Описала ситуацію яка відбулася на тому тижні....Та ну. За "взятку и не сдал"?
Ну і знаний 0 - це теж індивідуально.
Якщо людина іде навчатися в автошколу (не має різниці Магістраль це чи будь-яка інша), то вона повинна розуміти, що навчання - це і в Африці навчання. І коли ти просто сидиш "протираючи штани", чекаючи якоїсь мани небесної, то звісно, що знань буде 0.
Я сама навчалась в цій школі, то можу сказати з впевненістю - знання дають на теорії дуже добрі (особливо, коли ти вчишся), чого тільки вартує "корячення" викладача, коли вивчали режсти регулювальника. За практику - то взагалі мовчу. Я, людина, яка взагалі не мала поняття, що таке автомобіль і з якої сторони до нього підходити, зуміла побороти страх і навчилася кермувати.
P.S. І не платила ніяких" взяток" все сама (теорія з першого разу (без жодної помилки за найкоротший час (менше 1 хвилини), практика з другої спроби (були нюанси, тут я писала) і з допомогою інструктора і викладача ПДР. Бо саме вони мені надали впевненості в тому, що я це зможу.
Автошколи
Розпочатий з morgenstern, 13 бер 2011 21:55
794 відповідей у цій темі
#761Опубліковано 23 березень 2021 - 20:31 #763Опубліковано 23 березень 2021 - 21:51
Так я теж ситуацію описала, яка була зі мною (правда не на тому тижні, але від перестановки доданків сума не змінюється), і навчалася я саме в Магістралі. Просто писати "зря!!!" "не возможно сдать без взятки, да и с взяткой, если учишься там то и там то" і т.д., не знаючи людину, її ставлення до навчання в цілому і для чого потрібне посвідчення, якось не розумно. Якщо правда, що "заплатив взятку и не здал", то я тільки за, адже водіння - це дуже небезпечна річ, можливо, колись на українських дорогах стане безпечніше, бо перестануть їздити "куплені права".
І все ж таки моя цікавість бере своє: а що означає фраза "знаний 0"?
#764Опубліковано 23 березень 2021 - 22:07
И я офигела)) У меня 80% знаний было ещё до прихода в автошколу - просто правила прочитала. Но то что дали преподы в автошколе(на Мотеле) - бесценно! Так что даже если преподаватель полнейший зануда - знаний не может быть 0. Поэтому, зная что часть истории точно вранье, я бы не верила и остальной.
#765Опубліковано 24 березень 2021 - 07:57 Причому школа на Мотелі....Я про Магістраль....де просто ,,клепають,, права за великі гроші. Я писала про Магістраль.... #766Опубліковано 24 березень 2021 - 09:18
я теж була в Магістралі. #767Опубліковано 24 березень 2021 - 09:19 Я писала про Магістраль.... я вчилася в Магістралі)) теорію без проблем здала самостійно з водінням складніше було, але тим не менш інструктором я була задоволена, можливо в моєму випадку треба було більше практичних занять. Але їжджу вже 3 роки без пригод тому в описаному випадку - думаю там без різниці було б в якій школі вчився ваш знайомий. В моїй групі були такі екземпляри, яких я бачила на першому занятті і на екзамені #768Опубліковано 24 березень 2021 - 09:56
Тема автошкіл гостра як і звичайних шкіл.
Ну от не розумію як можна хаяти ту чи іншу школу (не важливо якого напрямку), якщо ти там не був? Зате друг друга, чи знайомого чи ще хтось розказав (звісно, прикрашуючи все так, як йому потрібно). Я завжди наголошувала, навчається і отримує знання та людина, яка це хоче. P.S. Я все ж таки, напевно, якась неправильна, але Магістраль по цей день мені не набридає ні рекламою, ні дзвінками (як деякі пишуть), хоча телефон у них мій є. Зате "Юліс" дістає мене своїми знижками і новинками за майже 1500км... 21 вік на вулиці, не отримав ті знання, про які мріяв - іди в іншу, або бери книжку і вчи, ніхто за руку не тримає. Тим паче, наскільки я знаю, кошти за навчання не вимагають відразу. P.S.2 Миколаєць Роман і Кіяшко Волрдимир це саме ті люди, які зробили з мене впевненого водія зі знаннями ПДР (можливо саме тому, що я сама цього захотіла).
#770Опубліковано 24 березень 2021 - 11:17 Звідки тоді стільки ,,автобидла,,,,,ну явно всі все самі здавали....Я нікому нічого не доказую.....Це право кожного де і як навчатись...Просто розповіла історію що знаю .А це тут до чого, чи у вас є статистика що так зване "автобидло" виходить лише з однієї автошколи? Як на мене, то автобидлом може стати не лише людина з "купленим посвідченням" і не лише з магістралі... Знаю людей, які платили за здачу (і вони цього не приховують), але це відмінні водії, до яких я не боюся сідати. Просто в той час ось так зійшлися зірки. Так я їх не виправдовую, але і не осуджую. І ніколи не буду іншим казати "зря!!!!" лише через те, що хтось щось сказав. #771Опубліковано 24 березень 2021 - 12:12
Я написала про те що знаю!!..А людина хай вирішує і питає інші думки.
#772Опубліковано 24 березень 2021 - 14:10
Ніякий вчитель, інструктор і т.д. не вкладе знання у голову - для цього повинні бути зацікавленість, бажання і зусилля перш за все самого учня, а знецінити можна будь-кого і будь-що (якраз для цього дуже великого розуму не потрібно).
#773Опубліковано 24 березень 2021 - 15:57
Не сдать за взятку это как? ))) Я даже не знаю как можно за взятку и не сдать? Ну, если только взятка не дошла до адресата))
#774Опубліковано 24 березень 2021 - 17:38 А який графік автошколи? #776Опубліковано 25 березень 2021 - 11:52 Ну не знаю как...вот так...учитывая что в машине инструктор почти все делает сам.Да...здают они не в Полтаве....после смены нашего главного в ГАИ все строго(ну или цены заоблачные) тут не знаю. #777Опубліковано 25 березень 2021 - 13:14
я теж таке чула. Ті, хто "порішав", здають в Кобеляках, Козельщині, може ще де, тобто там, де немає онлайн тестів. Для мене це була новина, бо думала, усі тести здаються однаково.
#778Опубліковано 25 березень 2021 - 13:45 Бутенки якщо не помиляюсь. #779Опубліковано 25 березень 2021 - 13:47
О Боги))) может и Зря..... Но я много читала за автошколы, ещё раз повторюсь я выбрала график, удобный как для работы так и для семьи...
Мотель однозначно не подходил .. Так как добираться туда мне совершенно не по пути с Зигина... А по поводу взяток.. Ну тут то дело добровольное... У меня сестра училась в Магистрали... Сдавала на права сама.. Отдельно от групы.. Так как большинство уехало в Кобеляки... Сдала... И вы представляете сама с первого раза... И после обучения в Магистрале)))) Я считаю что все кто хочет получить права то идёт в школу осознанно.. И уж точно информация сама не залезет в голову если её не изучать... Согласна что может быть инструктор по вождению важен... Так как тут практика... Но с тиорией какие тут вопросы... Хочешь знать берём книгу и читаем, учим))) В принципе у каждого свое мнение и оно может быть. Тоже знаю людей которые покупали права... И "автобыдлом" их не считаю... Но я не могу сказать что магистраль из всех школ самая непутевая. Если хотят купить права то я Вас огорчу платят везде..и в магистрале... И на мотеле.. Так как у всех автошкол есть выход на ГАИ.... Вопрос только, какой ценник))) P.S."ни кого не осуждаю.. Не спорю.. Не доказываю)))" 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |