Дівчата, а навіщо ви це запам'ятовуєте, хто що кому говорив і що було п'ять років назад?
А якщо пам'ять хороша, то що з нею робити?
Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
#741Опубліковано 10 липень 2020 - 19:43
А якщо пам'ять хороша, то що з нею робити?
#742Опубліковано 10 липень 2020 - 19:47 Полетіла відео-карта. Всі особи, які є спеціалістами в цій сфері, роз'їхалися. Ну чого воно все відбувається, коли немаєж чоловічої руки вдома: то лампочки поперегорають, то комп.
Куди йти? Викликають додому чи доведеться його нести в сервіс? Він мені з понеділка дууже потрібен для роботи. Сьогодні-завтра ще на ноуті переб'юся. #743Опубліковано 10 липень 2020 - 20:19
Я з таким феноменом не стикалась, щоб пам'ятати про чужих людей і розбирать їх на цитати. Нічого не пораджу. Хіба направити в яке продуктивне русло.
До речі про цитати.
чоловік у неї невдаха, не може забезпечити родину і взагалі як вона з ним живе. І чогось і пальто не тисло, дивина, правда, одноосібно, не стадом Хіханьки хіханьками, але серйозно ви, Олено, оце тут «приосанились»? Обалдеть Я навіть подумки про людей таких думок не допускаю. Впевнена, що ви неправильно щось зрозуміли. Так як і в звичайному питанні про блок групових бачити погрози. Хоч в приват киньте цитату. Або що ви жирна. Я б в житті таке не сказала людині, сама страждаючи порушеннями сприйняття образа тіла . Люди частіше такі в нашій уяві, ви такими їх бачите. #744Опубліковано 10 липень 2020 - 20:28
Вайбер у всіх працює? Хотіла хоч з телефону сьогодні попрацювати, а й тут засада.
#747Опубліковано 10 липень 2020 - 20:43
І я вже таке подумала до пари з ПК(( Відредаговано Eлeна, 10 липень 2020 - 20:43. #748Опубліковано 10 липень 2020 - 21:36 хоспаді, Лєна, це були жарти і утрірованіє про погрози і жирну))) ну вибачте мене вже за моє почуття гумору) #749Опубліковано 10 липень 2020 - 22:15
Якщо не купаючись,то можна в прирічковий парк на Леваді
#750Опубліковано 10 липень 2020 - 22:23 а де це? Там людей не багато?) #752Опубліковано 10 липень 2020 - 22:39
Можливо хтось з місцевих відпишеться точно як там зараз, бо ми там буваємо тільки навесні,коли купальний сезон ще не відкрито.
#753Опубліковано 10 липень 2020 - 22:40
Ми з вами однодумці, бо я салат з макаронів і тунця роблю, коли щось треба смачно, багато і нашвидкоруч) додаю консервовану кукурудзу, салат Айсберг( коли немає інший вид, або замінюю навіть на капусту), томати й огірки, декілька відварених яєць. Заправляла раніше майонезом, зараз сік лимону+оливкова олія. Моїм хлопцям подобається, а для мене економить час. #754Опубліковано 10 липень 2020 - 23:58 Писала статтю про шумове забруднення. Про такі речі зазвичай не задумуєшся, а вони, виявляється, теж дуже впливають на психічне і фізичне здоров'я. Банально голова може боліти від того, що занадто гамірно в місті. А з серйозного - за даними досліджень, 16 тис. смертей у Європі за рік від шумового забруднення.
Коли під вікнами з ранку до вечора косили траву, це неможливо винести (мені принаймні). А ще згадую, коли перекрили проспект Миру для забігу, відразу стало помітно, як шумно у звичайні дні і як тихо, коли немає машин.
#755Опубліковано 11 липень 2020 - 05:05 А для мене дуже помітною є тиша в офісі, коли виключаються комп'ютери. Наче ж сучасні, не надто шумні, протягом дня не помічаєш, але коли виключаємо, то наче щось не те))
#756Опубліковано 11 липень 2020 - 06:33 Коли я відкрила для себе фунчозу, почала експериментувати з тією лапшою, чомусь тунець найкраще смакує саме з нею. Зі звичайними макаронами з цільного зерна щось не те при тих же інгредієнтах. Там помідор, кріп, петрушка, болгарський перець. #757Опубліковано 11 липень 2020 - 06:39 На собі це дуже відчуваю в тренажерці, але мені досить 10-15 хвилин шуму для інтоксикації. Мені дуже шкода людей, які знаходяться там весь час. Або на групових. Ходила в "Spartak gym" подивитися, попала на одне з групових. Дуже гучна музика, інсирукторка скакає і репертує, як навіжена ще й без мікрофону. За півтори хвилини в мене розболілася голова. Часто розумію: відчуваєш себе морально спустошеним та фізично виснаженим не від навантаження, а від коктейлю "вправи-крик-гамір".
#758Опубліковано 11 липень 2020 - 06:59 Я теж нещодавно відкрила фунчозу, мені найбільше вона зайшла з морепродуктами тушеними в вершках. А в тему тунця, то мені ця марка з АТБ не сподобалась (. Собі беру або в Грошику, або іду в Євросмак. До речі там теж бувають акції. Відредаговано Юлия Юлия 23, 12 липень 2020 - 07:40.
#759Опубліковано 11 липень 2020 - 07:05
Мне встречалась статья где говорилось, что ч/з 15 мин. мозг перестает воспринимать однообразные шумы. Напирмер, люди , работающие в баре или кафе с постоянной музыкой , просто перестают ее слышать. Именно по этому при работе со звуком рекомендуется работать определенное кол-во времени и делать перерывы. Иначе звукорежисеры упускают некоторые моменты. Відредаговано Cu-jo, 11 липень 2020 - 07:07. #760Опубліковано 11 липень 2020 - 07:22 ой, я по себе очень заметила после того как переехали с 23 сентября в р-н Стеклозавода. Нет, я не скажу, что здесь совсем тихо и спокойно, здесь ездят фуры, летом особенно... Но здесь нет такого потока людей - проходящих, уходящих.... Приезжая из города - я прям кайфую от этого спокойствия 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |