Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#7841 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 14:56

Якщо вашій дитині призначають ліки з недоведеною ефективністю, ви даєте, довіряючи лікареві, чи все ж не даєте?

я відразу кажу лікарю, що таке не даватиму, прописують інше тоді. Якщо наполягає, що тільки ті ліки, шукаю іншого лікаря.

#7842 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:04

я відразу кажу лікарю, що таке не даватиму, прописують інше тоді. Якщо наполягає, що тільки ті ліки, шукаю іншого лікаря.

я запитала, це ж ліки з недоведеною ефективністю? вона почала "расстекаться мыслью по древу" і в результаті сказала, якщо я сумніваюся, звернутися до іншого спеціаліста. аналогів не пропонувала.

#7843 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:37

Не даю, і сиропи від кашлю не даю.
Педиатру не надто довіряю, але іншого в якому була б 100% впевнена не знаю.
Але у мене майже до 3 років взагалі не було потреби в педіатрі, ходили лише щеплення робити.
З початком відвідування дитсадка і до педіатра заходимо періодично)

#7844 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:39

Ми не в педіатра були, у невролога.

#7845 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:50

Якщо вашій дитині призначають ліки з недоведеною ефективністю, ви даєте, довіряючи лікареві, чи все ж не даєте?

В зависимости от ситуации. Вполне допускаю что эффективность некоторых лекарств не доказана просто потому что компании жалко денег на исследования. Недавно пили какой то успокаивающий сироп, на травах. Вполне допускаю что сработал эффект плацебо, ну и ладно, стало лучше и норм :) 

Сиропы от кашля в основном не даю. И вообще простуду лечу парацетамолом, сосудосуживающим и небулайзером. 

#7846 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:56

Ми не в педіатра були, у невролога.

у невролога все давала, по-перше, стрьомна тема, я в ній і зараз не шарю, а тоді взагалі новоспечена мама була. Я більше про педіатра і застуди відповідала.

#7847 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:58

В зависимости от ситуации. Вполне допускаю что эффективность некоторых лекарств не доказана просто потому что компании жалко денег на исследования. Недавно пили какой то успокаивающий сироп, на травах. Вполне допускаю что сработал эффект плацебо, ну и ладно, стало лучше и норм :)

Сиропы от кашля в основном не даю. И вообще простуду лечу парацетамолом, сосудосуживающим и небулайзером. 

призначила ноотропи через погану ЕЕГ. а про них в загальному не дуже відгуки від спеціалістів доказової медицини.

тому і сумніваюся. і не знаю, давати чи ні. я ж теж не лікар.

Відредаговано smakovska, 02 листопад 2019 - 15:59.

#7848 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 02 листопад 2019 - 16:17

призначила ноотропи через погану ЕЕГ. а про них в загальному не дуже відгуки від спеціалістів доказової медицини.

Зверніться до іншого спеціаліста. Краще в цій ситуації не ризикувати, наслідки ноотропів можуть бути не дуже хороші.
І ще: як казав нам Овдієнко О.Д.:" Ми лікуємо не енцефалограму, а хворобу, якщо вона є".

Відредаговано Ксаночка, 02 листопад 2019 - 16:17.

#7849 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 16:34

нам стільки разів назначали неврологи неотропи...жодного разу наші педіатри не підтримали рекомендації невролога і,навіть,якщо б і підтримали,я не давала б.Далі вивчення інструкції в мене процес не пішов.Знайшла іншого невролога,спостерігаємо.За двійнятами у нас педіатр,яка в дуже поодиноких, і дійсно складних випадках назначає ліки,а особливо антибіотики. Навіть,коли в мене паніка,вона чітко пояснює доцільність ліків в нашому випадку.

#7850 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 20:50

ноотропи це ж серйозно, краще ще з кимось проконсультуватись.

#7851 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 21:44

До речі, не знаю, як Овдієнко саме лікує, ми були на консультації просто перед вакцинацією, але він почав розповідати, що кпк може викликати аутизм, а це теж дуууже далеко від доказової медицини, при тому все одно радив її робити і взагалі вакцинуватись.

#7852 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 21:54

До речі, не знаю, як Овдієнко саме лікує, ми були на консультації просто перед вакцинацією, але він почав розповідати, що кпк може викликати аутизм, а це теж дуууже далеко від доказової медицини, при тому все одно радив її робити і взагалі вакцинуватись.

Якщо це до мене, ми були не у Овдієнко.
На Леваді відносно недавно новий невролог.

#7853 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 листопад 2019 - 21:56

Якщо це до мене, ми були не у Овдієнко.
На Леваді відносно недавно новий невролог.

ні,це до того, що його згадували вище. Просто інформація, мене, наприклад, це смутило.

Відредаговано Alice_88, 02 листопад 2019 - 21:57.

#7854 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 03 листопад 2019 - 02:44

ні,це до того, що його згадували вище. Просто інформація, мене, наприклад, це смутило.

Як лікує Овдієнко, знаю на власному досвіді: лікував сина від серйозної хвороби ( до цього обійшли ВСІХ неврологів Полтави, і прогнози були дуже невтішні) і був на зв'язку з нами 24 години на добу.
На рахунок КПК: таку ж інформацію про аутизм, пов'язаний саме з цією вакциною, озвучила невролог в Харківському генетичному центрі, яка лікує внучку зараз.

Відредаговано Ксаночка, 03 листопад 2019 - 02:46.

#7855 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Виталий

Опубліковано 07 листопад 2019 - 12:51

Доброго времени суток. Уважаемые учасники подскажите... Мы с женой впервые стали родителями, нам 3 недели. У ребенка болит животик (говорят у всех так) но иногда так плачит и кричит что ничем не можем успокоить. После родов маме давали антибиотики(азитромицын). Педиатр говорит что это последствия и надо подождать 10 дней после последнего приема, так как антибиотик попадает с молоком к ребенку и поэтому болит животик и растройство. Кормим грудью, молока хватает. Принимали укропную воду и Мамалак. Также капли от вздутия Боботик и приписали нам Энтэрол - но не помогает. На днях врач сказал перейти на капли Ацыдолак и порошочки Гидросек. Одну ночь нормально поспали между кормлениями и все вернулось обратно. К тому же появилось покраснение и сыпь на ягодичках. Ребенок неспоконый, особенно вечером - йорзает ножками ручками, крутит головой и делает хватательные движения ртом. Может было у кого что то похожее - подскажите
  • mitera це подобається

#7856 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 07 листопад 2019 - 13:49

Доброго времени суток. Уважаемые учасники подскажите... Мы с женой впервые стали родителями, нам 3 недели. У ребенка болит животик (говорят у всех так) но иногда так плачит и кричит что ничем не можем успокоить. После родов маме давали антибиотики(азитромицын). Педиатр говорит что это последствия и надо подождать 10 дней после последнего приема, так как антибиотик попадает с молоком к ребенку и поэтому болит животик и растройство. Кормим грудью, молока хватает. Принимали укропную воду и Мамалак. Также капли от вздутия Боботик и приписали нам Энтэрол - но не помогает. На днях врач сказал перейти на капли Ацыдолак и порошочки Гидросек. Одну ночь нормально поспали между кормлениями и все вернулось обратно. К тому же появилось покраснение и сыпь на ягодичках. Ребенок неспоконый, особенно вечером - йорзает ножками ручками, крутит головой и делает хватательные движения ртом. Может было у кого что то похожее - подскажите

Для начала нужно маме сесть на диету, пересмотреть свой  рацион, возможно что то кушает и ребенка "дует". Животики болят в основном до 3 мес (но не у  всех, не могут все дети быть одинаковыми).

Неспокойный, йорзает ножками - это его может беспокоить животик.

• mitera це подобається

#7857 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:11

У моего ребенка долго болел животик , хотя я не кормила грудью когда была на антибиотиках , то когда сильные проявления были и ничего не помогало давала риабал , и да нам ничего не помогало ни диета ни грелка ... иногда газоотводная трубочка , но ей лучше не увлекаться , а если хотите можете обратиться к гастроэнтерологу сделать узи сдать анализы убедиться что все ок , и ждать когда пройдут колики .. И еще мой ребенок спокойно спал только возле меня ...... если перекладывали в кровать ни спал ни кто .....

Відредаговано funia, 07 листопад 2019 - 14:13.

• mitera це подобається

#7858 Кот

Кот

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Виталий

Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:33

Для начала нужно маме сесть на диету, пересмотреть свой рацион, возможно что то кушает и ребенка "дует". Животики болят в основном до 3 мес (но не у всех, не могут все дети быть одинаковыми).
Неспокойный, йорзает ножками - это его может беспокоить животик.

Мама на диете. Кушает только суп не жирный, каши,печенные яблоки, печенье Мария, Зоологичное. Пьет кампот из сушки белых яблок и чай для лактации.
  • mitera це подобається

#7859 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:53

Перед каждым кормление выкладываю на живот. Даю укропную воду 6 раз в день. На ночь капли на основе семитикона. Массаж против колик ( Есть видео в ютубе). Пробиотики с рождения. Ребенок на смеси.
Так же было и со старшим. Все тоже самое.
До 3 месяцев

Это все дало избежать проблем с коликами. Но, все индивидуально конечно.
Еще, помогала грелка если были приступы посильнее. Но, это было очень редко.

Відредаговано Sunny3011, 07 листопад 2019 - 14:55.

#7860 VikaKalif

VikaKalif

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 154 повідомлення
  • Ім'я:Вика

Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:58

Нам ничего, кроме газоотводной трубки не помогало.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама