я відразу кажу лікарю, що таке не даватиму, прописують інше тоді. Якщо наполягає, що тільки ті ліки, шукаю іншого лікаря.Якщо вашій дитині призначають ліки з недоведеною ефективністю, ви даєте, довіряючи лікареві, чи все ж не даєте?
Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
#7841Опубліковано 02 листопад 2019 - 14:56
#7842Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:04
я запитала, це ж ліки з недоведеною ефективністю? вона почала "расстекаться мыслью по древу" і в результаті сказала, якщо я сумніваюся, звернутися до іншого спеціаліста. аналогів не пропонувала. #7843Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:37
Не даю, і сиропи від кашлю не даю.
Педиатру не надто довіряю, але іншого в якому була б 100% впевнена не знаю. Але у мене майже до 3 років взагалі не було потреби в педіатрі, ходили лише щеплення робити. З початком відвідування дитсадка і до педіатра заходимо періодично)
#7845Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:50
В зависимости от ситуации. Вполне допускаю что эффективность некоторых лекарств не доказана просто потому что компании жалко денег на исследования. Недавно пили какой то успокаивающий сироп, на травах. Вполне допускаю что сработал эффект плацебо, ну и ладно, стало лучше и норм Сиропы от кашля в основном не даю. И вообще простуду лечу парацетамолом, сосудосуживающим и небулайзером.
#7847Опубліковано 02 листопад 2019 - 15:58
призначила ноотропи через погану ЕЕГ. а про них в загальному не дуже відгуки від спеціалістів доказової медицини. тому і сумніваюся. і не знаю, давати чи ні. я ж теж не лікар. Відредаговано smakovska, 02 листопад 2019 - 15:59.
#7848Опубліковано 02 листопад 2019 - 16:17 Зверніться до іншого спеціаліста. Краще в цій ситуації не ризикувати, наслідки ноотропів можуть бути не дуже хороші. І ще: як казав нам Овдієнко О.Д.:" Ми лікуємо не енцефалограму, а хворобу, якщо вона є". Відредаговано Ксаночка, 02 листопад 2019 - 16:17. #7849Опубліковано 02 листопад 2019 - 16:34
нам стільки разів назначали неврологи неотропи...жодного разу наші педіатри не підтримали рекомендації невролога і,навіть,якщо б і підтримали,я не давала б.Далі вивчення інструкції в мене процес не пішов.Знайшла іншого невролога,спостерігаємо.За двійнятами у нас педіатр,яка в дуже поодиноких, і дійсно складних випадках назначає ліки,а особливо антибіотики. Навіть,коли в мене паніка,вона чітко пояснює доцільність ліків в нашому випадку.
#7850Опубліковано 02 листопад 2019 - 20:50 ноотропи це ж серйозно, краще ще з кимось проконсультуватись.
#7851Опубліковано 02 листопад 2019 - 21:44
До речі, не знаю, як Овдієнко саме лікує, ми були на консультації просто перед вакцинацією, але він почав розповідати, що кпк може викликати аутизм, а це теж дуууже далеко від доказової медицини, при тому все одно радив її робити і взагалі вакцинуватись.
#7852Опубліковано 02 листопад 2019 - 21:54 Якщо це до мене, ми були не у Овдієнко. На Леваді відносно недавно новий невролог. #7854Опубліковано 03 листопад 2019 - 02:44 Як лікує Овдієнко, знаю на власному досвіді: лікував сина від серйозної хвороби ( до цього обійшли ВСІХ неврологів Полтави, і прогнози були дуже невтішні) і був на зв'язку з нами 24 години на добу. На рахунок КПК: таку ж інформацію про аутизм, пов'язаний саме з цією вакциною, озвучила невролог в Харківському генетичному центрі, яка лікує внучку зараз. Відредаговано Ксаночка, 03 листопад 2019 - 02:46.
#7855Опубліковано 07 листопад 2019 - 12:51
Доброго времени суток. Уважаемые учасники подскажите... Мы с женой впервые стали родителями, нам 3 недели. У ребенка болит животик (говорят у всех так) но иногда так плачит и кричит что ничем не можем успокоить. После родов маме давали антибиотики(азитромицын). Педиатр говорит что это последствия и надо подождать 10 дней после последнего приема, так как антибиотик попадает с молоком к ребенку и поэтому болит животик и растройство. Кормим грудью, молока хватает. Принимали укропную воду и Мамалак. Также капли от вздутия Боботик и приписали нам Энтэрол - но не помогает. На днях врач сказал перейти на капли Ацыдолак и порошочки Гидросек. Одну ночь нормально поспали между кормлениями и все вернулось обратно. К тому же появилось покраснение и сыпь на ягодичках. Ребенок неспоконый, особенно вечером - йорзает ножками ручками, крутит головой и делает хватательные движения ртом. Может было у кого что то похожее - подскажите
#7856Опубліковано 07 листопад 2019 - 13:49
Для начала нужно маме сесть на диету, пересмотреть свой рацион, возможно что то кушает и ребенка "дует". Животики болят в основном до 3 мес (но не у всех, не могут все дети быть одинаковыми). Неспокойный, йорзает ножками - это его может беспокоить животик.
#7857Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:11 У моего ребенка долго болел животик , хотя я не кормила грудью когда была на антибиотиках , то когда сильные проявления были и ничего не помогало давала риабал , и да нам ничего не помогало ни диета ни грелка ... иногда газоотводная трубочка , но ей лучше не увлекаться , а если хотите можете обратиться к гастроэнтерологу сделать узи сдать анализы убедиться что все ок , и ждать когда пройдут колики .. И еще мой ребенок спокойно спал только возле меня ...... если перекладывали в кровать ни спал ни кто ..... Відредаговано funia, 07 листопад 2019 - 14:13.
#7858Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:33
Мама на диете. Кушает только суп не жирный, каши,печенные яблоки, печенье Мария, Зоологичное. Пьет кампот из сушки белых яблок и чай для лактации.
#7859Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:53
Перед каждым кормление выкладываю на живот. Даю укропную воду 6 раз в день. На ночь капли на основе семитикона. Массаж против колик ( Есть видео в ютубе). Пробиотики с рождения. Ребенок на смеси.
Так же было и со старшим. Все тоже самое. До 3 месяцев Это все дало избежать проблем с коликами. Но, все индивидуально конечно. Еще, помогала грелка если были приступы посильнее. Но, это было очень редко. Відредаговано Sunny3011, 07 листопад 2019 - 14:55. #7860Опубліковано 07 листопад 2019 - 14:58
Нам ничего, кроме газоотводной трубки не помогало. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |