Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 73

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1963 відповідей у цій темі

#761 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:04

Аналогично...голова трещит, и в области сердца иногда поддавливает. На два дня по Синоптику - дождь, брррр.

У меня тоже два дня подряд случились приступы тахикардии :( да такие сильные - до головокружения и полуобморочного состояния...
Не связала это с погодой, думала переутомление.
А теперь задумалась... наверное таки погода...

Відредаговано mitera, 28 листопад 2019 - 14:06.

#762 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:17

Розкажу про свою  маленьку перемогу над чиновниками. Багато тексту, але треба виговоритися)).
Відколи ми підписали декларації з сімейними лікарями і педіатром, запис до них здійснювався онлайн через http://pb4.com.ua/. Для зручності я зареєструвала усю сім
ю на свій телефон і усі записи здійснювала сама.

У вересні , коли ми не змогли записатися до педіатра, виявилося що уже треба записуватися через інший сайт - https://poltava.medportal.ua.
Уточню, що мова іде про Полтавський район, тобто жителів Полтави це не стосується.

Про таке нас, звісно, ніхто не попередив, але це вже інша історія і претензії до лікарів, які не можуть, а точніше не хочуть нормально організувати свою роботу і зручність пацієнтів.

І тут з цим новим сайтом виявилася халепа. На кожного пацієнта потрібен окремий номер телефону, один пацієнт-один телефон. Тобто такої зручності як на минулому сайті, коли я як мама «привязую» до свого номера своїх дітей – немає.
Ну хіба нормально – заводити спеціально тільки для цього телефон місячній дитині чи престарілій бабці?
На сайті ніяких контактів розробників не було, їхня сторінка з техпідтримкою на фейсбуці – «мертва», ніхто там не відповів на мої питання і досі.
Це,  а також простота сайту, його наповненість, недолугість деяких функцій, сайт неможливо знайти через найпопулярніші браузери,

вказує на те, що програма зроблена на «оть*бісь».
Я написала електронний запит на міністерство охорони здоров
я – що мені робити в такій ситуації, коли я уже використала свій номер телефону для реєстрації однієї дитини, а у мене є ще одна і до того ж я сама себе не можу зареєструватися.
МОЗ спустило запит на область, область – на район, про все це мені приходили офіційні письмові відповіді.
І ось почалася активна фаза))) Дзвонить мені якийсь хлопчина, який тіпа програміст і працює всього півмясця  і розказує – ну ви розумієте, це технічно неможливо, до вас ніхто не звертався, всіх все влаштовує, щоб щось змінити, треба багато грошей (???))). На моє питання, чи ставилося таке завдання (прив
язка кількох пацієнтів до одного номера) перед розробниками, а воно не виконалося чи такого завдання взагалі не було він так і не відповів. Зате порекомендував мені купити недорогі телефони для дітей)))).
Потім мені прислали офіційну відповідь з «району»(насправді там довга оційна назва, я її напам
ять не знаю), яка майже повторює його слова, тобто ми нічого зробити не можемо. Звичайна відписка.
Я подзвонила цьому програмісту, розумію що він там мало за що відповідає,  не він розробник, і не він писав ту відповідь, він там просто крайній, але оскільки говорила  з ним, то йому і подзвонила і пропросила передати своєму керівництву, що я цю справу так просто не залишу, що порушуються права мої  та моїх дітей на отримання безоплатної медичної допомоги, гарантованої Конституцією, а саме – купляти телефони, картки, платити  щомісячну абонплату – де є такий мій обов’язок і де є таке попередження при реєстрації на сайті. Коротше, сказала, що буду подавати  запит на доступ до публічної інформації, а саме хто є замовником цього програмного продукту, хто є розробником, які суми були витрачені з бюджету на таку недолугу програму (я більш ніж впевнена, що як завжди ті суми завищені, а зроблено аби зробити), що нехай його керівництво готується до журналістського розслідування і сюжетів на центральних телеканалах , а потім – позову в суд про порушення нашого права на доступ до безоплатної медицини. В принципі я готова була дійти до суду, мені це у б цікаво для власного досвіду і з принципу.
Ну і це спрацювало! Наступного дня мені передзвонили з обласного депаратаменту охорони здоров
я, попросили не звертати увагу на відповідь, яку я отримала, типу її не було, ми будемо вирішувати це питання, це ж не діло – купляти окремі телефони, такого не може бути)))і спасибі що я підняла цю тему, мені сказали що  я можу напряму дзвонити на цей мобільний якщо будуть якісь питання, а зі мною скоро з,вяжуються розробники)).
Так і вийшло, учора мені подзвонили програмісти, не з першого разу, але у них вийшло, я з ними провозилася півдня, добре що вдома була в цей час  і станом на вечір на мій номер телефону зареєстровані я і діти! Єдине що я поки що не зрозуміла – чи це тільки  у мене такий привілей, чи для всіх переписали протоколи програми. Чому кажу про привілей, бо у чоловіка, наприклад, я не  бачу функції додати інших пацієнтів.

,

Відредаговано Мрія, 28 листопад 2019 - 14:18.

#763 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 516 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:27

Розкажу про свою  маленьку перемогу над чиновниками. Багато тексту, але треба виговоритися)).
..........

Наталія - Ви просто герой! Скільки на це пішло часу і нервових клітин!

#764 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:31

Наташа, круто!! Молодець! Я пам"ятаю як Ви запитували в мене тоді ще)) Треба перевірити і собі ;)

Відредаговано Katrusja, 28 листопад 2019 - 14:32.

#765 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:40

Наталія - Ви просто герой! Скільки на це пішло часу і нервових клітин!

Спасибі! В якийсь момент це здавалося таким безнадійним, але я була зла, реально зла - з такого простого і доступного сервісу зробити таку проблему на рівному місці.

Наташа, круто!! Молодець! Я пам"ятаю як Ви запитували в мене тоді ще)) Треба перевірити і собі ;)

У мене склалося враження, що тільки для мене це проблема, а іншим або неактуально, або мовчки заводили інший номер, або ще не дійшли до реєстрації, але реальних скарг не було ні за словами чиновників, ні серед знайомих чи соцмережах я не зустрічала

#766 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:44

Спасибі! В якийсь момент це здавалося таким безнадійним, але я була зла, реально зла - з такого простого і доступного сервісу зробити таку проблему на рівному місці.
У мене склалося враження, що тільки для мене це проблема, а іншим або неактуально, або мовчки заводили інший номер, або ще не дійшли до реєстрації, але реальних скарг не було ні за словами чиновників, ні серед знайомих чи соцмережах я не зустрічала

у мене діти зареєстровані на один номер телефону. Проблем не було взагалі.
Доливилась, що це стосуються нового сайту..

Відредаговано Marusja, 28 листопад 2019 - 14:45.

#767 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 28 листопад 2019 - 14:48

мне СБ пока не актуально было)

#768 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:14

Добрый день!альтернатива Медиону, чтоб сделать УЗИ сосудов головы и шеи для ребенка,есть?может кто то еще где то делал?Спасибо.

Медион берет дополнительную плату за услугу УЗИ  ,если ребенок, это сейчас так?с ребенком не ходила,поэтому не знаю.

#769 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:16

Добрый день!альтернатива Медиону, чтоб сделать УЗИ сосудов головы и шеи для ребенка,есть?может кто то еще где то делал?Спасибо.
Медион берет дополнительную плату за услугу УЗИ ,если ребенок, это сейчас так?с ребенком не ходила,поэтому не знаю.

Муж делал УЗИ сосудов головы и шеи в Сучасна дерматологія і хірургія на Сенной, рядом с гостинницей Киев. Узнайте, делают ли там процедуру детям.

#770 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:18

у нас в амбулаторії  сімейні лікарі реєстрували на свої номери((( Дитячі декларації підв'язані до номеру телефону педіатра((

#771 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:25

Муж делал УЗИ сосудов головы и шеи в Сучасна дерматологія і хірургія на Сенной, рядом с гостинницей Киев. Узнайте, делают ли там процедуру детям.

они уже куда то переехали.мимо хожу.то висит "Аренда"

• Yadik це подобається

#772 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:26

у нас в амбулаторії сімейні лікарі реєстрували на свої номери((( Дитячі декларації підв'язані до номеру телефону педіатра((

Дивна схема.
А як тоді самому записатися вдома і отримати код підтвердження на телефон? Код як побачити?((

#773 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:38

Дивна схема.
А як тоді самому записатися вдома і отримати код підтвердження на телефон? Код як побачити?((

а ніяк(((Я декілька раз йому про це говорила, але треба мабуть діяти як ви.

У нас запису немає. Я дзвоню до нього або пишу, і все...

Тут цікаво інше: якщо надумаю змінити лікаря - я не зможу, бо смс прийде йому, а він може сказати той код, а може і ні....

#774 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 28 листопад 2019 - 15:45

а ніяк(((Я декілька раз йому про це говорила, але треба мабуть діяти як ви.
У нас запису немає. Я дзвоню до нього або пишу, і все...
Тут цікаво інше: якщо надумаю змінити лікаря - я не зможу, бо смс прийде йому, а він може сказати той код, а може і ні....

тююю, вообще интересно как получается....
Мне педиатр после одного звонка на горячую линию по поводу отсутствия расписания и возможности записаться на приём предложила сменить врача. Говорю :" Вы отказываетесь нас принимать?", Она:"Нет, разве я такое говорила?..."

#775 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 16:16

тююю, вообще интересно как получается....
Мне педиатр после одного звонка на горячую линию по поводу отсутствия расписания и возможности записаться на приём предложила сменить врача. Говорю :" Вы отказываетесь нас принимать?", Она:"Нет, разве я такое говорила?..."

Це Тіхомірова?
Наче й непогана як лікар, точніше нема особливо з ким порівнювати, бо не так часто є потреба, але як людина щось трохи відштовхуюче. І оця постійна спєшка, її зайнятість, не дають можливості щось спокійно розпитати, уточнити, вияснити, відчуваєш що затримуєш її на щось незначне (по запису, у межах виділеного нам часу), а у неї черга.

#776 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 28 листопад 2019 - 16:20

Це Тіхомірова?
Наче й непогана як лікар, точніше нема особливо з ким порівнювати, бо не так часто є потреба, але як людина щось трохи відштовхуюче. І оця постійна спєшка, її зайнятість, не дають можливості щось спокійно розпитати, уточнити, вияснити, відчуваєш що затримуєш її на щось незначне (по запису, у межах виділеного нам часу), а у неї черга.

она самая....

#777 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 28 листопад 2019 - 16:50

Дивна схема.

Наташа ти зірка!) Скільки сил і терпіння!!

У нас договір з Європейською клінікою, на питання онлайн запису відповідають що це не можливо(( Лише за телефоном(

#778 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 17:01

Наташа ти зірка!) Скільки сил і терпіння!!
У нас договір з Європейською клінікою, на питання онлайн запису відповідають що це не можливо(( Лише за телефоном(

Левада тоже пока без записи онлайн. Хотя программу устанавливали, но нормально никто с ней не работает.

Но дети в декларации "подвязаны" ко мне.

Відредаговано mitera, 28 листопад 2019 - 17:03.

#779 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 листопад 2019 - 17:13

Левада тоже пока без записи онлайн. Хотя программу устанавливали, но нормально никто с ней не работает.

Но дети в декларации "подвязаны" ко мне.

Значить, район більш прогресивний)) у нас з самого початку тільки так і навіть якщо прийшов без запису (не знав, не зміг, нема доступу), все одно медсестра тоді записує, тобто жодного необлікованого пацієнта+ це реально дуже зручно.

#780 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 28 листопад 2019 - 17:15

Спасибо,они уже переехали,но позвоню.

• Yadik це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама