Перехід до вмісту

Фотографія

Книги

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2692 відповідей у цій темі

#741 Artulina

Artulina

Невидимка

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 892 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2    2            

Опубліковано 15 лютий 2013 - 12:05

Вот кстати да, я тоже недавно смотрела - маленькие книжечки в мягкой обложке - что-то около 50 гривен по-моему. В итоге читала в электронном виде, хотя не прочь бы и купить бумажную - но не за такие деньги. Или хотя бы в хорошем издании, твердой обложке.

Если бы 50 - то это ещё хорошо. Я таких цен не видела. 98 - самая дешевая. В тонком переплете. В толстом дороже, естественно

#742 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 15 лютий 2013 - 12:12

Если бы 50 - то это ещё хорошо. Я таких цен не видела. 98 - самая дешевая. В тонком переплете. В толстом дороже, естественно

Да, про 50 я наверно перепутала. Точно вспомнить не могу, наверно 60-70.. но не 98 всё-таки. Смотрела В Книжном супермаркете на Шевченко. И вообще Ремарка там насилу нашла, но только пару маленьких книжечек.
А "Черный обелиск" у меня на втором месте после "Арки" :) Но читала давненько, и в библиотеке брала, в наличии нету.

#743 Artulina

Artulina

Невидимка

• Завсідники
  • 3 892 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2    2            

Опубліковано 15 лютий 2013 - 12:19

Да, про 50 я наверно перепутала. Точно вспомнить не могу, наверно 60-70.. но не 98 всё-таки. Смотрела В Книжном супермаркете на Шевченко. И вообще Ремарка там насилу нашла, но только пару маленьких книжечек.
А "Черный обелиск" у меня на втором месте после "Арки" :) Но читала давненько, и в библиотеке брала, в наличии нету.

Я тоже там смотрела))) В прошлую субботу. Ремарка там много. Разные издательства, но цены не особо отличаются.

#744 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 лютий 2013 - 12:30

Я тоже там смотрела))) В прошлую субботу. Ремарка там много. Разные издательства, но цены не особо отличаются.

:) ну я была где-то месяц назад. Но по 100 гривен я не готова книги покупать, за редким исключением, тем более при наличии альтернативы в качестве электорнных книг.

#745 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 15 лютий 2013 - 13:27

А я останнім часом купую книги через інтернет. Навіть з доставкою поштою виходить дешевше, ніж в наших КС. До того ж, там вибір значно кращий. Я взагалі дуже люблю книги саме паперові, перегортати нові сторінки, які ще пахнуть фарбою, іноді діставати з полиці і перечитувати... :give_heart: Люблю бродити книжковими магазинами, довго обирати, роздивлятися і читати анотації, а потім поспішати додому, щоб швидше почати читати. Колись, ще в студентські роки, мріяли з подружкою хто б чим хотів займатися: вона відкрити салон краси, а я -книжковий магазин :sarcastic: Щоправда, полтавські магазини останнім часом мене не дуже радують. Ціни захмарні, асортимент стандартний :(

#746 riverisland

riverisland

Студентка

• Наша пісочниця
  • 766 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 17 лютий 2013 - 22:56

Дочитала до конца село не люди, девочки, что такого позитивного почитать, а то загнало в депрессию...?

#747 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 17 лютий 2013 - 23:34

Я перестала читать Люко Дашвар,т.к. после ее книг у меня тяжелый осадок остается. Особенно тяжелый для меня из прочитанного "Мати все" и "Село не люди..."

#748 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2013 - 12:55

А я останнім часом купую книги через інтернет. Навіть з доставкою поштою виходить дешевше, ніж в наших КС. До того ж, там вибір значно кращий.
Я взагалі дуже люблю книги саме паперові, перегортати нові сторінки, які ще пахнуть фарбою, іноді діставати з полиці і перечитувати... :give_heart: Люблю бродити книжковими магазинами, довго обирати, роздивлятися і читати анотації, а потім поспішати додому, щоб швидше почати читати.
Колись, ще в студентські роки, мріяли з подружкою хто б чим хотів займатися: вона відкрити салон краси, а я -книжковий магазин :sarcastic:
Щоправда, полтавські магазини останнім часом мене не дуже радують. Ціни захмарні, асортимент стандартний :(

А в "Библиофил" на Гоголя не заходили. Мне там нравится, да и хозяин интересный собеседник ;)

#749 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2013 - 14:08

А в "Библиофил" на Гоголя не заходили. Мне там нравится, да и хозяин интересный собеседник ;)

Ні, там я ще не була, дякую за підказку. :super2: Зорієнтуйте, будь ласка, де він є.
Я в минулому році загорілася українською літературою і була неприємно вражена асортиментом КС в ТРЦ "Київ"- з усього магазину аж 2 стенди і ті не зрозуміло як підібрані- Франко, Шевченко і Леся Українка в форматі для школярів, сучасні письменники по кілька примірників. Знайшла частину роману, що якраз почала читати- з 4 томів в наявності були 2 і 3 :crazy:
Сподіваюся, що це я так невдало зайшла або не туди дивилася :crazy:

#750 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 18 лютий 2013 - 15:02

Ні, там я ще не була, дякую за підказку. :super2: Зорієнтуйте, будь ласка, де він є.
Я в минулому році загорілася українською літературою і була неприємно вражена асортиментом КС в ТРЦ "Київ"- з усього магазину аж 2 стенди і ті не зрозуміло як підібрані- Франко, Шевченко і Леся Українка в форматі для школярів, сучасні письменники по кілька примірників. Знайшла частину роману, що якраз почала читати- з 4 томів в наявності були 2 і 3 :crazy:

Наскільки я знаю, то з укр. літературою в КС туго. Один стелаж і все.(
А в Бібліофілі мені теж подобається, хоча дуже давно там не була. Але не можу сказати, що ціни там нижчі.

#751 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 лютий 2013 - 11:36

Випадково натрапила на продовження серії романів Бориса Акуніна про Ераста Фандоріна "Весь мир театр". Колись зачитувалася романами з цієї серії, не втрималася і купила. :rolleyes: Враження різні - з одного боку прочитала за вихідні майже не відриваючись і до кінця не знала хто головний зловмисник. З іншої сторони - головний герой переступив 50-річний рубіж, змінив погляди на життя (чи то я змнила погляди на головного героя :crazy:), але враження не такі сильні, як були від перших романів з цієї серії. Не відчувалася динаміка подій, все було якось занадто спокійно і буденно. Але головне, чого мені не вистачило - це відсутність розповідей про кримінальний світ Москви 19 століття, його устрій, ієрархію, як це було в перших книгах, політичних інтриг, як в "Статском советнике". Прочитати варто прихильникам даної серії, але сильних вражень чекати не варто. ІМХО Але все одно купила продовження "Черный город" :blush: , сподіваюся він мене вразить більше.

#752 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный

Нагороди

Опубліковано 19 лютий 2013 - 12:01

Ой, а я что-то совсем Эраста забросила... И благодаря этой теме книг уймищу наскачивала, а читать некогда... малой днем мало спит, а вечером сериал смотрим((
Зато еле добила Кушанашвили, книгу стоило назвать "Me, myself and I" ну как же он только себя любит, и айкью у него самый высокий в стране и щедрый он самый, и дети у него ого-го... вообщем хвала Мне, себе любимому. Читать никому не советую, книга ни-о-чем.

#753 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2013 - 11:07

На Гоголя,возле салона "Цезарь", напротив "Палаццо".

#754 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2013 - 20:55

На Гоголя,возле салона "Цезарь", напротив "Палаццо".

И еще, там раньше можно было брать книги напрокат. Сейчас правда не знаю....

#755 Try

Try

Мама-волшебница

• Завсідники
  • 9 153 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 лютий 2013 - 21:29

Были на выходных на даче, нашла там "Вечного мужа" Достоевского и начала читать. Странно, что я раньше не прочитала эту книгу. Это произведение о том, что люди, невзирая на жизненные обстоятельства, не меняются, а остаются верны себе. Интересно было бы посмотреть пьесу.

#756 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 лютий 2013 - 16:38

Дочитала до конца село не люди, девочки, что такого позитивного почитать, а то загнало в депрессию...?

Можна почитать Гарі Потера. Депресії і сліду не залишиться)

#757 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 25 лютий 2013 - 18:19

Дочитала книги Люко Дашвар.Коротко розкажу про них: "Рай.Центр" - 3 молоді, амбітні особи підкорюють столицю (чи вона їх).Цікава ідея з душами-тілами Свирі і Микишки.А взагалі книга стала фундаментом для "Битих". "БитіЄ.Макар" - як заради своєї мети не втратити себе.І чи варто духовні цінності міняти на гроші.(Думаю, що у нього все буде добре). "БитіЄ.Макс" - як людина Макс просто ніщо.Він не може себе знайти і гроші не допоможуть.Коли він шукав дівчину з табличкою в руках, я думала, що ж то за три слова.Мені здавалося, що там буде "Будь самим собою" (не вгадала). "БитіЄ.Гоцик" - мені здається, що тільки Гоцик був, є і залишився справжнім, а тому щасливим.Звичайно, розповідь про скарби Ілії абсурд, але вчинки Гоцика, його переконання приведуть його до щасливого життя. Не шкодую, що витратила час на читання "Битих", але зараз, коли книги вже "вляглися у підсвідомості" скажу, що найкращою для мене була і залишається "Молоко з кров"ю", а найжорстокішою "Село не люди". Дякую форумчанкам за те, що відкрили для мене Люко Дашвар!!!

#758 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 26 лютий 2013 - 10:11

И еще, там раньше можно было брать книги напрокат. Сейчас правда не знаю....

И сейчас можно...

#759 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада

Нагороди

Опубліковано 26 лютий 2013 - 21:01

Для поднятия настроения : очень нравился и нравится Дарелл, особенно сборник "Под пологом пьяного леса". Книги о природе, животных, путешествиях, с хорошим анг.юмором - пишет человек, который посвятил жизнь защите редких видов животных. Советую почитать самим и дать детям. Детям немного с осторожностью, потому что иногда описывает свои пьянки и .д. Ничего за рамки, но все же..... На меня книги, в свое время, очень сильно повлияли - и в отношении животных и людей и взгляда на окружающий мир.

#760 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 27 лютий 2013 - 10:18

Светлана Талан "Когда ты рядом" - прошли времена, когда писали о подвигах рыцарей.Сейчас пишут о подвигах необычных сильных людей, которые такими себя не считают, а просто дарят окружающим свою заботу и тепло не смотря ни на что.Грустная тема, но она может коснуться каждого из нас, увы никто не застрахован от страшной болезни.Книга понравилась, "берет за живое" и стихи подобраны очень подходящие.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама