Девочки немного не в тему, а где вы покупаете наборы в наших магазинах или в интернете, сегодня заходила в Арабеску, цены на некоторые наборы дешевле, чем в нэте, но ничего не понравилось, подскажите где дешевле и выбор хороший
Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
Розпочатий з smakovska, 08 жов 2014 08:14
7219 відповідей у цій темі
#61Опубліковано 09 жовтень 2014 - 18:50 #62Опубліковано 09 жовтень 2014 - 18:59 Мне цены и выбор нравятся на 23м сентября. В теме хвастиков уже не раз говорили о том магазине и я даже на карте галочку рисовала. Домик мы взяли через посредника с америки. Тут, наверное, еще играет роль что вышивать хочется. Если есть цель, тогда уже можно и в магазинах цены посмотреть и в нэте.
#63Опубліковано 10 жовтень 2014 - 13:23 Покажу і я свою хотєлку. Дісталася мені від прабабусі вишита сорочка, та роки її не пожаліли і вона місцями пожовтіла, десь витерлась, нитки вилиняли. Кортить мені вишити схожу, схему до душі підібрала, викройку зробила. Буду тепер рівнятися на наших вишивальниць і не відлинювати) #65Опубліковано 10 жовтень 2014 - 13:31
Я теж про це думаю. Прабабуся моя вже немолодою її носила, тому їй недоречно було, щоб з-під юбки сорочка виглядала. А в мене ще кілька років в запасі є #66Опубліковано 10 жовтень 2014 - 20:24 Что за наборчик? Где-то я его уже встречала. Возьмите и меня на совмесное вышивание. Нашла! Ну и цена у него... Пусть пока подождет - хотя бы месяцок (ко дню рождения), а там может и я присоединюсь. Відредаговано Милашка, 10 жовтень 2014 - 20:28. #67Опубліковано 10 жовтень 2014 - 23:39 Два дні дивилася і не могла зрозуміти, чого у мене не так) дійшло, нарешті. Я отой нижній, коричневий фон (землю) шию не горизонтально, а вертикально, щоб не було протяжок. А ти, мабуть, шила горизонтально і ще не закінчила. Післязавтра звітуємо?) #69Опубліковано 11 жовтень 2014 - 21:02 Тому що коли шиєш вгору-вниз, максимальна відстань протяжки там 3 клітинки, а горизонтально - треба або поодиночні шити, або якось викручувати, бо внизу там багато таких. Але це я тільки про нижній коричневий фон кажу, мені вертикально сподобалося його вишивати #70Опубліковано 12 жовтень 2014 - 20:22 Всім привіт!
Поки Макс робив печиво, а Антон піццу, мама вишивала Ось мої результати:
Танго
саме цікаве, що за час "простою", коли закінчився форумський марафон, а ця темка ще не була відкрита, я вишила всього 300 хрестиків (за тиждень!)((( Так що без вас я не справлюся Вже майже закінчила 2-й лист, а почала його вже під час вересневого марафону!
Будиночок
Іра, Malinka, дякую за підказку про нитки, вони дійсно легко витягуються, то я просто тягнула не з того боку))
#71Опубліковано 12 жовтень 2014 - 20:31 Сегодня попробовала вышивать при дневном свете, немного лучше, но все равно направляю вышивку на свет, чтобы было видно дырочки, по-другому ничего не вижу.
Вот мой небольшой отчет:
#72#74Опубліковано 12 жовтень 2014 - 21:32 Отож бо й воно!) наче і раніше така ж запара була, але знаходила можливість, а то прям повний нуль, ті 300 хрестиків в неділю вишила. Містика якась)
#75Опубліковано 12 жовтень 2014 - 21:53 Я этот отчет пропускаю, к сожалению, физической никакой возможности на вышивку пока не имею((( готовлюсь к приезду подруги из другого города, а так как у нее др, надо встретить её достойно, а так её надо совместить с ребенком, то все, что вообще надо сделать, надо успеть сделать до её приезда. #77Опубліковано 12 жовтень 2014 - 22:00 девочки, а вы все методом парковки вышиваете? или просто по квадратикам? а то я начала своих волков со средины и вышиваю по цветам, как-то не очень удобно, и сбилась уже два раза, и протяжек много получается....надо было все-таки с уголка начать и по квадратикам...
#78Опубліковано 13 жовтень 2014 - 09:09 Вишивати почала тільки вчора, тому звіт одного дня виходить (сорі за якість, на телефон не може сфокусувати)
#79Опубліковано 15 жовтень 2014 - 14:55 Отчетик) Не в воскресенье, конечно, но всё же) Абсолютно не получается выделить время для вышивки. Приходится красть время у других дел( Немного это расстраивает( Поставила себе цель по одной ниточке в день, так как сейчас появились более приоритетные дела. Так по-тихоньку надеюсь закончить)
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |