Обо всём 44
Розпочатий з bianco, 24 січ 2016 15:06
1971 відповідей у цій темі
Опубліковано 25 січень 2016 - 00:57
А я в тему "обо всем" вперше зайшла мабуть через рік після реєстрації) Взагалі про кнопочку "нові повідомлення" дізналася тоді ж, а так лише по профільним лазила. Вагітною тільки розділ "беседка для беременных" читала, потім лише "груднички". Лузер я в цьому плані)))
я ж модератором стала почти сразу как форум появился, поэтому этой кнопкой не пользовалась, так как считала своим долгом перечитывать ВСЕ новые сообщения на форуме
но когда форум разросся до неимоверных масштабов и стало больше модераторов - уже проверяла только новые сообщения интересные мне и мои категории
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 25 січень 2016 - 01:58
У меня получился Лондон,но я даже и сама не знаю хотела бы я там жить?
Опубліковано 25 січень 2016 - 02:17
У меня получился Лондон,но я даже и сама не знаю хотела бы я там жить?
У меня получился Рио-де-Жанейро. Учитывая то что я написала что вечерами люблю лежать на диване и главным в жизни считаю карьерный рост - то при ответе Рио... долго думала....)))
svetlana
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Svetlana
Опубліковано 25 січень 2016 - 08:08
У меня получился Рио-де-Жанейро. Учитывая то что я написала что вечерами люблю лежать на диване и главным в жизни считаю карьерный рост - то при ответе Рио... долго думала....)))
И у меня тоже
Опубліковано 25 січень 2016 - 08:35
Опубліковано 25 січень 2016 - 08:38
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 25 січень 2016 - 08:40
Ну и холодина на улице. Бррррр
Опубліковано 25 січень 2016 - 08:46
А мне рекомендовали жить в Токио)
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:01
А в нас -1 і сиро, бридко(((
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:07
Ну и холодина на улице. Бррррр
у нас один термометр показав -19, другий -27 
Звичайно між ними різниця в пару градусів (на різних поверхах висять, нижче - холодніше). У сусіда на стовбі біля будинку термометр то на ньому -29 було.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:08
Звичайно між ними різниця в пару градусів (на різних поверхах висять, нижче - холодніше). У сусіда на стовбі біля будинку термометр то на ньому -29 було.
часов в 7 утра у нас показало -25
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:09
У меня в 7.30 было -25, приехала на работу, здесь показывает -16
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:38
я тоже удивилась))
врет тест, Рио точно не мой город))) прикольный вариант если я предпочитаю пить воду, ходить пешком и смотреть в пятницу кино)))
кроме жилья на побережье и спутника с чувством юмора нифига на Рио не указывает)))
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:45
Всех Татьян нашего форума поздравляю с Днем ангела!!!
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:45
За допомогою техніки підприємців, залучених комісією, робимо удар по сміттю в Полтаві!
Сьогодні вночі 4 свободівські групи разом з 4-ма екскаваторами типу "Маніту" прочищають під'їзди до сміттєвих баків, таких точок в Полтаві - 96. За ніч розчистимо усі! Вже половина розчищена
Вранці ктп мобілізує усю техніку, нарешті в хід підуть 4 грейферних погрузчика-маніпулятора, 8 самоскидів, які приберуть сміття та вигрібуть залишки того лайна, яке множилося на сміттєвих баках. Задача - закрити питання зі сміттям за 1 день!
Аналіз, організація, контроль = результат
Разом із цим продовжується розчистка, розширення вулиць і вивіз снігу. Сьогодні вже працює ще вдень залучені нові 3 навантажувачі і 4 самосвали. Загалом у місті задіяно вже понад 30 одиниць важкої техніки, залученої депутатською комісією з підприємств. Контроль знійснюють 2 бригади самопомочі, організації "Полтавська січ", "УПС Патруль" та громадські активісти.
Не знаю хто там насправді чистив, але у нас таки проїзд до баків звільнили, надіюсь приберуть скоро)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 25 січень 2016 - 09:56
У меня тоже получился Милан).Я еще прошла остальные тесты о типе мышления,личности.
Люблю тесты!
Милашка
-
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 25 січень 2016 - 10:25
У меня Рио-де-Жанейро) Жить наверное я там бы не смогла, но провести месяц-третий с удовольствием.
Опубліковано 25 січень 2016 - 10:34
часов в 7 утра у нас показало -25
Сейчас ехала на работу (пока гараж откопала) в 9.30 на градуснике "Ощадбанка" было -12. А на телефоне показывает -21)
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 25 січень 2016 - 10:36
Барселона! ...никогда не рассматривала этот город ни с какого ракурса.
Опубліковано 25 січень 2016 - 10:37
Два дня подряд вконтакте девочка со Свободы показывает фото, как они чистят улицы. Вчера как раз где-то подъезды к бакам расчищали, улицы не запомнила.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|