Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#7861 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Виталий

Опубліковано 07 листопад 2019 - 16:18

Может кто педиатра хорошего посоветует?

#7862 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 07 листопад 2019 - 16:59

Может кто педиатра хорошего посоветует?

У каждого свой хороший. Мне импонирует Баль, Литовченко, Терлецкая

#7863 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 07 листопад 2019 - 17:19

У каждого свой хороший. Мне импонирует Баль, Литовченко, Терлецкая

Терлецкую знакомые посоветовали, не знаете где она принимает?

Відредаговано Кот, 07 листопад 2019 - 17:19.

#7864 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 07 листопад 2019 - 17:24

Мій лікар

#7865 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 07 листопад 2019 - 18:21

+ За Терлецьку, веде моїх діток з народження, завжди правильний діагноз, адекватне лікування.
  • Red_Fox це подобається

#7866 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 08 листопад 2019 - 12:53

Это все дало избежать проблем с коликами.

Лєна, а, може, їх і не було просто? Чи як зрозуміли, що це допомогло їх уникнути? 

#7867 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 08 листопад 2019 - 13:22

Лєна, а, може, їх і не було просто? Чи як зрозуміли, що це допомогло їх уникнути?

По детям видно было. Были дни, когда ничего не давала в течении дня, то к вечеру был ужас. Приходилось давать опять капли, грелка, массажи.
Я изначально ничего не давала, смотрела по детям. И потом уже для себя решила, что хуже им не будет

Відредаговано Sunny3011, 08 листопад 2019 - 13:28.

#7868 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 08 листопад 2019 - 14:13

Старший был с 1 до 3-х месяцев на эспумизане. А младшую колики накрыли резко в 3 недели, то от эспумизане эффекта было "ноль". Помог, как ни странно, хепи-беби, хотя на старшего он не действовал вообще.

#7869 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 09 листопад 2019 - 10:08

Мама на диете. Кушает только суп не жирный, каши,печенные яблоки, печенье Мария, Зоологичное. Пьет кампот из сушки белых яблок и чай для лактации.

Уберите печенье Мария и Зоологическое.
Проверено мной лично - оно вызывает вздутие :( меньший сын оооочень измучил животом :(
Я отменила всё из своего меню, а колики оставались. Перепробовали кучу капель от вздутия.
И когда посоветовали убрать печенье, заметила результат - сын стал спокойнее и проблемы с животом перестали быть таки острыми.
Потом нашла информацию, что мнение о полезности галетного печенья ошибочное. Теперь оно совсем не то, как раньше, и в составе его куча всякой дряни.

Ещё молочка очень часто даёт вздутие. Старшего например на выпитый мной кефир мучил живот.

И да, в период приступов давала детский риабал. Он снимает спазмы.
Мне его беременной и кормящей от головной боли рекомендовали, а сыну от коликов детский вариант.

Відредаговано mitera, 09 листопад 2019 - 10:14.

#7870 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 09 листопад 2019 - 18:16

Уберите печенье Мария и Зоологическое.
Проверено мной лично - оно вызывает вздутие :( меньший сын оооочень измучил животом :(
Я отменила всё из своего меню, а колики оставались. Перепробовали кучу капель от вздутия.
И когда посоветовали убрать печенье, заметила результат - сын стал спокойнее и проблемы с животом перестали быть таки острыми.
Потом нашла информацию, что мнение о полезности галетного печенья ошибочное. Теперь оно совсем не то, как раньше, и в составе его куча всякой дряни.

Ещё молочка очень часто даёт вздутие. Старшего например на выпитый мной кефир мучил живот.

И да, в период приступов давала детский риабал. Он снимает спазмы.
Мне его беременной и кормящей от головной боли рекомендовали, а сыну от коликов детский вариант.

Скажите кушали ли вы что либо хлебное? И вообще что кушали?
Как принимали Риабал?

#7871 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 листопад 2019 - 22:06

Как принимали Риабал?

Хлеб не ела практически. От него у сыновей запоры случались :( от всякой выпечки плохо было с животом.
Печёные яблоки, вареная свекла, гречка, суп, мясо - основные блюда моего меню первые 3 месяца.

Риабал принимали только на вечерние колики. У нас как по книгам они обычно случались в одно и то же время, но так плакал и кричал, что аж страшно было :( когда совсем ничего не помогало, давала риабал.
Основные приёмы от колик (ими спасались днём): массаж живота и антиколиколивые упражнения (есть в Ютубе), теплая пелёнка, ну и лежали на животе на мамином/папином животе.
Это самое любимое было. Кроватки мы не знали. Из-за живота больше всего времени провёл на мне, лёжа на животе :) там же и спал в основном :) животик к животу :)

Відредаговано mitera, 10 листопад 2019 - 00:21.

#7872 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 09 листопад 2019 - 23:21

Как принимали Риабал?

Трохи всунусь і я з порадами)))

Після антибіотииків потрібно б пробіотики манюні. Свого часу нам добре підійшов Сімбітер. АЛЕ, пробіотики треба підбирати. Комусь підійде один, а іншому інший. Ми вгадали з другої спроби.

Щодо їжі мамі. Не заганяйте маму аж на стільки в жорсткі рамки і їй не давайте. Нехай слідкує за собою і самопочуттям дитини.

Їй потрібне збалансоване і повноцінне харчування. Розкажу за своє меню.

1. Супи. Овочеві, з крупами без засмажки. В кастрюлю клала картоплю, гречку, терту морквинку, цибулю, лавровий лист. І варити до готовності. Можна брати нежирне м'ясо, або додавати фрикадельки.

2. Каші! Гречка, рис( не часто і якщо не кріпить), овсянку але я б радила не налягати, а ще краще брати Нордік суміш злаків, Артек, булгур і пр... 

3. Овочі. Без фанатизму, але овочі потрібні. Мені чудово підійшла брокколі свіжоморожена (я її варила) і кукурудза, відварний буряк, морква.

4. Сир кислломоллочний із сметаною. От його їла багато, Більше того, їла з брусницею. І ось тут моє харчування йшло в розріз з усіма лікарськими нормами. Червоні ягоди та ще й при ГВ. Атата  мамі. Але, з ними проблем не виникало.

5. Можна яблука запечені, банани.

6. Нежирне м'ясо. Відварене, запечене, можна парову котлетку. Якщо дружина їсть - серце і язик відварені - вперед, балуйте делікатесами.))

А от хліб, печиво, свіжу випічку поки що краще не куштувати. За печиво вам уже написали. 

Дуже обережно з молоком і кефіром..ю можна чисті йогурти але треба пробувати .\

і ще дуже не раджу звичайний цукор. Сам по собі він не шкідливий, але його зараз очищують хімією і на неї дитину може сипати. Що робити? Пробуват сухофрукти. Мені добре підійшли фініки та інжир. 

Так що меню може бути досить різноманітним, головне не впадати в крайнощі.

Щодо колік. Нас дуже виручав папин живіт (на маминому місця було мало). Чоловік міг сина прикачувати на собі і пів ночі. А в самі тяжкі дні бувала і ванну набирала воду теплу, лягала з сином живіт до живота і погойдувала. Більше нічого не допомогало.

Відредаговано Marusja, 09 листопад 2019 - 23:29.

• mitera це подобається

#7873 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 10 листопад 2019 - 08:43

Підтримую ідею виключення з меню Марії і Зоологічного, помічала після нього дискомфорт у животику доні. При цьому решта видів печива (звичайне сухе, кукурудзяне, вівсяне, спечене вдома, без добавок) сприймалося абсолютно нормально.
Часто викладання на животик теж допомагало.

#7874 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення

Опубліковано 10 листопад 2019 - 09:16

Хлеб не ела практически. От него у сыновей запоры случались :( от всякой выпечки плохо было с животом.
Печёные яблоки, вареная свекла, гречка, суп, мясо - основные блюда моего меню первые 3 месяца.

Риабал принимали только на вечерние колики. У нас как по книгам они обычно случались в одно и то же время, но так плакал и кричал, что аж страшно было :( когда совсем ничего не помогало, давала риабал.
Основные приёмы от колик (ими спасались днём): массаж живота и антиколиколивые упражнения (есть в Ютубе), теплая пелёнка, ну и лежали на животе на мамином/папином животе.
Это самое любимое было. Кроватки мы не знали. Из-за живота больше всего времени провёл на мне, лёжа на животе :) там же и спал в основном :) животик к животу :)

Спасибо что ответили)

Трохи всунусь і я з порадами)))

Після антибіотииків потрібно б пробіотики манюні. Свого часу нам добре підійшов Сімбітер. АЛЕ, пробіотики треба підбирати. Комусь підійде один, а іншому інший. Ми вгадали з другої спроби.
Щодо їжі мамі. Не заганяйте маму аж на стільки в жорсткі рамки і їй не давайте. Нехай слідкує за собою і самопочуттям дитини.
Їй потрібне збалансоване і повноцінне харчування. Розкажу за своє меню.
1. Супи. Овочеві, з крупами без засмажки. В кастрюлю клала картоплю, гречку, терту морквинку, цибулю, лавровий лист. І варити до готовності. Можна брати нежирне м'ясо, або додавати фрикадельки.
2. Каші! Гречка, рис( не часто і якщо не кріпить), овсянку але я б радила не налягати, а ще краще брати Нордік суміш злаків, Артек, булгур і пр...
3. Овочі. Без фанатизму, але овочі потрібні. Мені чудово підійшла брокколі свіжоморожена (я її варила) і кукурудза, відварний буряк, морква.
4. Сир кислломоллочний із сметаною. От його їла багато, Більше того, їла з брусницею. І ось тут моє харчування йшло в розріз з усіма лікарськими нормами. Червоні ягоди та ще й при ГВ. Атата мамі. Але, з ними проблем не виникало.
5. Можна яблука запечені, банани.
6. Нежирне м'ясо. Відварене, запечене, можна парову котлетку. Якщо дружина їсть - серце і язик відварені - вперед, балуйте делікатесами.))

А от хліб, печиво, свіжу випічку поки що краще не куштувати. За печиво вам уже написали.
Дуже обережно з молоком і кефіром..ю можна чисті йогурти але треба пробувати .\
і ще дуже не раджу звичайний цукор. Сам по собі він не шкідливий, але його зараз очищують хімією і на неї дитину може сипати. Що робити? Пробуват сухофрукти. Мені добре підійшли фініки та інжир.

Так що меню може бути досить різноманітним, головне не впадати в крайнощі.

Щодо колік. Нас дуже виручав папин живіт (на маминому місця було мало). Чоловік міг сина прикачувати на собі і пів ночі. А в самі тяжкі дні бувала і ванну набирала воду теплу, лягала з сином живіт до живота і погойдувала. Більше нічого не допомогало.

Дякую що відгукнулись)

Підтримую ідею виключення з меню Марії і Зоологічного, помічала після нього дискомфорт у животику доні. При цьому решта видів печива (звичайне сухе, кукурудзяне, вівсяне, спечене вдома, без добавок) сприймалося абсолютно нормально.
Часто викладання на животик теж допомагало.

Дякую!
  • mitera це подобається

#7875 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 10 листопад 2019 - 19:49

С двумя в рамки не загоняла,ела как обычно,всего и по чуть чуть,всегда стараюсь придерживаться более менее здорового питания, а за печенье не скажу,потому что почти не ем И так,как и хлеб.

И я приготовились тоже к этим коликам,купила и трубку,и хепи -беби.для начала.

Но пригодился только мамин живот или папины руки.и то только по вечерам.

Больше ничего и не помню,потому что все пролетело как один день,я и не заметила,ни оров,только ,да,чувствовала как им было дискомфортно,то сразу на живот и все.

Как же у всех по разному. :strah: , одним словом ориентироваться  на своего малыша.

Все дети по разному, наверное, боль воспринимают еще,кто то упадет и не всплакнет,а кому то достаточно легкого прикосновения и уже в плачь.

• Marusja це подобається

#7876 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2019 - 16:35

Педиатры с 8-ми ж приём начинают? Не с 8:30?

#7877 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2019 - 16:40

С 8-ми и по записи

#7878 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 03 грудень 2019 - 18:46

Какой сироп лучше дать, если кашель не то, чтобы сухой, но и не откашливается, мокроты практически нет? Я так думаю, что кашляет дочка от соплей, он не звонкий, не дерущий глотку-просто бухыкает каждые 2 минуты.

#7879 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2019 - 21:38

Какой сироп лучше дать, если кашель не то, чтобы сухой, но и не откашливается, мокроты практически нет? Я так думаю, что кашляет дочка от соплей, он не звонкий, не дерущий глотку-просто бухыкает каждые 2 минуты.

Мне нравятся капли "Проспан",есть такой и сироп,но советовали именно капли.Назначали при сухом кашле.В следующий раз давала когда был кашель из-за соплей(как у Вас)то врач сказала что можно и в таком случае давать.

#7880 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2019 - 21:51

Может, никакой?) 

Особенно если кашель от соплей.... Больше жидкости+сосудосуживающие. Нам небулайзер с обычной сода-буфером в таких случаях хорошо помогает. 

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Yandex (2)

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама