может за стоимость бензина привезти продуктов в село - кто-то да отзовется. Себе ж в магазин хочешь-не-хочешь, все равно ездишь. Ну и кроме форума есть всякие городские активные группы в вайбер\телеграмм.

Спасибо большое, группы поищу.

Відредаговано Ксаночка, 22 березень 2020 - 02:57.

#68 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 03:22

Франція:

( Inna Vlasyk)
"Станом на сьогодні у Франції підтверджено 14 459 випадків захворювання коронавірусом, з них госпіталізовано 6172 особи, 1525 перебувають в реанімації, та 562 померли.

Німецький регіон Bade-Würtembeg, що межує з французьким кордоном, готовий прийняти на лікування 12 хворих на Covid-19, які страждають на дихальну недостатність, ще 6 хворих може прийняти Швейцарія.

Відтепер комендантська година з 22.00 до 5.00 ранку введена в таких містах, як Béziers, Montpellier та Perpignan, Menton, Vallauris, Roquebrune-Cap-Martin, Jeumont, Hautmont. Продуктові вуличні ринки заборонили проводити у таких містах департаменту Yvelines, як Versailles, Rambouillet та Mantes-la-Jolie.

Olivier Véran, який очолює Міністерство здоров‘я, запевнив, що Франція наразі виготовляє 6 мільйонів масок на тиждень і зможе збільшити обсяг виробництва ще на 2 мільйони, починаючи з квітня. Також Франція збільшує виробництво тестів на виявлення коронавірусу. В понеділок міністр ініціює обговорення продовження дії карантину у Франції з радою науковців.

Регіону Grand Est вдалось замовити 5 мільйонів захисних масок в Китаї, а також зібрати додатково 350 000 масок, які раніше зберігались на стоках підприємств, а також мобілізує текстильні підприємства, щоб налагодити виробництво 1 мільйона масок щотижня.

Додатково 10 мільйонів масок, з яких 3 мільйони масок типу FFP2, безкоштовно надасть державі комерційна група LVMH.

Франція дозволила водіям вантажних автомобілів, які змушені працювати в такий складний час для забезпечення нормального функціонування країни, працювати довше, ніж це дозволено правилами дорожнього руху зазвичай. Також вантажівки можуть рухатись дорогами і в неділю, що раніше було заборонено.

Якщо на вашому телефоні встановлено додаток WhatsApp, то ви можете отримувати новини від Всесвітньої організації охорони здоров‘я прямо через додаток. Щоправда, наразі ця функція доступна лише англійською мовою.

900 мільйонів людей на земній кулі обмежені карантинними заходами в 35 країнах світу. В цей непростий час можна спостерігати крайні вияви егоїзму, як от сьогодні вранці всі паризькі вокзали були переповнені мандрівниками, які втікали з міста в провінцію, сприяючи тим самим розповсюдженню хвороби. А з іншої сторони можна бачити, як дві охоплені однією бідою країни намагаються допомагати одна одній, як можуть, як звичайні люди пропонують свою посильну допомогу лікарям та медсестрам, як пересічні мешканці містечок безкоштовно віддають медпрацівникам одноразові рукавички та маски - не тому що самі не потребують, а тому, що комусь вони зараз необхідніші. Закликаю вас в першу чергу залишатись вдома, бо це найкраща допомога лікарям, в цій нелегкій боротьбі, але разом з тим не залишайтесь осторонь там, де можете допомогти.

#69 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 22 березень 2020 - 06:54

Глово часто вижу сейчас в маркетопте
Давайте проводить карантин с пользой)))

Осенью 1830 года Пушкин был вынужден три месяца сидеть в деревне Болдино из-за карантина, объявленного по причине эпидемии холеры. За отсутствием интернета и мобильной связи ему пришлось развлекать себя единственным, что он мог себе позволить - сочинительством. Итак, краткий перечень написанного:

........
28 ноября - Предисловие к «Евгению Онегину»
«Цыганы»

А потом и холера закончилась!

Источник: Культурология

Я тоже вспоминала о его болдинском периоде. Только "холеры" и нас навалом, а Пушкиных где взять ?

• mitera це подобається

#70 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:07

А чому ви не їздите на велосипеді? (сарказм якшо шо)))

в метро была доставка

Коли в Полтаві була доставка? Тільки Київ.
Хоча зараз би послуга була б актуальною як ніколи.

#71 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:09

Пока вынуждено сижу дома думала, может есть люди, которые нуждаются в домашней пище и не могут готовить.  Думала, может это будет востребовано, но потом прочла, что по отношению к людям, которые шьют маски некоторые проявляют агрессию и забыла об идее готовки и доставки еды на дом.

#72 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:13

Учора вперше за тиждень вийшла в місто.
Людей менше, але пустими вулиці не назвеш.
Здивувало, що працюють квіткові магазини. Вони під яку категорію підпадають?
  • Marusja це подобається

#73 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:14

Смотрела вчера стоимость масок , которые пропускают фракцию меньще вируса. Они до карантина были по 11 гривен, сейчас от 100 до 270 и выше. Кому карантин, а кому мать родна.

Еще вчера был очередной шухер на центральном рынке. Очередная попытка захвата земли. Тоже пока у всех карантин , пока всем мозги забили заразой некотрые свои делишки обтяпывают.

#74 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:15

знаешь сколько стоят санкнижки и как быстро их делают?))

Знаете, не все их делают указанным вами способом. В этом плане у меня невроза нет).

#75 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:16

Учора вперше за тиждень вийшла в місто.
Людей менше, але пустими вулиці не назвеш.
Здивувало, що працюють квіткові магазини. Вони під яку категорію підпадають?

Японцы кушают хризантемы.

Как в каку ? как и авропа- продуктовые , супермаркеты и аптеки

Знаете, не все их делают указанным вами способом. В этом плане у меня невроза нет).

Думаю, очень  многие )

• Annuska це подобається

#76 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:21

Пока вынуждено сижу дома думала, может есть люди, которые нуждаются в домашней пище и не могут готовить. Думала, может это будет востребовано, но потом прочла, что по отношению к людям, которые шьют маски некоторые проявляют агрессию и забыла об идее готовки и доставки еды на дом.

Лучше так, чем сидеть и паниковать, как многие люди в ожидании непонятно чего... Сейчас вон онлайн-тренинги всякие активизировались. Не теряют надежды заработать на человеческих комплексах, культивируют страхи, картинки шлют, как можно выглядеть после карантина. Устала блокировать).

Думаю, очень многие )

А я думаю, что не все люди такие безответственные, какими вы их видите. Особенно в общепите. Мы не у бабушек на рынке пирожки покупаем).
  • Cu-jo це подобається

#77 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:26

Лучше так, чем сидеть и паниковать, как многие люди в ожидании непонятно чего... Сейчас вон онлайн-тренинги всякие активизировались. Не теряют надежды заработать на человеческих комплексах, культивируют страхи, картинки шлют, как можно выглядеть после карантина. Устала блокировать).

Мне не шлют. Наверное я в таких темах не особо.

На карантине учу ребенка, куча дел в доме. И снова тренирую ребенка. Вчера знали что дождь будет и вышли до обеда на стадион. Были сами.

Кстати я посмотрела Ваши видео. Есть некоторые упражнения, которые я даю ребенку.

Наверное Вы меня натолкнули на идею. Сейчас многие родители сидят со своими детьми дома. В данный период очень много деток слабых, пастозных, сколиозных. Возможно есть смысл снять ролики несложных тренировок с ребенком, тобы показать как можно дома заметно укрепить здоровье. Врослым это тоже будет полезно. Как со стороны идея ?

Відредаговано Cu-jo, 22 березень 2020 - 07:28.

#78 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:30

Як наявність санкнижки впливає на те чи миє хазяйка руки після кота?
Я не проти домашньої готовки для когось (сама трохи практикую таке - не замовляю, але роблю), але вважаю, що довіра і чистоплотність важливіші.

#79 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:33

Кстати я посмотрела Ваши видео. Есть некоторые упражнения, которые я даю ребенку. Наверное Вы меня натолкнули на идею. Сейчас многие родители сидят со своими детьми дома. В данный период очень много деток слабых, пастозных, сколиозных. Возможно есть смысл снять ролики несложных тренировок с ребенком, тобы показать как можно дома заметно укрепить здоровье. Врослым это тоже будет полезно. Как со стороны идея ?

Идея отличная, если у вас техника поставлена. Я разве что могу показать как не надо делать  :pod_stolom: . Слышно как на меня видео-оператор кричит в каждом ролике). 

Як наявність санкнижки впливає на те чи миє хазяйка руки після кота?

Нет там котов. Хотя я не спрашивала). Вряд ли на производстве будут. 

• Cu-jo це подобається

#80 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 22 березень 2020 - 07:34

Идея отличная, если у вас техника поставлена. Я разве что могу показать как не надо делать  :pod_stolom: . Слышно как на меня видео-оператор кричит в каждом ролике). 

То он на Вас не кричит. ))) Так надо.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама