1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 вересень 2020 - 14:07
Это я знаю.
В Спорт товарах, Динама, Спортмастере хороших нет, потому и прошу конкретно модель/пример или куда ходить/купить.
Модель точно не подскажу, сори.
Для практики на улице у меня обычный легкий коврик, но они тоже разные по структуре бывают. Я не готова носить тяжелый или объемный коврик. А дома мне удобно на своём домашнем ковре)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 вересень 2020 - 14:15
В тему паспортов. У меня на первом развороте, на фото два штриха ручкой. Они меня бесят прям! Но нигде пока проблем не было - не обращаюсь менять. И пока не вдаюсь в тему ІD карт, но почему их все так боятся??
думаю, встроєних чіпів бояться)))
а насправді, просто незручностей - легше загубити), нічого не покладеш всередину (скільки всього я перебачила в обгортках - і фото, і ікони, і коди, і банківські карти, і листи, і ренгтени, і записи до стоматолога і т.д.), і витяг про реєстрацію місця проживання носити окремо
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 18 вересень 2020 - 14:26
думаю, встроєних чіпів бояться)))
а насправді, просто незручностей - легше загубити), нічого не покладеш всередину (скільки всього я перебачила в обгортках - і фото, і ікони, і коди, і банківські карти, і листи, і ренгтени, і записи до стоматолога і т.д.), і витяг про реєстрацію місця проживання носити окремо
Не знаю, как по мне - все же удобнее кусочек пластика носить...
Мрія
-
-
Опубліковано 18 вересень 2020 - 14:41
Не знаю, как по мне - все же удобнее кусочек пластика носить...
це у мене так чоловік спеціально прострочив фото, щоб отримати карту)
А я для себе так і не побачила красивої обкладинки для карти, вони є, але маленькі, а як туди покласти витяг?
Зараз у мене обкладинка з кількома відділеннями, там, крім паспорта, поміщаються кілька інших документів, які ношу з собою завжди. а карта, які і права, там втонуть.
Anutka
-
Місто:Полтава, Юровка
-
Ім'я:Аня
Опубліковано 18 вересень 2020 - 14:57
Ношу ID карту + права в такого плана обложке https://crafta.ua/pr...brazca_shokolad
Вытяг сложенным засунула за паспорт
Відредаговано Anutka, 18 вересень 2020 - 15:18.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:07
каждые 10 лет менять и платить каждый раз(
Ещё в айди-карте есть инд.код , но нет прописки , наличия или отсутствия детей и супруга. И , получается , к паспорту носишь только бумагу с кодом , а к карте ещё три бумажки
Чипы - нет. А неудобно - да
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:14
наличия или отсутствия детей и супруга
вроде сейчас и в бумажный паспорт эта информация не вносится
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:16
вроде сейчас и в бумажный паспорт эта информация не вносится
Я об этом ничего не знаю. У меня все эти данные есть. Думала, у всех также.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:25
Не вносится, даже о замужестве/разводе штамп не ставят в паспорт. При замужестве дают два свидетельства о браке, каждому свое)
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:54
За три года айди карты только раз понадобился витяг вживую, а так обычно хватает скана в телефоне.
А прописка и семейный статус вообще никогда не нужны.
Я тоже из тех, кто специально менял книжечку на карту и ни разу не пожалела
Мрія
-
-
Опубліковано 18 вересень 2020 - 15:58
то не офіційні дані. вони написані від руки, без підпису і печатки. Наприклад, фразу - "син Віталій, 2012 року народження" ви можете самі написатии в паспорті хоч 10 разів, але офіційною інформацією це не стане ні разу.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 16:04
то не офіційні дані. вони написані від руки, без підпису і печатки. Наприклад, фразу - "син Віталій, 2012 року народження" ви можете самі написатии в паспорті хоч 10 разів, але офіційною інформацією це не стане ні разу.
Я не юрист. Очень познавательная информация. Никогда до такого бы сама не додумались.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 19:00
Вопрос к филологии. Вчера смотрела новости. В частности , как мера на самолёте лечить возили. Дважды самолёт назвали суднО. Неужели это так ? У меня ассоциации будто это о медицинской "утке" говорят. Разве суднО , а не сУдно ?
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 18 вересень 2020 - 19:10
Вопрос к филологии. Вчера смотрела новости. В частности , как мера на самолёте лечить возили. Дважды самолёт назвали суднО. Неужели это так ? У меня ассоциации будто это о медицинской "утке" говорят. Разве суднО , а не сУдно ?
правильно суднО і як тара і як повітряний чи водний транспорт.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 19:10
Наголос на О
Мрія
-
-
Опубліковано 18 вересень 2020 - 19:50
Рівень наших новин, наших журналістів дуже далекий до еталонного, зокрема, в написанні чи вимові. Це стосується і місцевих, і всеукраїнських ЗМІ - помилок неймовірна кількість і це помічаю навіть я - недофілолог)), а скільки помилок помічають професійні філологи?
Колись, у шкільні роки, так зване друковане слово - книга чи газета, були беззаперечним доказом правильного написання і я таким чином могла щось довести своїй вчительці, а зараз?((
Пи.Си. це не стосується слова, яке розглядається))
Відредаговано Мрія, 18 вересень 2020 - 19:51.
Опубліковано 18 вересень 2020 - 19:54
http://gramota.ru/sl...ord=судно&all=x
В случае русского языка в обоих случаях ударение на первый слог
В українській - навпаки, https://slovnyk.ua/i....php?swrd=судно
Опубліковано 18 вересень 2020 - 21:22
Кто-то собирает карточки АТБ ? Хочу обменять повторы. Можно в лс
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 19 вересень 2020 - 07:21
https://kolo.news/ca...uspilstvo/22185
Наш двір, під'їзд
"– Ходили наші дівчата з будинку щедрувати, а на гроші, які нащедрували, ми купили газонокосарку, – ділиться ще одним секретом Олександр."
) Було діло
Так всього написали багато і все правда! Блін, оце час плине! Це ж все справи років 5!
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 19 вересень 2020 - 07:27.
Опубліковано 19 вересень 2020 - 09:40
Помогите пожалуйста. Есть ли ввозможность вернуть платёж на карту? Продублировала (((
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|