Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#7561 natali.v

natali.v

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 421 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 04 січень 2018 - 14:38

В Триоле есть чистый Инфанрикс (если верить интернету)

Спасибо, но нету(((...

#7562 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 04 січень 2018 - 14:46

В Триоле есть чистый Инфанрикс (если верить интернету)

На жаль, немає. Тільки-но подзвонила (аптека №11), сказали, що поставку і не очікують. Є тільки "Інфанрикс Гекса" =(
Але все одно дякую за інформацію =)

Відредаговано Lyubasha_89, 04 січень 2018 - 14:48.

#7563 ВикторияМ

ВикторияМ

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 96 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 04 січень 2018 - 19:25

На жаль, немає. Тільки-но подзвонила (аптека №11), сказали, що поставку і не очікують. Є тільки "Інфанрикс Гекса" =(
Але все одно дякую за інформацію =)

Ещё раз убедились,что информация из интернета не всегда правдива(((

#7564 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • 309 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 06 січень 2018 - 09:49

Ещё раз убедились,что информация из интернета не всегда правдива(((

Інформація була правдива, але не оновлена ("залишок на вчора", як мені сказала оператор по телефону).

#7565 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 06 січень 2018 - 10:23

Просто вакцины отложены, а висят на остатках пока не заберут (такая ситуация по всех аптеках)

#7566 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 156 повідомлення
  • Ім'я:lenny

Опубліковано 15 січень 2018 - 20:18

https://www.youtube....h?v=mhGyO-8IPQo

ООООчень рекомендую посмотреть!!!!!! Фильм снят Робертом Де Ниро !!!

#7567 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • 526 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2018 - 09:08

Девочки, есть забронированный Инфанрикс гекса. Нам не актуально, если кому надо могу оставить.

#7568 Alisa04072018

Alisa04072018

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 49 повідомлення
  • Ім'я:Alisa

Опубліковано 16 січень 2018 - 09:35

Девочки, есть забронированный Инфанрикс гекса. Нам не актуально, если кому надо могу оставить.

А где вы его бронировали? И цена?

#7569 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 16 січень 2018 - 09:44

Где и цена?

#7570 Shelenku

Shelenku

Студентка

• Наша пісочниця
  • 526 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 16 січень 2018 - 14:36

Где и цена?

аптека СВ на Фрунзе напротив Антошки цена 1200 с чем-то)))

#7571 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • 609 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2            

Опубліковано 17 січень 2018 - 08:33

Вот ответ на вопрос делать прививки или нет:

https://kp.ua/life/5...ky-budet-khuzhe

• mitera це подобається

#7572 Alex777SG

Alex777SG

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 17 січень 2018 - 19:26

Есть Тетраксим, Пентаксим, Гексаксим, Инфанрикс ИПВ и Инфанрикс Гекса в аптеке Айва.  Эта аптека правда находится в Харькове. Мы недавно заказывали там Гексаксим, и нам привозили прям в Полтаву со всеми документами ( фискальный чек, высновок, сертификат качества). Номер аптеки: 0504065570.  

#7573 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 січень 2018 - 20:40

Есть Тетраксим, Пентаксим, Гексаксим, Инфанрикс ИПВ и Инфанрикс Гекса в аптеке Айва. Эта аптека правда находится в Харькове. Мы недавно заказывали там Гексаксим, и нам привозили прям в Полтаву со всеми документами ( фискальный чек, высновок, сертификат качества). Номер аптеки: 0504065570.

А ничего, что между временем чека и уколом должно быть не более 2 часов?

#7574 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 17 січень 2018 - 21:20

Гексаксим є і в Полтаві зараз, немає сенсу з Харкова везти.

#7575 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Нагороди

2         

Опубліковано 17 січень 2018 - 21:31

Сегодня узнавала, есть все эти вакцины в Вашей аптеке в авиагородке.

#7576 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 січень 2018 - 21:35

Сегодня узнавала, есть все эти вакцины в Вашей аптеке в авиагородке.

Инфанрикс ИПВ тоже? С ним сейчас наибольшая проблема...

#7577 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 17 січень 2018 - 22:01

Инфанрикс ИПВ тоже? С ним сейчас наибольшая проблема...

Есть, ну, во всяком случае, сегодня был. Цена 1000 с чем-то

#7578 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 17 січень 2018 - 23:36

Это которая возле Юного европейца?
  • JuliaF це подобається

#7579 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 18 січень 2018 - 06:38

Это которая возле Юного европейца?

Да)

#7580 lenny

lenny

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 156 повідомлення
  • Ім'я:lenny

Опубліковано 18 січень 2018 - 12:15

Вот еще информация для думающих и оценивающих все риски !!!!!!!!

Из ФБ

Захар Мілютін

1. Хочу подякувати Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) за цікаву та корисну інформацію щодо вакцинних обрудок родини Богатирьових, Проданчука, тощо та вбитих вакцинами українських дітей.

2. Хочу закликати Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) не обмежуватись корупцією українською і привернути трішки своєї уваги, прикладом, біографії діючого генерального секретаря Всесвітньої Організації Здоров'я пана Tedros Adhanom Ghebreyesus.
За посиланням довгий перелік зловживань, корупції, грубих порушень прав людини та відвертої некомпетентності, що ними пан Тедрос відзначився на своєму попередньому місці роботи – міністром охорони здоров’я Ефіопії. Міжнародна допомога голодуючим розподілялась по заявам на вступ в місцеву партію влади і "відкатам", багатомільйонне фінансування ліків для хворих на СНІД просто «загубилось» і США булі змушені скоротити свою частку фінансування на 79%, будувались сотні фейкових існуючих тільки на папері клінік, а ті одиниці, що були реально побудовані і їх змогли показати міжнародним аудиторам, стояли пусті, бо гроші на обладнання.. десь ділись.
Писався цей перелік ефіопською діаспорою, що чомусь зовсім не хотіла обрання свого співвітчизника на високу міжнародну посаду. Але хто ж їх буде слухати.. Обрали.
Зауважте, будьласка, пане Дмитро, що вказівки/рекомендації щодо негайного підвищення відсотка вакцинованих, додавання в графіки все нових і нових щеплень, власне вибору вакцин для закупівлі нашому теперішньому МОЗу_чесних_реформаторів дає організація на чолі з людиною, чия репутація не залишає пані Богатирьовій жодних шансів на титул самого корумпованого бюрократа по лінії охорони здоров'я.

3. Хочу також закликати Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) ще якусь частку своєї уваги приділити досвіду його старшої в усіх сенсах колеги, лауреата самих престижних нагород за журналістські розслідування - американки Sharyl Attkisson. Ознайомитись з її розслідуванням щодо вакцинних обрудок в американському Центрі по Контролю за Хворобами (CDC), кар'єри головного вакцинного "експерта" і промоутера Пола Оффіта. Почитати юридичні документи щодо процесу екстрадиції з Данії до США датського "дослідника" Пола Торсена (Poul Thorsen) , що ніби то "довів відсутність звязку між КПК щепленням і аутизмом", а по факту просто присвоїв понад мільйон грантових американських коштів, виділених на проведення досліджень. 
В США пана Дмитра може також зацікавити справа вірусологів Stephen A. Krahling та Joan A. Wlochowski, що прямо зараз (справа має розвиток) звинувачують свого роботодавця фарма-гиганта Merck в фальсифікаціях даних щодо ефективності вакцини від кору-краснухи-свинку.
Ще один вчений Dr. William Thompson вже третій рік знаходиться під програмою захисту свідків після того як звинуватив свого роботодавця - американський Центр по Kонтролю за Хворобами (CDC) - в тому, що там протягом понад 10 років фальсіфікувались та приховувались дані щодо зв'язку між щепленням від кору-свинки-краснухи (вона ж КПК, вона ж MMR) та появою в дітей розладів аутичного спектру.

Ну і ще дуже-дуже багато всього цікавого Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) зможе для себе (і своїх читачів) відкрити, якщо знайде час відірвати свій натренований антикорупційний погляд від грішної України і озирнутись навкруги.

4. Щодо твердження пана Дмитра про "верзе щось про недоведеність ефекту, про вроджений імунітет і ще якусь навколонаукову маячню", то тут хай він мене вибачить, але я в цих питаннях волаю покладатись на думку 
- лауреата Нобелівської премії з фізіології та медицини 2008 року за відкриття ретровірусу ВІЛ, що викликає СНІД, вірусолога професора Люка Монтаньє (Luc Montagnier)
- лауреата Міжнародної премії з кансерології 1986 року професора Анрі Жуає (Henri Joyeux)
- світового екперта № 1 з токсічності алюмінію професора британського Keele University Крістофера Екслі (Chrise Exley)
- лауреата Novo Nordisk Prize датського вакцинного метра Петера Аббі (Peter Aaby)
- ще багатьох десятків вчених зі світовими іменами та сотнями опублікованих в самих престижних наукових журналах досліджень.

Для українців ця інформація може бути корисною, щоб позбавитись розповсюдженої ілюзії, що десь "на горі" сидять люди, які читають всі наукові дослідження, збирають релевантну статистику і видають найкращі для їх українських дітей рекомендації щодо щеплень, токсинів, гомеопатії тощо. Це не так. Майже всі міжнародні органзації гуманітарної сфери (ВОЗ, Юнісеф, навіть Юнеско) вже багато десятиліть гниють з голови. Для опису функціонування людей типу пана Теодоруса в англійській мові є вираз, що перекладається на українську як "гумовий штамп". В нас таких деколи називають "зіц-прєдсєдатель".

Австралийка Джуди Вилиман защитила диссертацию об ошибках в государственной программе вакцинации и фармацевтической промышленности, вызвавшую ажиотаж в медицинском мире.

Она представила свою диссертацию в конце 2015 года, сделав заключение, что австралийская политика иммунизации не явилась результатом независимой экспертизы, а была сформирована в результате давления со стороны фармацевтической индустрии на ВОЗ.

В своей диссертации Judy Wilyman доказывает, что международные организации, такие, как Всемирная Организация Здравоохранения (ВОЗ), ЮНИСЕФ и другие находятся в масштабном сговоре с фармацевтической промышленностью для продвижения прививок.

Там крім власне фарма-індустрії ще й усякі псевдо-благодійники типу Білл та Мелінда Гейц Фондейшн активно воду мутять. Спочатку інвестували в фарму купу грошей, а потім через ВОЗ і напряму через свою "благодійку" штовхають уряди країн з найбіднійшими включно витрачати якнайбільше бюджетних коштів на закупку щораз більшої кількості вакцин. Відбивають інвестиції.

Вакцинний графік Японії.
Жодного обов'язкового щеплення там немає. 
Є рекомендовані Японською асоціацією педиатрів "рутинні" щеплення (routine vaccination - позначені жовтим) та не рекомендовані цією асоціацією "добровільні" щеплення (voluntary vaccinations - позначені зеленим).
Головна різниця між ними полягає в том, що за смерть дитини в наслідок рутинної вакцинації японська держава виплачує батькам компенсацію в розмірі ¥42.8 (42,8 млн єн - 385 тис дол. США), а за дитину вбиту "добровільним" щепленнями ¥7.14 (64 тис дол. США).

Тривалентної вакцини кір-краснуха-свинка в цьому графіку немає взагалі, бо вона в Японії була заборонена ще в далекому 1993 році, після того як чотири роки викрористання дали огромну кільскость невірусних менінгітів та інших серйозних побічних реакцій. 
Проведений тоді аналіз показав, що проблеми після цього тривалентного щеплення виникали в пропорції 1 на кожні 900 дітей коли очикуваною (читай "допустимою") вважалось 1 на 100-200 тис. 
Згідно офіційної статистики тривалентна вакцина кір-краснуха-свинка в 1989-1993 обдарувала тоді Японію 4 летальними випадками. Ще 8 дітей стали каліками з вадами слуху, сліпотою та паралізованим кінцівками.

Загалом Японія рекомендує своїм громадянам значно (в рази) меньше щеплень, чим США та більшість країн ЄС і одночасно за даними американського ж ЦРУ має значно нижчій (тричі за США і двічі за середньоєвропейський) рівень дитячої смертності.

Відредаговано lenny, 18 січень 2018 - 12:35.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама