Перехід до вмісту

Фотографія

Новострой в Рассошенцах, напротив ГАИ

Новострой Рассошенцы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
925 відповідей у цій темі

#61 Annanexus

Annanexus
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Anna

Опубліковано 12 лютий 2015 - 18:38

фото перспективная 4, 12.02.2015
Что б сделать фото с переда дома пришлось хорошенько по кустам побегать))) 

Прикріплені файли

#62 Vredinno4ka

Vredinno4ka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Inna

Опубліковано 12 лютий 2015 - 18:56

фото перспективная 4, 12.02.2015
Что б сделать фото с переда дома пришлось хорошенько по кустам побегать))) 

Какие Вы молодцы!! держите всех в курсе строительства!))

#63 Tanja_Pol

Tanja_Pol
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Tanja_Pol

Опубліковано 12 лютий 2015 - 20:00

Всем доброго дня! Планируем стать вашими добрыми соседями в 1-ом подъезде, Перспективная,4. Немного смущает отсутствие строительства этого самого подъезда, а в остальном продвижении стройки дома довольны. 

#64 Annanexus

Annanexus
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 12 лютий 2015 - 20:45

Всем доброго дня! Планируем стать вашими добрыми соседями в 1-ом подъезде, Перспективная,4. Немного смущает отсутствие строительства этого самого подъезда, а в остальном продвижении стройки дома довольны. 

Они так само строили перспективную 3, сразу  два первых подъезда потом третий подтянули, тем более 1 подъезд сдают в 1 квартала 2016 года, так что ещё успеют.   

#65 natik2202

natik2202

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Nata

Опубліковано 13 лютий 2015 - 19:52

Доброго вечора!підкажіть,будь ласка,яка зараз ціна за м²?і чи відкрита бронь на Перспективній,2?

#66 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 13 лютий 2015 - 20:18

Доброго вечора!підкажіть,будь ласка,яка зараз ціна за м²?і чи відкрита бронь на Перспективній,2?

http://novobud.pl.ua...si.html?prod=22

Смотрите сайт, там есть координаты куда можна написать и спросить

#67 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Опубліковано 13 лютий 2015 - 20:39

Краще всього спитатися інформацію у відділі продажу прямо на будівництві. Телефон на їхньому сайті - http://beton.pl.ua/

http://novobud.pl.ua...si.html?prod=22

Смотрите сайт, там есть координаты куда можна написать и спросить

Чомусь здається мені, що це агенція, яка візьме свої комісійні. Ми всю інформацію отримували прямо на будівництві.

#68 Анжел

Анжел
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Анжел

Опубліковано 14 лютий 2015 - 09:46

Перспективная,3 жильцы второго подъезда,  которые ключи получили в декабре, напишите у вас есть электричество, вода, вы уже делаете ремонты, просто интересно очень, у вас на момент получения ключей договор и право собственности на квартиру все на руках было, если можно напишите и просветите нас ожидающих в будущем своих квартир, а то разговоров ходит много разных, хотелось бы с первых уст узнать.

#69 natik2202

natik2202

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Nata

Опубліковано 14 лютий 2015 - 10:04

Краще всього спитатися інформацію у відділі продажу прямо на будівництві. Телефон на їхньому сайті - http://beton.pl.ua/

Чомусь здається мені, що це агенція, яка візьме свої комісійні. Ми всю інформацію отримували прямо на будівництві.

Дякую.

#70 Лора2015

Лора2015

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 4 повідомлення
  • Ім'я:Лора

Опубліковано 14 лютий 2015 - 15:24

Бронь на строительство Перспективной 2 откроют не раньше марта!Мы тоже узнавали и ждём цену.Так что до марта ещё цену не установят из-за колебания доллара.

#71 razor89

razor89
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ivan

Опубліковано 14 лютий 2015 - 21:45

Перспективная,3 жильцы второго подъезда,  которые ключи получили в декабре, напишите у вас есть электричество, вода, вы уже делаете ремонты, просто интересно очень, у вас на момент получения ключей договор и право собственности на квартиру все на руках было, если можно напишите и просветите нас ожидающих в будущем своих квартир, а то разговоров ходит много разных, хотелось бы с первых уст узнать.

да тоже интересно.а вы с 3 подъезда?

#72 razor89

razor89
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ivan

Опубліковано 15 лютий 2015 - 05:08

так же кто уже получил квартиры в 1-2 под. какие котлы вам установили?

#73 Tanja_Pol

Tanja_Pol
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 15 лютий 2015 - 17:29

Они так само строили перспективную 3, сразу  два первых подъезда потом третий подтянули, тем более 1 подъезд сдают в 1 квартала 2016 года, так что ещё успеют.   

У нас в договоре сдача 1ого подъезда в 4 ом квартале 2015 года, а не в 2016. А в отделе продаж вообще сказали, что планируют на ноябрь 2015, правда в это не особо верится.

А есть тут кто-то с 1ого подъезда Перспективной 4?

#74 Annanexus

Annanexus
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 15 лютий 2015 - 21:51

У нас в договоре сдача 1ого подъезда в 4 ом квартале 2015 года, а не в 2016. А в отделе продаж вообще сказали, что планируют на ноябрь 2015, правда в это не особо верится.

А есть тут кто-то с 1ого подъезда Перспективной 4?

хм... а у меня в договоре написано 
1 пусковий комплекс - III квартал 2015 року
2 пусковий комплекс - IV квартал 2015 року
3 пусковий комплекс -I квартал 2016 
O_о ?

#75 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 09:25

O_о ?

Так правильно. Просто 1 пусковий комплекс - це 3-й під'їзд. Будують не з першого, а з третього під'їзду. 

Нам сказали, що здача другого буде приблизно вересень-жовтень, бо вони випереджають терміни. Наприклад на їхньому ж сайті було написано, що здача Перспективна, 3 буде у 2015 році, а вони здали повністю весь будинок, якщо я не помиляюсь, в останніх числах 2014-го. 

В інтернеті цікаво прочитати про безкаркасне будівництво, - дуже швидко зводиться будинок, тому вони і зменшують терміни. Якщо з першого під'їзду уже менші терміни (а договори заключені пізніше, ніж для другого), значить вони перерахували терміни здачі, а це добре, бо значить і другий під'їзд можуть здати раніше, ніж вказано у договорі. Хотілось би вірити у це... )

Відредаговано Багіра, 16 лютий 2015 - 09:33.

#76 Анжел

Анжел
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 14:42

Так правильно. Просто 1 пусковий комплекс - це 3-й під'їзд. Будують не з першого, а з третього під'їзду. 

Нам сказали, що здача другого буде приблизно вересень-жовтень, бо вони випереджають терміни. Наприклад на їхньому ж сайті було написано, що здача Перспективна, 3 буде у 2015 році, а вони здали повністю весь будинок, якщо я не помиляюсь, в останніх числах 2014-го. 

В інтернеті цікаво прочитати про безкаркасне будівництво, - дуже швидко зводиться будинок, тому вони і зменшують терміни. Якщо з першого під'їзду уже менші терміни (а договори заключені пізніше, ніж для другого), значить вони перерахували терміни здачі, а це добре, бо значить і другий під'їзд можуть здати раніше, ніж вказано у договорі. Хотілось би вірити у це... )

Нет, Перспективная 3, з-й подъезд еще не сдан, он еще не штукатурен и не крашен,2-й подъезд сдали в декабре

#77 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 15:07

Нет, Перспективная 3, з-й подъезд еще не сдан, он еще не штукатурен и не крашен,2-й подъезд сдали в декабре

Ой. )

Просто у грудні, коли ми купували квартиру, нас водили у третій під'їзд, там якраз закінчували внутрішнє оздоблення, заносили котли, і, якщо я не помиляюь, запрошували на урочисте вручення ключів. 

#78 Tanja_Pol

Tanja_Pol
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 20:02

O_о ?

А в каких Вы числах заключили договор? У нас договор от 05.02.2015

#79 Tanja_Pol

Tanja_Pol
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 20:10

И ещё меня беспокоит один ньюанс: наши знакомые уже вселились в двухкомнатную квартиру в доме №3 в 1-м подъезде. Так им пришлось доплачивать почти за 3,5 кв.м. Может кто-нибудь знает какой "зазор" получается в однокомнатных квартирах? Просто хочется понимать на какую сумму "плюс" ещё расчитывать....

#80 Анжел

Анжел
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 16 лютий 2015 - 20:43

И ещё меня беспокоит один ньюанс: наши знакомые уже вселились в двухкомнатную квартиру в доме №3 в 1-м подъезде. Так им пришлось доплачивать почти за 3,5 кв.м. Может кто-нибудь знает какой "зазор" получается в однокомнатных квартирах? Просто хочется понимать на какую сумму "плюс" ещё расчитывать....

Около 1 м2

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама