Тримайтеся
а який наркоз краще? давно робили? це довго планували чи екстренно? без ускладнень? ск коштує?
Аборт
Розпочатий з Лейла, 13 лип 2009 23:46
776 відповідей у цій темі
#741Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:47
а який наркоз краще? давно робили? це довго планували чи екстренно? без ускладнень? ск коштує? #742Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:56 У Вас буде планово,підійде анастезіолог і запропонує Вам кращий наркоз, коштував 200 грн, ну ще влітку так коштував (я лежала на збереженні в гінекології і чула),я попала з виділеннями та болями наприкінці жовтня минулого року на вихідних, промучилася до понеділка і вже коли кровотеча була дуже загрозлива мені перестали зберігати плід,який завмер набагато раніше , лікар і завідуюча тоді вже однозначно переконалися що зберігати нікого і зробили чистку, а анастезіолог просто забіг і зробив анастезію яка була,а мені потім сказав на моє обурення,що я була безнадійною і він думав що мені всеодно який наркоз. Зробили без ускладнень,я завагітніла через чотири місяці.У Вас буде час домовитись з анастезіологом і все пройде добре, (після мене привозили жінок після чисток на маленький строках, і деякі вечером йшли додому) #743Опубліковано 04 грудень 2017 - 23:58
А ви у лікаря були? Ва дали направлення чи ви в лікарні?
Мене з кабінету гінеколога не відпустили - викликали швидку і везли до чергової лікарні. Але в мене вже були виділення. Анестезію не памятаю взагалі. Та й саму процедуру майже нічого не памятаю. #744Опубліковано 05 грудень 2017 - 08:42
я з області. у лікаря була. у мене така ситуація. повинна була лікувати уреаплазму. а тижнем раніше у нас порвався през. але я прочитала, що уреаплазм. зменшує здатність завагітніти, то не думала, що все станеться після 1 разу.почала лікувати уреапл. коли повинні починатися міс., у мене якісь були не зрозумілі виділення не значна мазня. і так тиждень. У мене місяців 2 лежав тест на ваг. вдома. думаю, зроблю, щоб виключити можливість. зробила. і стояла в шоці.вихідні перележала вдома. а в понеділок пішла до лікаря. та завела історію хвороби. діагноз ваг. 5-6 тиж, викидень, що не відбувся. а на узі дивилася довго, перепитала, чи точно тест видав 2 полоски. я підтвердила. питаю, а там що, нічого немає? а вона говорить, що є, але дуже незрозуміле. сьогодні їду до Костюк З.А. у ЛДЦ Громова. Класний спеціаліст і апаратура дуже моцна. у понеділок були виділення, схожі на міс. а сьогодні-нічого. сьог. тест зробила-показ. 1 полоску. Дуже дивна історія. запитала у Вас про вакуум, щоб знати, куди далі вдруг шо звертатися. Дякую за інфу. #745Опубліковано 05 грудень 2017 - 11:42
За описаними симптомами це звичайний викидень (діагноз саме так писали мені), ревізія більш за все може і не знадобитись, якщо були виділення - на такому терміні воно вийшло природнім шляхом. Тест і після зриву вагітності декілька днів полосатиться, бо гормони не відразу повертаються в норму. Головне, щоб причина була не в уреоплазмі все рівно краще зайнятись активним лікуванням, якщо воно потрібне. Торчі крім того, що зменшують шанси завагітніти, ще і негативно впливають на процес виношування... Удачі Вам! Відредаговано Kalinna, 05 грудень 2017 - 11:43.
#746Опубліковано 05 грудень 2017 - 14:35 Я обрала місцеву анастезію, про що потім пожаліла. Чи вона мене не взяла, чи то анастезія така, але я ледве пережила той вакуум. А взагалі вже через півгодини фізично відчувала себе чудово, що не скажеш про психологічний стан.. Нехай у Вас все буде добре! #747Опубліковано 05 грудень 2017 - 15:40
на такому терміні вагітність визначають ще й вагінальним датчиком. Мені визначили на третьому тижні. Відредаговано Мама Лена, 05 грудень 2017 - 16:38. #748Опубліковано 05 грудень 2017 - 21:02 Всім дякую за підтримку. я думаю, відбулося заавмирання через лікування уреапл, так як флуконазол 10 днів і лавомакс 18 днів по схемі дуже токсичні для ембріону. #749Опубліковано 06 грудень 2017 - 10:52
Аналогічно......... Потрапила на чистку в пт близько 15,00, лікарі поспішають додому (не чергові), вирішили, щоб зробила та, яка на цьому спеціалізується (прізвище не пам"ятаю), вмовили на місцеву анестазію (мов швидше та й не буде відхідняків)..., укол повинні були зробить в вену (швидше діє), але лікар десь затримувалась і зробили мені просто в сідницю, сказали доки лікар прийде - воно подіє. Прийшла лікар буквально хв через 5-7 і почалося...., чи ще не встигло подіять чи ефект дії не той..... Тривав цей ад недовго, буквально хв 3-4 (вони були вічністю) і дійсно хв через 30 більш- менш все заспокоїлось.
#750Опубліковано 06 грудень 2017 - 13:42 А мені краще було з місцевою анестезією. Робили дві чистки в звязку з кровотечею, то перша з наркозом - відходила півдня, так погано було. Сказала сама собі, що більше ніяких наркозів. І другий раз сама попросилася місцево. Правда, укол робили в шийку матки. І через 5 хв - чистка. Перетерпіла буквально 30 секунд, і все, вільна. А після наркозу - досі згадувати дурно. #751Опубліковано 06 грудень 2017 - 19:08 Так, прийшла додому і по свіжих враженнях пишу. У нас у лікарні працює одна гінеколог, інша в декрет. відпустці. Мені її дуже шкода, бо і на прийомі, і веде вагітних, і в лікарні всіх хворих, вагітних на зберіганні і абортних-все лягло тільки на неї. Спеціаліст-дуже класна. Коли був род.дом-вона приймала мою доню на світ. Зробила всі аналізи, ЕКГ, результати УЗД і вже в 11-30 в операц. залі. секунда діла - і відключка (в цей час проводили вакуум. аспірцію). Прокинулася в палаті хв через 10-15, ніяких відходняків.ще трохи подрімала, через 3 год. можна їсти, а увечері вже додому. Ще признач. антибіотик капати, бо ембріончик завмер і встиг викликати запальні процеси. Відчуття. жаль до себе, що все так вийшло, трішки тягне низ живота, виділення незначні. Рік вагітніти не можна. Ось така історія.
#752Опубліковано 06 грудень 2017 - 19:16
Спiвчуваю Швидшого вам вiдновлення та вдалоi вагiтностi через рiк #755Опубліковано 06 грудень 2017 - 20:53 Так кажуть,але дуже важко з цим змиритися,особливо коли довгоочікувана дитинка. Все буде добре,мені сказала лікар ,що можна вагітнити через шість місяців,але так сталося,що двійнею я завагітніла через 4 місяці,правда за ці чотири місяці ми з чоловіком пройшли всі рекомендовані медичні обслідування і здали купу аналізів #756Опубліковано 05 лютий 2018 - 17:58 Могут быть такие ситуации, когда аборт просто необходим #757Опубліковано 08 березень 2018 - 17:39 Я против них. Сейчас столько препаратов. чтобы этого избежать, предохраняйтесь и не будет проблем. Есть многие семьи,которые и не знаю кому молится. чтобы были детки, а тут аборт, ужас какой-то #758Опубліковано 19 березень 2018 - 19:22 Переживала ужасно, все знакомые ее осуждали - так как кто-то рассказал о ее беременности. Раскаивалась женщина тогда страшно, да и замуж ее такую подпорченную никто не брал. А лет через 10 она-таки вышла замуж - за парня моложе ее, красивого Відредаговано рикитикитави, 19 березень 2018 - 19:22. #759Опубліковано 31 березень 2018 - 11:34
Девочки, где в Полтаве делают вакуумный аборт (замершая беременность 5нед.)?
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |