Он сейчас есть в Ліки Полтавщини в дет. больнице на Леваде по 990 грнИнфанрикс ИПВ тоже? С ним сейчас наибольшая проблема...
Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
#7583Опубліковано 18 січень 2018 - 13:29 Блин, чего ж всё есть а чистого Инфанрикса нет и непонятно, ждать/не ждать #7584Опубліковано 18 січень 2018 - 14:18 а вы капали опв уже или почему нужен именно чистый? Если есть две ипв, можно третью тоже ипв, а потом ревакцинацию опв при желании. Відредаговано Alice_88, 18 січень 2018 - 14:18. #7586Опубліковано 18 січень 2018 - 14:45 я тоже так планирую, без ОПВ, просто если человек хочет обязательно ОПВ, то можно 4й сделать, чтоб сейчас не ждать чистый. #7587Опубліковано 18 січень 2018 - 15:36 Отпишитесь как переносили. Мы сегодня пентаксим поставили, инфанрикс через месяц планирую делать
#7588Опубліковано 18 січень 2018 - 16:15
Відповідаю тут, щоб не флудити в обо всем.
З 1 січня 2018 Франція зробила обов‘язковими 11 щеплень для дітей до 18-міс віку. Серед них: Дифтерія Правець Поліоміеліт НІВ Гепатит В Кашлюк Паротит Кір Краснуха Менінгокок С Пневмококові інфекції Раніше обов‘язковими були три щеплення: дифтерія, правець, поліо, але сімейні лікарі рекомендували робити і інші, тому у моїх дітей, наприклад, є всі ці щеплення, хоча вони і не підпадають вже під новий закон. #7589Опубліковано 18 січень 2018 - 17:24 Нудьгувала. Заради інтересу загуглила "кір статистика 2012". Першим же результатом випав PDF "Епідемічна ситуація щодо кору та краснухи в Україні". (МОЗ України, український центр з контролю та моніторингу захворювань. Автор повідомлення Ємець М. А. ) Щойно файл завантажився, не без інтересу взялася його вивчати. Згідно з даними статистики, наведеними в цьому документі початку 2014 року, з 2001 по 2013 рік найбільший спалах кору в Україні був у 2006 році. Тоді захворіло 42724 чоловіка. У 2012 хворих вже було 12746. Відредаговано lenny, 18 січень 2018 - 17:26. #7590Опубліковано 18 січень 2018 - 20:18 Я не помню, какой был год, промежуток с 2005 по 2010, может это и были 2006-2007, но кипиша не было по кори. Выезжали в общагу Кооперативного, "а, посыпало, так корь у вас тут, уже не Вы первый", отвезли в инфекционку и забыли. Промывки мозгов по ТВ и сараф. радио не было. Насколько было правильно или неправильно тогда в плане отсутствия инфо, не берусь судить, но возили с корью часто, а массового..... интереса не было. Медработникам, например, никто не предлагал доп. вакцинацию, хотя это и группа риска, как и педагоги. Відредаговано Optimist, 18 січень 2018 - 20:19. #7591Опубліковано 18 січень 2018 - 20:24
Я же об этом и говорю. Корью болеют каждый год . Количество заболевших было в разы больше. Никто не устраивал такого "кипиша". Все это напоминает ситуацию с полиомиелитом, где в итоге заболевших -0. Зато влито было в детей........ #7592Опубліковано 18 січень 2018 - 20:31 Ви не робите прививок зовсім? Просто це не те саме, що було з полиомиелітом - бо тоді давали додатково. А зараз просто просять провакцинуватися тому, у кого не має прививки. До речі, пл вашому попередньому посиланню є інфо, що Європа обов'язково не прививається, а от Оля написала, що ще й збільшили список обов'язкових. Так от,їй я вірю більше ніж плсиланням на вакциноненависників. #7593Опубліковано 18 січень 2018 - 20:41
Подумай, чому Франція запровадила додатково вакцинацію. Почитай про кількість легальних і нелегальних імігрантів. З яких вони країн і тд.
#7594Опубліковано 18 січень 2018 - 20:45 Лєн, я читала. Я більше про достовірність джерел. Та й ми трішки не дотягуєм до Європи. #7595Опубліковано 18 січень 2018 - 21:05
Я просто залишу тут цю табличку, ситуація по Франції, але суті не міняє.
Ліва колонка число хворих до введення вакцинації, середня - рік запровадження щеплення, права колонка - число хворих на сьогодні. Остання лінія - щеплення від пневмококових інфекцій було необов‘язковим до 1/01/2018. Як сказала міністр здоров‘я, «це неприпустимо, що сьогодні помирають діти від хвороб, які можна попередити щепленням». #7596Опубліковано 18 січень 2018 - 21:09
За посиланням на сайті Європейського Центру по контролю за хворобами можна подивитись офіційні актуальні графіки всіх країн ЄС і переконатись, що в більшості західноєвропейських країн (Великобританія, Німетчина, Австрія, Данія, Фінляндія, Швеція, Норвегія, Ірландія, Ісландія, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Кіпр, Португалія, Іспанія) жодного обов'язкового щеплення (позначаються в графіках червоним) немає. Вакцинна об'язаловка в Європі історично притаманна переважно державам східної Європи (Болгарія, Хорватія, Чехія, Угорщина, Польща, Словакія, Словенія). Також одне умовно обов'язкове щеплення має Бельгія і чотири - Греція. В минулому році обов'язкові щеплення з'явились в щойно перехворівшій на кір Італії, населення якої зустріло це "щастя" численними протестами (на фото одна з антивакцинних манифістацій в Римі в липні 2017). Ще ціквіші події у зв'язку зі збільшенням "умовно-обов'язкових" щеплень мали і продовжують мати місце в Франції, але про неє дргугим разом. https://vaccine-sche...ecdc.europa.eu/
Как и с полиомиелитом, так и с корью дополнительно "вливают" вакцину даже тем, кто переболел корью. И не забывайте одно- вы вливаете не только корь, но и паротит и краснуху.... #7597Опубліковано 18 січень 2018 - 21:15
Я просила в поліклініці «влити» в дитину сама цю вакцину, але у нас був медвідвід від АКДП, а без неї відмовлялися робити КПК. Тому що, саме ці хвороби вважаю такими, якими краще не хворіти. Так що прививкою від свинки і краснухи мене не налякати.
Хоча мабуть перестаю я тут писати. Фанатизму нічого не докажеш. #7598Опубліковано 18 січень 2018 - 21:16
Вчора якраз була цікава передача, присвячена щепленню і там теж задали питання, чому в скандинавських країнах немає обов‘язково щеплення. І знаєте яка відповідь? Тому що там свідомість населення наскільки висока, що люди прививаються самі, без примусу.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |