Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:11
Я спасаю от такого пуреланом, но он ничерта не дешевый, у меня еще с родов ))) За одну ночь ужасные губы превращаются в нормальные. Ну а потом следить что бы губы помадой или бальзамом или чем там мазала.
У мене був, а я віддала. Не додумалась, що можна ним помазати.
Удалила случайно сообщение, повторяю )
Хорошо заживляет любые мелкие ранки la roche posay cicaplast baume b5, вообще неплохое средство зимой. Видела, есть и специальный cicaplast для губ, но не пробовала.
И постоянно питать, увлажнять. Купи ей какой-то интересный бальзам, чтобы был стимул постоянно мазать. Сейчас в брокарде классные бальзамы Lip Smacker в форме стаканчика колы, фанты, мультяшных персонажей, и увлажняют нормально.
Оля, в неї 3 бальзама, про які вона постійно забуває або десь губить.)
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:24
У мене був, а я віддала. Не додумалась, що можна ним помазати.
а бепантен? я его использовала вместо пурелана для груди в свое время. Там есть который не нужно смывать, то и на губы можно, я думаю
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:32
а бепантен? я его использовала вместо пурелана для груди в свое время. Там есть который не нужно смывать, то и на губы можно, я думаю
Теж дома нема, що те, що те купувати. Я думаю, пурелан краще.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:34
Попробуйте медом губы мазать (когда -то читала такой бьюти совет), а потом слизать можно))) но полчасика подержать.
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:48
Теж дома нема, що те, що те купувати. Я думаю, пурелан краще.
кокосовое масло тоже отлично помогает
И не страшно, если съест.
На этой недели у сына такое тоже было .
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:52
Та аби ж раз, як воно постійно. Вона йому зажити не дає.
А кокосове масло в аптеці?
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:57
Та аби ж раз, як воно постійно. Вона йому зажити не дає.
А кокосове масло в аптеці?
та думаю да, в аптеке.
Нам привезли на подарок косметическое, поэтому точно сказать не могу.
Его же могут продавать и для кулинарных целей. Сейчас оно будет почти как маргарин из холодильника, а в жару жидкое.
Опубліковано 21 грудень 2018 - 14:05
Ой, эти такие классные, я сама иногда у дочки беру ) и сейчас скидка -40%
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 21 грудень 2018 - 14:15
у меня кокосовое масло ест, и потом еще хуже ((
Опубліковано 21 грудень 2018 - 14:43
Вершкове масло теж підійде.
Опубліковано 25 грудень 2018 - 21:24
Дівчата, ставили нам ГРВІ, все починалось з високої (за 39) температури, соплі, червоне горло, кашлю немає. температура збивалась.Пропили противірусне, спреї і т.п. На 6 день знову були в лікаря, горло чисте, хрипів немає, але є температура до 38'5 у вечері. Лікар говорить, що це залишкові явища, і температура може триматися і тиждень, зараз такий вірус «модний». 7 день. знову температура.. Але, захворіла ще я . тепер і тато. Чи може може це бути повторне зараження, чи все— таки ті залишкові явища, Зазвичай, як на 5 день немає покращень, призначають антибіотики...Зараз знову йтиму до лікаря, бо мене ця температура напрягає. Чи не було в когось такої ситуації?
ми вже 10-й день не можемо вичухатися від такого вірусу.Темпу жене і все.Кашель,нежить,уже й антибіотик пропили,кров здавали.Показує-вірусну інфекцію. Кашель уже залишковий, а температура періодично підскакує до 37-37,2...
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 25 грудень 2018 - 21:47
температура періодично підскакує до 37-37,2...
Что с такой температурой делать??
Опубліковано 25 грудень 2018 - 21:58
Что с такой температурой делать??
нічого.педіатр сказало,з часом нормалізується
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 26 грудень 2018 - 06:31
нічого.педіатр сказало,з часом нормалізується
А я боюсь такую температуру,мне проще высокую сбить,чем за такой наблюдать
Опубліковано 26 грудень 2018 - 06:56
А я боюсь такую температуру,мне проще высокую сбить,чем за такой наблюдать
я з вами згодна..мені теж не спокійно,але по собі знаю:колись після якогось вірусу у мене постійна температура була впродовж місяця 37-37,3.потім якось само нормалізувалось.Тому все можливо,але за станом дитини загальним звичайно спостерігать!
Опубліковано 04 січень 2019 - 11:00
Девочки,какие пробиотики пропить ребенку после кропивницы и орви острого? Думала єнтерожермину купить,но сомневаюсь
Опубліковано 04 січень 2019 - 11:27
Девочки,какие пробиотики пропить ребенку после кропивницы и орви острого? Думала єнтерожермину купить,но сомневаюсь
Мне пришлось давать антибиотики ребенку, то брала энтерожермину. Тьфу-тьфу, ничего. Нормально все обошлось
Sinderella
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Евгения
Опубліковано 04 січень 2019 - 11:49
после крапивницы никаких пробиотиков не пили,только антигистаминные
Опубліковано 04 січень 2019 - 11:56
Нам вместе с антибиотиками назначали Лактиале или Лактомун.Пили и тот и тот препарат.
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:32
Вопрос такой, есть такие, у кого дети с одной прививкой КПК заболели корью? Интересует как протекала болезнь,какого характера была сыпь?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|