Порадьте! (крім що подарувати)
Розпочатий з ллла, 04 лип 2011 19:51
1311 відповідей у цій темі
Опубліковано 20 серпень 2014 - 17:15
Дайте номер ветеринара, который ездит на дом! СРОЧНО!
В ЛС. Геннадий
Меня он так разочаровал, что пришлось нового искать (((.
Опубліковано 20 серпень 2014 - 17:24
Меня он так разочаровал, что пришлось нового искать (((.
Чому? можна в ЛС
і номер хорошого ветеринара теж, якщо можна)
Опубліковано 20 серпень 2014 - 17:30
можна в ЛС
Сейчас напишу.
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 21 серпень 2014 - 07:46
Звонили Геннадию, но его до субботы в городе не будет. К счастью, главный в клинике на М.Бирюзова дал добро, чтобы один врач ездил на дом.
Дашустик
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:04
Всем доброго времени суток! Посоветуйте пожалуйста хороший бассейн для трехлетней девочки-нам с целью научится плавать и всё, без фанатизма-в мастера спорта, проффесионализм работников для меня тоже важен
буду благодарна за все отзывы - у кого имеются координаты, адреса, расценки...добавляйте к наименованию бассейна-писать можно и в личку
Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:10
Всем доброго времени суток! Посоветуйте пожалуйста хороший бассейн для трехлетней девочки-нам с целью научится плавать и всё, без фанатизма-в мастера спорта, проффесионализм работников для меня тоже важен
буду благодарна за все отзывы - у кого имеются координаты, адреса, расценки...добавляйте к наименованию бассейна-писать можно и в личку
Даша, у нас есть отдельная темка про бассейны, поищи, не могу ссыль вставить, инет плохо тянет
Опубліковано 21 серпень 2014 - 23:26
https://mama.pl.ua/i...showtopic=16916
https://mama.pl.ua/i...l=нептун&page=1
Опубліковано 28 серпень 2014 - 12:43
Хто може зорієнтувати, скільки приблизно буде коштувати зробити індивідуальне опаленння в своїй квартирі, якщо в усьому домі опалення централізоване? Можливо, хтось стикався з таким питанням? і куди це треба спершу звертатися, в Полтавгаз?
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 28 серпень 2014 - 12:46
Хто може зорієнтувати, скільки приблизно буде коштувати зробити індивідуальне опаленння в своїй квартирі, якщо в усьому домі опалення централізоване? Можливо, хтось стикався з таким питанням? і куди це треба спершу звертатися, в Полтавгаз?
А разве это сейчас не запрещено?
Опубліковано 28 серпень 2014 - 13:04
Зараз на це дозволів не дають.
Опубліковано 28 серпень 2014 - 13:20
Зараз на це дозволів не дають.
Ви достовірно знаете? Я, наприклад, не знаю зовсім про це нічого. Хотіли зайнятися цим питанням, чи реально зараз це зробити?
Опубліковано 28 серпень 2014 - 14:01
Ви достовірно знаете? Я, наприклад, не знаю зовсім про це нічого. Хотіли зайнятися цим питанням, чи реально зараз це зробити?
Мы тоже хотели,еще год назад,но к сожалению не получается,так как без разрешения фирма,которая занималась не взялась делать
Опубліковано 28 серпень 2014 - 14:15
Мы тоже хотели,еще год назад,но к сожалению не получается,так как без разрешения фирма,которая занималась не взялась делать
Ну це зрозуміло, що без дозволу не зроблять. А дозволи чому не видають на це? чому, хто і як давно заборонили? Ви дізнавалися?
Опубліковано 28 серпень 2014 - 14:16
Ну це зрозуміло, що без дозволу не зроблять. А дозволи чому не видають на це? чому, хто і як давно заборонили? Ви дізнавалися?
Так есть решение ВР о запрете
http://jkg-portal.co...-perehodu-28948
тут описаны все "прЭлести"
Відредаговано Marusja, 28 серпень 2014 - 14:22.
Опубліковано 28 серпень 2014 - 14:58
еще почитайте постановление и разъяснение
МІНІСТЕРСТВО БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ Р О З' Я С Н Е Н Н Я 03.04.2006 Щодо влаштування автономного опалення Надання дозволу на переобладнання інженерних систем у
житловому будинку, зокрема на переобладнання центральної системи
опалення в багатоквартирних житлових будинках на автономну, є
компетенцією органів місцевого самоврядування, оскільки згідно з
Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" ( 280/97-ВР ), питання відключення мереж централізованого опалення
та постачання гарячої води в багатоповерхових житлових будинках
регулюється Правилами надання послуг з централізованого опалення,
постачання холодної та гарячої води і водовідведення,
затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005
N 630 ( 630-2005-п ) та Порядком відключення окремих приміщень
житлових будинків від мереж централізованого опалення та
постачання гарячої води при відмові споживачів від
централізованого теплопостачання, який затверджено наказом
Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального
господарства від 22.11.2005 N 4 ( z1478-05 ). Згідно з пунктом 2.1 зазначених Правил ( 630-2005-п ) для
вирішення питання відключення окремих приміщень житлового будинку
від мереж централізованого опалення власник, наймач (орендар)
приміщення повинен звернутися до постійно діючої міжвідомчої
комісії органу місцевого самоврядування з письмовою заявою про
відключення від мереж централізованого опалення та гарячого
водопостачання (ЦО і ГВП) із зазначенням причини відключення. При
позитивному рішенні Комісії заявнику надається перелік
організацій, до яких слід звернутися для отримання технічних умов
для розроблення проекту індивідуального (автономного)
теплопостачання і відокремлення від мереж ЦО і ГВП. Підставою для відмови у наданні дозволу на відключення від
мереж ЦО і ГВП є неможливість забезпечення у разі відокремлення
приміщення даного споживача від внутрішньобудинкових мереж ЦО і
ГВП, безперебійної роботи інженерного обладнання сусідніх
приміщень або будинку в цілому. У разі незгоди заявника з відмовою
спір вирішується в судовому порядку. Проект індивідуального теплопостачання і відокремлення від
мереж ЦО і ГВП повинна виконувати проектна або проектно-монтажна
організація на підставі договору із заявником. Проект повинен
відповідати вимогам чинних нормативних документів і бути
узгодженим з усіма організаціями, які розробили й обґрунтувалитехнічні умови на підключення будинку до зовнішніх мереж.
Відредаговано Женя, 28 серпень 2014 - 15:02.
Опубліковано 28 серпень 2014 - 15:39
Ммммдааа... точно шо прелесті......(((
svetlana
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Svetlana
Опубліковано 03 вересень 2014 - 13:44
Девченки,что можно подарить женщине на 60-летие,у которой есть все или точнее сказать она может позволить себе все.
Опубліковано 03 вересень 2014 - 13:57
Девченки,что можно подарить женщине на 60-летие,у которой есть все или точнее сказать она может позволить себе все.
смотря на какую сумму рассчитываете...много вариантов
Опубліковано 03 вересень 2014 - 14:42
Девочки, посоветуйте хорошего косметолога
Опубліковано 03 вересень 2014 - 18:44
@svetlana,что-нибудь ручной работы. Она такое гуляя по магазинам скорее всего не встретит, а по интернету вряд ли гуляет)) А там уже по вкусу, картину вышитую, или сумку, или пультяшницу с вышивкой, панно
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|