Автошколи
Розпочатий з morgenstern, 13 бер 2011 21:55
794 відповідей у цій темі
#741Опубліковано 15 січень 2021 - 19:39
Скорей всего это теория, а за практику отдельно потом. Я недавно закончила автошколу на Мотеле. Довольна. Мне классный инструктор по вождению достался. Из-за карантина только очень растянут процесс сдачи. Сначала экзамен, а через месяц практика
#742Опубліковано 15 січень 2021 - 21:23
Лучше в автошколу на Мотеле, там реально научить могут, я, например, сама сдала все экзамены. Знакомая тоже ходит сейчас в Мотель, довольна. А другая знакомая ходила в магистраль, то очень не довольна была инструктором, сидел в телефон на занятиях втыкал, особо ничему не научил. Она робкого порядка - то замечания ему не делала. 3900 - это теория, за вождение отдельно будет - у меня было(если не ошибаюсь) где-то 180 грн за занятие. #743Опубліковано 15 січень 2021 - 22:02
Сейчас учусь в Магистрале 3900 это только теория, плюс 15 практических занятий по 200 грн за каждое на механике и по 220 - на автомате. Занятия в любое удобное время, если не попадаешь и сейчас из-за локдауна можно смотреть он-лайн, по оплатам ко всему этому 280 грн - напечатать права, 250 зп аренду транспорта в ТСЦ, 100 внутр. экзамен. #744Опубліковано 16 січень 2021 - 10:10
Залишу відгук і я
Навчалася у ДОПНВ, навчальний клас на Біліченка. Теорія 3 рази на тиждень по 3 години (повні завжди). Читав Дахно Дмитро Феодосійович. Сказати що гарний лектор, це взагалі нічого не сказати! Мега крутезний! Бажання досконало знати теорію виникло з першого ж заняття (намагалася відразу всі тести вирішити, не спала ночами з цікавості))), але опанувала сліпе бажання і з ясністю розуму таки поетапно все вчила) Дмитро Феодосійович дуже детально все пояснює, багато додає уточнень, пояснень, схем, історій з власного досвіду. Група не велика, тому спілкування було дуже комфортним. Водіння було на нексії, 2012 року, механіка. Кермо без підсилювача) "змійку" робити було не легко перші рази, рученьки боліли)) Але останні заняття все на одному диханні вдавалося. І звісно ж на іспиті на Рено взагалі не виникло проблем. Від себе дуже рекомендую ютуб канали Моряхіна і "Автоінструктор" київський. Але краще паралельно з автошколою. Я зробила помилку,ідучи на практику у мене вже була купа знань про "ментівський" розворот на стоянковому гальмі, про подвійну перегазовку, і т.д.))) Інструктор був шокований #745Опубліковано 16 січень 2021 - 10:18 Уже врегульоване дане питання. Іспит був 4.12, практику пропонували в той же день, або на 17.12. Багато хто не очікував і відмовлявся. Я здала відразу, на прийомі було 7! інспекторів. Додам пораду: на першу здачу теорії ідіть гарні) Фото на посвідчення роблять перед іспитом з теорії Відредаговано Викусик, 16 січень 2021 - 10:21. #747Опубліковано 16 січень 2021 - 10:39 А что такое двойная перегазовка? #749Опубліковано 16 січень 2021 - 11:56 У меня он тоже теорию вел, только на Козака. Хороший человек и преподаватель, я тоже очень довольна, что к нему в группу попала. #750Опубліковано 16 січень 2021 - 12:30 Поддерживаю про ютуб канал Моряхина, особенно про парковку задним ходом мого видео, мне помогло разобраться) #751Опубліковано 16 січень 2021 - 15:22 Так, групи і там, і на Мотелі. На практиці каталися дівчата з цих груп, і іспит здавали частково разом. Згодна Паркуюсь по його уроках,ттт) #753Опубліковано 17 січень 2021 - 09:40 Та бы и сразу А то думаю вдруг что то новое уже придумали) Я вот тоже удивилась, не то что инструктор)) #754Опубліковано 22 березень 2021 - 09:26
Добрый день девочки, скажите пожалуйста ск в общем стоимость на мотеле 2700 это только теория... Я так поняла...
#755Опубліковано 22 березень 2021 - 18:18 Да и отдельно платить за вождение. На Мотеле рекомендую вождение серый Ланос с гидроусилителем Николенко Василий Анатольевич #756Опубліковано 23 березень 2021 - 12:01 3200 теория, вождение 4000 #757Опубліковано 23 березень 2021 - 13:43
Спасибо) я выбрала другую школу)) тут график мне не подходит)))) Спасибо))) #758Опубліковано 23 березень 2021 - 13:50
Я сегодня на первый урок иду))) выбрала магистраль, так как там более удобный график уроков)) сейчас онлайн обучение в связи с карантином. Через две недели первые уроки вождения)))если что магистраль 4200 теория, 3300 вождение механика,3600автомат + печать прав 280, +100грн. внутренний экзамен...
Уроки можно не брать полный курс... За один урок 220 механика, 240 автомат Первый взнос 1000грн))) Мне важен был график что б совмещать с работой... На Мотеле не подошёл график.. К сожалению, хотя за неё много хороших отзывов....
#759Опубліковано 23 березень 2021 - 17:52 Зря!!!!Наш друг права получал 6 месяцев....15000 все вышло....Знаний 0....Были те кто и за взятку не сдал...Задавать самим такого нет вообще. #760Опубліковано 23 березень 2021 - 18:27 Та ну. За "взятку и не сдал"? Ну і знаний 0 - це теж індивідуально. Якщо людина іде навчатися в автошколу (не має різниці Магістраль це чи будь-яка інша), то вона повинна розуміти, що навчання - це і в Африці навчання. І коли ти просто сидиш "протираючи штани", чекаючи якоїсь мани небесної, то звісно, що знань буде 0. Я сама навчалась в цій школі, то можу сказати з впевненістю - знання дають на теорії дуже добрі (особливо, коли ти вчишся), чого тільки вартує "корячення" викладача, коли вивчали режсти регулювальника. За практику - то взагалі мовчу. Я, людина, яка взагалі не мала поняття, що таке автомобіль і з якої сторони до нього підходити, зуміла побороти страх і навчилася кермувати. P.S. І не платила ніяких" взяток" все сама (теорія з першого разу (без жодної помилки за найкоротший час (менше 1 хвилини), практика з другої спроби (були нюанси, тут я писала) і з допомогою інструктора і викладача ПДР. Бо саме вони мені надали впевненості в тому, що я це зможу. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |