Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всём 28

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1984 відповідей у цій темі

#761 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 13:29

махровых у них нет. но простые колготы у них такие же по плотности как и обычные конте, дюна. только красивее )

единственное, я бы брала на размер больше, чуть маломерят. 

я збираюсь брати 5-6 років,думаю,будуть норм.нам же 5 тільки в березні

однотонные "косичками" долго носятся, не скатываются. с цветным рисунком - хуже, скатываются. но рисунчатые у всех такие по-моему.

косичками це як?

#762 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 13:33

Девочки, помню, что в прошлом году делили доставку на снежколепы. Поделитесь отзывами - как вам и деткам, понравились?

И лепит ли он рыхлый снег или только, когда оттепель?

чудес він не  вміє.ліпить тільки тоді,коли й руками сніг ліпиться.нам подобається

#763 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 13:38

А в нас не було хвилин 20. Якби пів-дня, то нас би вже з роботи повідпускали :rolleyes:

У нас конец месяца, приемка работ по районах. Все, что было на компе в программе, считается на калькуляторе и по сборниках.

• Orille це подобається

#764 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 13:38

обсуждали в теме крещения ребенка. желательно, чтобы крестные не были между собой в браке, чтобы у ребенка было максимально много защитников. а друг у друга можно

цікаво,а якщо дружина хрестила (це наприклад!)старшу донечку у нас,то можна брати її чоловіка хрещеним для нашї меншої дитини? вони ж не куми між собою,получається? це не про нас))я абстрактно уявила)

#765 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:02

косичками це як?

типа таких http://ua.nextdirect.com/ru/g405406s3

#766 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:17

У нас трохи більше 3 годин світла не було. Ось тільки ввімкнули. А ще немає гарячої води і батареї ледве теплі. Я з переляку перевірила, чи газ хоч є. :D

#767 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:25

На каком сайте посоветуете набор Деменшенс заказать? Чтобы по цене приятно и без сюрпризов в плане доставки, выполнения заказа и т.д.

#768 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:28

цікаво,а якщо дружина хрестила (це наприклад!)старшу донечку у нас,то можна брати її чоловіка хрещеним для нашї меншої дитини? вони ж не куми між собою,получається? це не про нас))я абстрактно уявила)

мы так брали... все нормально.
а в чем может быть плохо?
п.с. в забобоны я не верю, придуманные бабками на скамейке, я не верю.

Відредаговано lidlekcc, 02 грудень 2014 - 14:28.

#769 Miss_caprizz

Miss_caprizz

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 169 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:29

Мне тоже сказали,что плановые отключения вроде начались.Сегодня были не готовы  к этому,а вот назавтра запасусь водой,а то только в чайнике и в фильтре было-и думаешь куда ее применить лучше :xixixi: Весь микрорайон отключали

#770 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:30

На каком сайте посоветуете набор Деменшенс заказать? Чтобы по цене приятно и без сюрпризов в плане доставки, выполнения заказа и т.д.

наверное лучше всего на амазоне, http://www.amazon.co...1,k:Dimensions

#771 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:35

типа таких http://ua.nextdirect.com/ru/g405406s3

А  ці кращі за такі http://ua.nextdirect...402440s7#682090 

Оль,і скажи в них ззаду де шви?

#772 morgenstern

morgenstern

extreme challenger

• Завсідники
  • 4 093 повідомлення
  • Місто:Харьков

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:41

Я вот хочу сыну и племяннику на НГ эти снежколепы заказать. Они по 57 грн, а если брать от 6 шт по 48 грн получаются. Если будут желающие, возможно на следующей неделе заказ собрать?

я хочу! У меня есть один, все друзья Варькины такой хотят теперь))) Я бы даже 2 шт. взяла.

#773 elenochka29

elenochka29

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 447 повідомлення
  • Місто:Алмазный

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:46

Мне тоже сказали,что плановые отключения вроде начались.Сегодня были не готовы  к этому,а вот назавтра запасусь водой,а то только в чайнике и в фильтре было-и думаешь куда ее применить лучше :xixixi: Весь микрорайон отключали

Да,  начали плановые веерные отключения((( так, что запасаемся водой и готовимся, вроде-бы такое будет каждый день(((( :angry:

#774 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:50

Наташа, ну предполагается так. Если с родителями недайбог что-то случится. То у одного ребенка две супружеские пары, которые могут помочь, поддержать и тд. Тогда на двух детей есть 4 пары (это если женатые/замужние) взрослых людей, а так, на одну пару меньше. Чем больше людей, которые могут помочь ребенку, тем лучше. Хотя, конечно, не каждые кумовья такие, на которых можно понадеятся.

#775 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:58

Блин, если у нас свет выключат, я окоченею от холода, да и пупса на теплом диване не удержишь, хочется по ледяному полу ползать

#776 sofiko

sofiko

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 14:58

а где-то есть схема отключений?

#777 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 02 грудень 2014 - 15:05

Відучора НЕК «Укренерго» відновило графіки аварійних відключень споживачів від мереж електропостачання. На жаль, хвиля відключень вже докотилася і до обласного центра

Головною причиною застосування відключень стала енергодефіцитність об’єднаної енергосистеми України, що викликана недостатністю запасів вугілля на складах теплових електростанцій та передчасною зупинкою енергоблоку Запорізької атомної станції.

Всупереч очікуванню, у нашому місті примусові обмеження електропостачання були застосовані і до промислових підприємств та організацій, які належать до сфери життєзабезпечення, соціального та житлового фонду міста. Зокрема, не стали винятком і котельні ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», частина яких або вже знеструмлювалася (подекуди навіть неодноразово), або і зараз відімкнена від мереж електропостачання.

Так, учора, 1 грудня, як повідомили в адміністрації підприємства, котельні підприємства потрапили під дві хвилі відключень — вдень і надвечір. Зокрема вдень майже на годину були знеструмленими 5 котелень підприємства за адресами: вул. Чапаєва, 13; вул. Гребінки, 26; вул. Баленка, 7; вул. Фрунзе, 107 та вул. Фрунзе, 68. Вже надвечір на понад годину були зупинені котельні за адресами: вул. Чапаєва, 13; вул. Гребінки, 26; вул. Баленка, 7.

Спеціалісти підприємства пояснили, що небезпека таких аварійних зупинок полягає, передусім, у істотному підвищенні імовірності виникненні позаштатних ситуацій у системах теплопостачання нашого міста. Зокрема наслідками учорашніх примусових обмежень електропостачання котелень підприємства стали аварії на внутрішньобудинкових мережах двох багатоквартирних житлових будинків за адресами: вул. Кучеренка, 6 (аварія усунена лише о 2-й годині ночі 2 грудня) та вул. П. Юрченка, 30 (усунення наслідків аварії триває і зараз).

Сьогоднішній ранок почався зі знеструмлення ще 4-ох котелень підприємства по вул. Гребінки, 26, вул. Чапаєва, 13, вул. Фрунзе, 107 та вул. Фрунзе, 68. Аварійна зупинка останніх відбулася майже о 8-й годині ранку причому електропостачання на більшості з них не відновлене й досі, а після 10-ї години ранку перелік поповнився котельними мікрорайонів Половки, Подол та Левада.

Власне, до найбільш імовірних з можливих наслідків цих позапланових обмежень електропостачання, в умовах низьких температур зовнішнього повітря, можна віднести наступні. На багатьох котельнях підприємства використовуються котли з, так званою, важкою обмурівкою (і котельня за адресою вул. Баленка, 7 не є виключенням), які у разі різкої зупинки циркуляції через них теплоносія відразу починають «кипіти» з усіма подальшими наслідками... З іншого боку, сучасні житлові будинки, нерідко обладнані, так званими, даховими котельними, що, за умови мінусової температури зовнішнього повітря, за півтори-дві години простою можуть взагалі «промерзнути» і призвести до руйнування всієї внутрішньбудинкової мережі теплопостачання — такий собі Алчевськ у мініатюрі. І це далеко не повний перелік можливих найгірших сценаріїв.

З огляду на це адміністрація підприємства звернулася, передусім, до своїх споживачів з проханням не панікувати у разі тимчасових коливань температури приладів опалення в оселях і економно використовувати електроенергію у побуті, особливо у будні з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 20:00. Зі свого боку підприємство «Полтаватеплоенерго» вже працює у посиленому режимі і вживає усіх заходів для недопущення виникнення аварійних ситуації, а у разі виникнення останніх — до швидкого їх усунення.

джерело

#778 sofiko

sofiko

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 15:07

а чисто черный, сдельный комбез для девочки - совсем не комильфо?

#779 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 02 грудень 2014 - 15:18

а чисто черный, сдельный комбез для девочки - совсем не комильфо?

Чого? Можно к нему яркие шарфик и шапку - и супер, имхо

#780 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 грудень 2014 - 15:34

Я теж за чорний)

• sofiko це подобається