Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#7581 mar1ne

mar1ne

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 310 повідомлення
  • Місто:Полтава. Левада
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2018 - 12:45

Инфанрикс ИПВ тоже? С ним сейчас наибольшая проблема...

Он сейчас есть в Ліки Полтавщини в дет. больнице на Леваде по 990 грн

#7582 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 13:15

Мы сегодня укололи Инфанрикс ИПВ, купили в аптеке в поликлинике на Юрченко, тоже 990. И Тетраксим там по 575 грн. Инфанрикса, она сказала, осталось 2 дозы. Аптека по правой стороне, если стоять спиной к входу (не 03).

#7583 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2018 - 13:29

Блин, чего ж всё есть а чистого Инфанрикса нет

и непонятно, ждать/не ждать

#7584 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 18 січень 2018 - 14:18

Блин, чего ж всё есть а чистого Инфанрикса нет
и непонятно, ждать/не ждать

а вы капали опв уже или почему нужен именно чистый? Если есть две ипв, можно третью тоже ипв, а потом ревакцинацию опв при желании.

Відредаговано Alice_88, 18 січень 2018 - 14:18.

#7585 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 18 січень 2018 - 14:25

а вы капали опв уже или почему нужен именно чистый? Если есть две ипв, можно третью тоже ипв, а потом ревакцинацию опв при желании.

У меня 3 первых акдс гексаксим/ тетраксим, ре вакцинацию планирую делать тетраксим/инфантрикс ипв

#7586 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 18 січень 2018 - 14:45

У меня 3 первых акдс гексаксим/ тетраксим, ре вакцинацию планирую делать тетраксим/инфантрикс ипв

я тоже так планирую, без ОПВ, просто если человек хочет обязательно ОПВ, то можно 4й сделать, чтоб сейчас не ждать чистый.

#7587 mar1ne

mar1ne

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 310 повідомлення
  • Місто:Полтава. Левада
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2018 - 15:36

Мы сегодня укололи Инфанрикс ИПВ, купили в аптеке в поликлинике на Юрченко, тоже 990. И Тетраксим там по 575 грн. Инфанрикса, она сказала, осталось 2 дозы. Аптека по правой стороне, если стоять спиной к входу (не 03).

Отпишитесь как переносили. Мы сегодня пентаксим поставили, инфанрикс через месяц планирую делать
  • JuliaF це подобається

#7588 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 16:15

Відповідаю тут, щоб не флудити в обо всем.
З 1 січня 2018 Франція зробила обов‘язковими 11 щеплень для дітей до 18-міс віку. Серед них:
Дифтерія
Правець
Поліоміеліт
НІВ
Гепатит В
Кашлюк
Паротит
Кір
Краснуха
Менінгокок С
Пневмококові інфекції

Раніше обов‘язковими були три щеплення: дифтерія, правець, поліо, але сімейні лікарі рекомендували робити і інші, тому у моїх дітей, наприклад, є всі ці щеплення, хоча вони і не підпадають вже під новий закон.

#7589 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 156 повідомлення
  • Ім'я:lenny

Опубліковано 18 січень 2018 - 17:24

Нудьгувала. Заради інтересу загуглила "кір статистика 2012". Першим же результатом випав PDF "Епідемічна ситуація щодо кору та краснухи в Україні". (МОЗ України, український центр з контролю та моніторингу захворювань. Автор повідомлення Ємець М. А. ) Щойно файл завантажився, не без інтересу взялася його вивчати. Згідно з даними статистики, наведеними в цьому документі початку 2014 року, з 2001 по 2013 рік найбільший спалах кору в Україні був у 2006 році. Тоді захворіло 42724 чоловіка. У 2012 хворих вже було 12746. 
Це була цитата, а тепер давайте приступимо до порівняльного аналізу/гри цифрами: отже, з 2002 по 2003 рік захворюваність знизилася в 18 разів, (411 чол проти 7487чол), з 2005 по 2006 зросла в 16 разів (2392 проти 42724), в 2007 році була в 42 рази менша, ніж в 2006 році (1005 чол проти 42724 чол), в 2011 зросла в 32 рази порівняно з 2010 роком (1333 проти 39), в 2013 знизилася в 3,4 рази порівняно з 2012 роком (3309 проти 12746). 
Для порівняння: "епідемія" 2017-го року (за 11 місяців) - 3382 особи.
Не агітую вас ні «за», ні «проти». Тільки показую, як по-різному можна інтерпретувати і цитувати статистику. Або взагалі не заглядати в неї, а вірити спікерам з полярними поглядами на слово. Можна було би не показувати і «гойдалку» цифр то в один, то в інший бік, знаючи, що кір є циклічним захворюванням, а взяти тільки щось одне, що мені більше до вподоби. Але мета посту інша.
Нижче - скріншот таблиці з даними захворюваності на кір в Україні з 2001 по 2013 роки і посилання на джерело, так що далі можете продовжити аналізувати інформацію самостійно. Хто осилить три сторінки за посиланням, той знайде там ще таблицю 2, яка містить ще й статистику щодо частоти захворюваності на краснуху. 
Коротше, не ведіться на провокації, мої в тому числі, включайте критичне мислення, шукайте джерела і тільки тоді робіть висновки. Всім здоров’я! https://ojs.tdmu.edu...nload/3939/3636

Відредаговано lenny, 18 січень 2018 - 17:26.

#7590 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 січень 2018 - 20:18

Я не помню, какой был год, промежуток с 2005 по 2010, может это и были 2006-2007, но кипиша не было по кори. Выезжали в общагу Кооперативного, "а, посыпало, так корь у вас тут, уже не Вы первый", отвезли в инфекционку и забыли. Промывки мозгов по ТВ и сараф. радио не было. Насколько было правильно или неправильно тогда в плане отсутствия инфо, не берусь судить, но возили с корью часто, а массового..... интереса не было. Медработникам, например, никто не предлагал доп. вакцинацию, хотя это и группа риска, как и педагоги.

Відредаговано Optimist, 18 січень 2018 - 20:19.

#7591 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • 156 повідомлення

Опубліковано 18 січень 2018 - 20:24

Я не помню, какой был год, промежуток с 2005 по 2010, может это и были 2006-2007, но кипиша не было по кори. Выезжали в общагу Кооперативного, "а, посыпало, так корь у вас тут, уже не Вы первый", отвезли в инфекционку и забыли. Промывки мозгов по ТВ и сараф. радио не было. Насколько было правильно или неправильно тогда в плане отсутствия инфо, не берусь судить, но возили с корью часто, а массового..... интереса не было. Медработникам, например, никто не предлагал доп. вакцинацию, хотя это и группа риска, как и педагоги.

Я же об этом и говорю. Корью болеют каждый год . Количество заболевших было в разы больше. Никто не устраивал такого "кипиша". Все это напоминает ситуацию с полиомиелитом, где в итоге заболевших -0. Зато влито было в детей........

#7592 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 20:31

Я же об этом и говорю. Корью болеют каждый год . Количество заболевших было в разы больше. Никто не устраивал такого "кипиша". Все это напоминает ситуацию с полиомиелитом, где в итоге заболевших -0. Зато влито было в детей........

Ви не робите прививок зовсім?
Просто це не те саме, що було з полиомиелітом - бо тоді давали додатково. А зараз просто просять провакцинуватися тому, у кого не має прививки. До речі, пл вашому попередньому посиланню є інфо, що Європа обов'язково не прививається, а от Оля написала, що ще й збільшили список обов'язкових. Так от,їй я вірю більше ніж плсиланням на вакциноненависників.

#7593 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 січень 2018 - 20:41

Подумай, чому Франція запровадила додатково вакцинацію. Почитай про кількість легальних і нелегальних імігрантів. З яких вони країн і тд.

#7594 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 20:45

Подумай, чому Франція запровадила додатково вакцинацію. Почитай про кількість легальних і нелегальних імігрантів. З яких вони країн і тд.

Лєн, я читала.
Я більше про достовірність джерел.
Та й ми трішки не дотягуєм до Європи.

#7595 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:05

Я просто залишу тут цю табличку, ситуація по Франції, але суті не міняє.
Ліва колонка число хворих до введення вакцинації, середня - рік запровадження щеплення, права колонка - число хворих на сьогодні.
Остання лінія - щеплення від пневмококових інфекцій було необов‘язковим до 1/01/2018. Як сказала міністр здоров‘я, «це неприпустимо, що сьогодні помирають діти від хвороб, які можна попередити щепленням».

thumb_pre_1516302089__1b3be79d-e230-4294

#7596 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • 156 повідомлення

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:09

Ви не робите прививок зовсім?
Просто це не те саме, що було з полиомиелітом - бо тоді давали додатково. А зараз просто просять провакцинуватися тому, у кого не має прививки. До речі, пл вашому попередньому посиланню є інфо, що Європа обов'язково не прививається, а от Оля написала, що ще й збільшили список обов'язкових. Так от,їй я вірю більше ніж плсиланням на вакциноненависників.

За посиланням на сайті Європейського Центру по контролю за хворобами можна подивитись офіційні актуальні графіки всіх країн ЄС і переконатись, що в більшості західноєвропейських країн (Великобританія, Німетчина, Австрія, Данія, Фінляндія, Швеція, Норвегія, Ірландія, Ісландія, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Кіпр, Португалія, Іспанія) жодного обов'язкового щеплення (позначаються в графіках червоним) немає.

Вакцинна об'язаловка в Європі історично притаманна переважно державам східної Європи (Болгарія, Хорватія, Чехія, Угорщина, Польща, Словакія, Словенія). Також одне умовно обов'язкове щеплення має Бельгія і чотири - Греція.

В минулому році обов'язкові щеплення з'явились в щойно перехворівшій на кір Італії, населення якої зустріло це "щастя" численними протестами (на фото одна з антивакцинних манифістацій в Римі в липні 2017). 
Протести, на жаль, виявились менш дієвими ніж кір-істерія ЗМІ та фінансове здобрювання парламенту фарма-лобістами, але вони мали результатом серйозні зміни в законопроекті. Максимальний штраф за відмову зменьшився з 7 тис євро до 500 (не дуже як на мене дорога індульгенція, щоб не травити дитину ртутью, алюмінієм, формальдегідами тощо), а саму кількість обов'язково-щепляємих хвороб знизили з 12 до 10.

Ще ціквіші події у зв'язку зі збільшенням "умовно-обов'язкових" щеплень мали і продовжують мати місце в Франції, але про неє дргугим разом.

https://vaccine-sche...ecdc.europa.eu/

Как и с полиомиелитом, так и с корью дополнительно "вливают" вакцину даже тем, кто переболел корью. И не забывайте одно- вы вливаете не только корь, но и паротит и краснуху....

#7597 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:15

Я просила в поліклініці «влити» в дитину сама цю вакцину, але у нас був медвідвід від АКДП, а без неї відмовлялися робити КПК. Тому що, саме ці хвороби вважаю такими, якими краще не хворіти. Так що прививкою від свинки і краснухи мене не налякати.
Хоча мабуть перестаю я тут писати. Фанатизму нічого не докажеш.

#7598 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:16

Вчора якраз була цікава передача, присвячена щепленню і там теж задали питання, чому в скандинавських країнах немає обов‘язково щеплення. І знаєте яка відповідь? Тому що там свідомість населення наскільки висока, що люди прививаються самі, без примусу.

#7599 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:48

Це дуже спірне питання, особливо беручи до уваги політичну ситуацію у західній і східній Європі... кожна політ.сила крутить у свою сторону.

#7600 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 21:55

Лєн, а в чому спірне? Я ж бачу, як біжать на щеплення французи, і не тільки на обов’язкові, для них це наскільки ввійшло в побут, як і регулярні обстеження у лікарів і багато чого іншого.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама