Хочу поднять тему, поделитесь отзывами. Меня интересуют те, чьи дети ходят сейчас во второй класс. Ну и общее впечатление от школы
Рассошенская гимназия
Розпочатий з Alessiya, 24 лис 2012 19:24
62 відповідей у цій темі
#62Опубліковано 20 червень 2021 - 04:46
Загалом,школа і педагоги гарні. Дуже затишні класи на початковій школі(свіжі ремонти,нові меблі,техніка, взимку дуже тепло),смачно годують (капітальний ремонт в їдальні; оновлене меню; сніданки безкоштовні,а обіди для тих,хто на ГПД - 14_20грн.,розраховуються карткою), є різні безкоштовні гуртки (спортивні, шахи, поробки з паперу).
Наскільки мені відомо,то зробили нові класи (капітальний ремонт+обладнання) для вивчення хімії,фізики та біології на старшій школі. У початковій школі можна обирати програму навчання (класи НУШ та Інтелект), створені умови для дітей з особливими потребами (асистент вчителя в інклюзивних класах). Але в усіх класах понад 30 дітей і багато паралелей. Дитина на початку року часто говорила,що шумно і важко,а потім звикла. Коштів на ремонти взагалі не здавали. Про вчителів у дитини лише позитивні відгуки. З мінусів особисто для мене це: - дистанційна освіта в цьому році була частіше,ніж у школах Полтави.Одночасно вся школа йшла і виходила на заняття за рішенням сільської ради. - ГПД з нового навчального року лише для 1кл. (не всіх). Що робити іншим дітям початкової школи - невідомо. Раніше ГПД була навіть для тих,хто навчався в другу зміну. - Друга зміна навчання з 13.15 до 18.20 для 3-4 класів. Знайомі говорили, що з цього року і в 6-7 класі буде таке "щастя". Відредаговано Мама_классных_деток, 20 червень 2021 - 05:04.
#63Опубліковано 26 вересень 2024 - 10:45
Доброго дня. Підніму тему .хочу почути відгуки.ті що я чула дуже гарні .в чому ваші дівчатка відвідують школу ?є якась форма ? Як ви обирали вчителя для дитини ? Коли записувалися в перший клас ? В якому віці ваших діти пішли до першого класу?
3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |