946 відповідей у цій темі
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 березень 2017 - 12:07
На Новой почте можно рассчитаться картой?
Можно)
Опубліковано 24 березень 2017 - 13:08
По Сакко открылось отделение глядишь через пару лет и до Дублянщины доберутся))
или они уже давно там, просто я тормоз?)
Обнаружила его сегодня когда как раз ехала на Гоголя на НП ну я получать посылку ехала, так что пришлось ехать дальше))
еще и без ограничения по весу, вообще гуд )
Опубліковано 24 березень 2017 - 13:19
Обнаружила его сегодня когда как раз ехала на Гоголя на НП ну я получать посылку ехала, так что пришлось ехать дальше))
оно там давненько))
Опубліковано 24 березень 2017 - 17:12
Можно)
Но я ни разу не попадала на работающий терминал, при чем на разных отделениях
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 24 березень 2017 - 17:55
оно недели две как открылось
Заказала на него посылку, посмотрим что да как)
Опубліковано 07 червень 2017 - 17:08
Девочки, а звонки на 0-800 с мобильного бесплатные?
Опубліковано 05 липень 2017 - 19:28
Кто знает - можно ли при получении попросить что бы пересчитали стоимость доставки? а то отправили мне небольшую посылку,а насчитали как за отправку огромной,тяжёлой вещи.....
Опубліковано 05 липень 2017 - 19:33
Кто знает - можно ли при получении попросить что бы пересчитали стоимость доставки? а то отправили мне небольшую посылку,а насчитали как за отправку огромной,тяжёлой вещи.....
можно. Если будут сопротивляться, то требуйте администратора.
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 05 липень 2017 - 20:25
мне без проблем пересчитывали
Опубліковано 05 липень 2017 - 20:31
Есть посылка с наложеным платежом, которая ждет меня на отделении.
Если я закажу курьерскую доставку до дома, я курьеру смогу оплатить наложку? или в этом случае только на отделение?
Опубліковано 05 липень 2017 - 20:51
Есть посылка с наложеным платежом, которая ждет меня на отделении.
Если я закажу курьерскую доставку до дома, я курьеру смогу оплатить наложку? или в этом случае только на отделение?
Можно, мы оплачивали, когда нам домой доставляли. Прямо водителю.
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 31 липень 2017 - 13:25
НОВА ПОШТА ЗМІНЮЄ ТАРИФИ.
Компанія «Нова пошта» запроваджує оновлені тарифи на послуги доставки по Україні, які набувають чинності 1 серпня 2017 року.
Зокрема, в середньому на 2-5 грн змінюються тарифи на доставку до відділення документів і посилок вагою від 0,1 до 10 кг та від 20 до 30 кг. Також оновлено розмір доплати за адресну доставку документів і посилок – в залежності від ваги відправлення вона зміниться на 5-20 грн.
Водночас компанія впровадила новий підхід до тарифікації зберігання відправлень у відділенні та переадресування. Запроваджено градацію ваги відправлень для переадресування між відділеннями, розподіл тарифу на зберігання посилок і вантажів, а також змінено розцінки на ці додаткові послуги. Крім того, змінилася вартість послуги підняття на поверх вантажів вагою понад 30 кг.
«Нова пошта» також переглянула вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше, а також вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою. Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів. Вони будуть опубліковані 1 серпня на сайті «Нова пошта» за посиланнями: для приватних та бізнес-клієнтів.
Зміни зумовлені зростанням необхідних інвестицій у логістичну інфраструктуру компанії та розробку нових сервісів і продуктів, які дозволять вдосконалити якість обслуговування клієнтів.
Враховуючи всі нововведення, оновлені тарифи «Нова пошта» залишаються найвигіднішими на ринку експрес-доставки з точки зору співвідношення ціни та якості сервісу. Зараз до мережі компанії входить понад 2300 відділень. «Нова пошта» забезпечує адресне обслуговування мешканцям понад 28 000 населених пунктів по Україні. До тарифів на доставку «Нова пошта» входить багато безкоштовних сервісів, серед яких: інформування про статус відправлень шляхом SMS та у месенджері Viber, безкоштовний підйом на/спуск з поверха посилок вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок, безкоштовне зберігання відправлень до 5 днів, доставка у вихідні дні, цілодобова підтримка клієнтів через контакт-центр. У мобільному додатку «Нова пошта» можна самостійно створити експрес-накладну по дорозі до відділення, оплатити послугу доставки, оформити повернення посилки та змінити адресу її призначення.
Опубліковано 27 листопад 2017 - 11:03
Девчонки, кто-нибудь удалял профиль (личный кабинет) в Новой почте? Интересует как долго удаляется и удаляется ли вообще?А то отправила смс на удаление, а кабинет как был так и есть. Хоть в он-лайн поддержке заверили, что удалится сразу.
Відредаговано Ritik, 27 листопад 2017 - 11:04.
Опубліковано 10 січень 2018 - 21:25
Может ли маленькая посылка из Киева стоить 48 грн?
Опубліковано 10 січень 2018 - 22:49
Теоретически может, если отправитель заказал дополнительные услуги. Например упаковку или забор посылки курьером по адресу. Эти расходы ложатся на стоимость посылки.
Опубліковано 11 січень 2018 - 08:00
Теоретически может, если отправитель заказал дополнительные услуги. Например упаковку или забор посылки курьером по адресу. Эти расходы ложатся на стоимость посылки.
Нет, обычная, в пакете, без курьера.(((
Опубліковано 11 січень 2018 - 08:38
может, если оценочная стоимость больше минимальной.
Опубліковано 11 січень 2018 - 10:07
Отправляла документы (три листка А4) из Полтавы в Кременчуг, оценка - минимальная, то было 30 грн (может с хвостиком), так что посылка из Киева вполне может быть и 48 грн.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 11 січень 2018 - 12:19
Отправляла документы (листы А4) - 20 штук в Киев, оценочная стоимость 200 грн, получилось 50 грн.
Опубліковано 05 лютий 2018 - 19:36
На днях получила посылку с Черниговской области, вес грамм 400, размер приблизительно как пол буханки хлеба, получилось 45 грн.
Сегодня муж в Ивано- Франковск отправлял коробку большую, 7 кг фактический вес, 10 кг объёмный. Оценку указал не минимальную, доставка 61 грн. Я не поверила глазам) Где логика)?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|