Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 16 листопад 2021 - 10:08
А можеш когось порадити?)
Катя Беляева. Очень вкусно и красиво. И купила принтер для печати, вчера выставляла фото от 30 грн. https://instagram.co...edium=copy_link
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 16 листопад 2021 - 10:19
Где в Полтаве можно купить бабл шар ?
Опубліковано 16 листопад 2021 - 10:23
Катя Беляева. Очень вкусно и красиво. И купила принтер для печати, вчера выставляла фото от 30 грн. https://instagram.co...edium=copy_link
Поддерживаю) Я с ней 4 года уже. У нее художественное образование. Она может картину на прянике нарисовать - я маме заказывала. А может и бюджетные сделать. Качество самих пряников - отличное. Вкусно ) Покажу маленькую часть того, то у нее заказывала.
Опубліковано 16 листопад 2021 - 11:06
А можеш когось порадити?)
У Вайбер
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 16 листопад 2021 - 21:45
Во всех районах вечером так воняет каким-то дымом (мне кажется,что углем)? Или это только на Браилках так? Даже визуально видно, что задымлено(
На улицу вечером невозможно выйти, одежда моментально прованивается ( И окна не открыть(
Что за фигня?(
Опубліковано 16 листопад 2021 - 21:49
Во всех районах вечером так воняет каким-то дымом (мне кажется,что углем)? Или это только на Браилках так? Даже визуально видно, что задымлено(
На улицу вечером невозможно выйти, одежда моментально прованивается ( И окна не открыть(
Что за фигня?(
Тільки проговорили. Ціни на газ і для населення, і для юридичних осіб зросли. Ситуація "палимо все що є"( Згадала польський смог, реально картина у нас уже аналогічна чи це щось реально інше??
Відредаговано Викусик, 16 листопад 2021 - 21:49.
Опубліковано 16 листопад 2021 - 21:51
Что за фигня?(
Такий же дим на Половках в сторону Супрунівки..
Опубліковано 16 листопад 2021 - 23:57
Что за фигня?(
Сади-1 воняє теж немилосердно, я думаю, приватний сектор «жжот»(
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 листопад 2021 - 06:31
А "Сільпо" в "Конкорді" вже працює? Вивіску на фасаді бачу, а на сайті інформації немає.
Опубліковано 17 листопад 2021 - 07:49
А "Сільпо" в "Конкорді" вже працює? Вивіску на фасаді бачу, а на сайті інформації немає.
На прошлой неделе не работал еще
Опубліковано 17 листопад 2021 - 08:44
ще ні
Опубліковано 17 листопад 2021 - 08:53
Я думала, що знову горить сміттєзвалище... списувала на нього, зранку в центрі також смердить.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 17 листопад 2021 - 09:14
Мне тоже вчера стало интересно, вывеску они на выходных вешали и вчера уже вечером светилась.
Девочки, кто узнает, когда откроется, напишите в тему, плиз
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 17 листопад 2021 - 10:00
Сади-1 воняє теж немилосердно, я думаю, приватний сектор «жжот»(
Хз, может ли частный сектор так завонять чуть ли не пол-Полтавы. Мне кажется, это какое-то производство "старается"(
Опубліковано 17 листопад 2021 - 10:11
Зі сторони ГРЛ нещадно валить чорний дим майже щодня...
Опубліковано 17 листопад 2021 - 11:37
Мне тоже вчера стало интересно, вывеску они на выходных вешали и вчера уже вечером светилась.
Девочки, кто узнает, когда откроется, напишите в тему, плиз
Слышала, что, вроде бы, 21-го
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 листопад 2021 - 15:42
у мене халепа))
у магазинах почали "пищати" дві мої курточки, не нові, які раніше уже вдягалися і нічого такого не було.
Що з ними трапилося? я так розумію, щось десь намагнітилося, але що? і чому не в усіх магазинах спрацьовує?
Коротше, у мене тепер кожного разу стрес))
Опубліковано 17 листопад 2021 - 15:50
у мене халепа))
у магазинах почали "пищати" дві мої курточки, не нові, які раніше уже вдягалися і нічого такого не було.
Що з ними трапилося? я так розумію, щось десь намагнітилося, але що? і чому не в усіх магазинах спрацьовує?
бірка є? відріж,якщо є
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 17 листопад 2021 - 15:58
у мене халепа))
А вас охорона зупиняє?
Не знаєте, як взагалі потрібно поводитися в таких випадках по закону?
Згадалось недавно читала в фб про масло(
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 17 листопад 2021 - 16:07
у мене халепа))
Зимова куртка чоловіка "пищала" в усіх магазинах))) повідрізала вже все, навіть мікробірочки.
Підказав один продавець у Польщі, що то "пищить" NFC чіп, який часто вшивають під підклад куртки.Знайшли цей чіп на рукаві під підкладкою))))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|