Кто знает есть ли бассейн во время каникул?а то Зоя Викторовна просила уточнять именно у нее, а я телефон не записала.
Бассейн при 32-й школе
Розпочатий з Macenka, 09 кві 2013 11:31
175 відповідей у цій темі
#61Опубліковано 15 січень 2015 - 15:07 #63Опубліковано 15 січень 2015 - 16:28 Ой,это я уже вообще голову потеряла:-)спасибо:-) #64Опубліковано 27 січень 2015 - 15:59 Здравствуйте! Планируем походить в бассейн, возникло 2 вопроса (пока): #65Опубліковано 27 січень 2015 - 17:47 в бассейне группа с 1,5 лет) мы не готовили пошли осень, а летом активно плавали везде) обувь - у нас резиновые шлепки, плавочки на веревочки, упражнения активные и могу трусики обычные не удержаться и шапочка. после бассейна полотенце большое) #66Опубліковано 28 лютий 2015 - 20:09
5-тилетние дети без родителей
#67Опубліковано 28 лютий 2015 - 20:14
Если пропуск занятий и оплачен абонемент, то "по идеи" возвращают 50 грн, но по факту в основном уменьшают сумму абонемента на след.месяц (если будете ходить в следующем месяце)
#68Опубліковано 17 квітень 2015 - 08:29
Девочки.все без изменений-группа для малявочек на 11.30 и что там по температурному режиму? мы давно не были...
#70Опубліковано 17 квітень 2015 - 09:49 По ціні нічого не змінюється в зв"язку з підвищенням комун.тарифів? Ми поки що тимчасово не ходимо. І ніхто ще не в курсі, до якого числа будуть заняття? #72Опубліковано 17 квітень 2015 - 11:50
спасибо большоеЗоя Владимировна с ними?
#74Опубліковано 17 квітень 2015 - 13:20
Ну да, закидуєш його в воду і він там сам , жартую. Мама з дитиною в воді, причому мамі потрібно мати непогані мускули, щоб вистачило сил всі вправи зробити, бо фактично ви 35 хв. будете його там в воді вовтузити . Група зараз об'єднана 1,5-3,5 роки, разове 50 грн. Про довідку вище писали, в цьому плані нічого не змінилося. #76Опубліковано 17 квітень 2015 - 13:57 закидуєш його в воду і він там сам Ну я думала что может там вообще воды по косточку и они там не знаю что делают)) я просто ни разу не была в детском бассейне)) А есть тел тренера или какой-то администрации чтобы позвонить и уточнить нюансы? #77Опубліковано 17 квітень 2015 - 14:28
Для дітей там глибоко, наш тільки в цьому році в самому мілкому місці став до дна діставати - і це капець, я вам скажу. Тепер він все заняття тільки те й хоче, щоб стояти там і стрибати. Спочатку проводиться розминка на суші - потяглися, погнулися, поприсідали, подули на долоні, ногами помахали. Потім всі в воду. Тренер або на бортику, або в воді бере чиюсь дитину і показує вправи. Вчать дітей не боятися води - бризкають на обличчя, правильно дихати - вдох носом-видох ротом в воду. Ну і різні ігри - пострибати, покрутити, підкинути над водою, повозити на животику-спинці, підтягнутися від бортику, пірнати, пострибати з бортика. Непогана аквааеробіка для мами , я перщі рази з трудом з басейну вилазила. Останні хвилин 15 можна розслабитись, бо дають іграшки, м'ячики, дощечки і ви з дитиною просто граєтесь. Після басейну дітей пригощають печивом. З собою мати купальники, гумові тапки, все для душу. Можна ще шапочку дитині, ну це якщо вона захоче її носити. Так понаписувала, що аж самій захотілося туди сходити, бо ми з січня там не були і навряд чи будемо. #79Опубліковано 17 квітень 2015 - 18:29 навряд чи будемо. Кать, із-за здоров"я? #80Опубліковано 17 квітень 2015 - 18:33
О, це Ви завжди приходите дивиться?)
Заняття будуть, поки школа не "піде" на канікули - так мені тренер пояснила. Так що поки будете збираться, можна буде з осені починати.) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |