Девочки, уже писала что у моего близкого друга заболела 4-х летняя доченька лейкемией. На даный момент родители ищут донора для переливания крови.
Мужчина без каких-либо хронических заболеваний. Группа крови 2(-).
Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
#723Опубліковано 10 липень 2020 - 12:17
Возможно тромбоциты нужны, там предпочтительно мужчины (но это так, предположения, и мои знания о донорстве не особо обширны, возможно ошибаюсь) #724Опубліковано 10 липень 2020 - 13:17 Не знаю. Я не вдавалась в подробности. #726Опубліковано 10 липень 2020 - 13:31 Может странная просьба, дайте посмотреть, что это за тунец в консервах такой популярный (фото или ссылочку) Відредаговано mitera, 10 липень 2020 - 13:32.
#728Опубліковано 10 липень 2020 - 13:40
я учора піддалася ажіотажу і теж взяла на пробу.
#729Опубліковано 10 липень 2020 - 13:51 Волшебная сила скрытой рекламы. Я вчера вас всех почитала решила, что мне тоже нужен тунец. Взяла сегодня 2 банки с собств.соку и 2 в масле люкс, а мелкорубленный дешевый в 2 атб разгребли.Ну, и не очень надо. У нас эту кашу не очень и любят, сильно жирный. Мы консервы кушаем редко. Это стоит как НЗ.
#730Опубліковано 10 липень 2020 - 14:00 Утром тренировала ребенка. Были возле детской площадки. Поней разбросано около 6 использованый влажных салфетки. Надо так понимать, что это какая-то "чистюля" терла своего ребенка. Не перевариваю этих салфеточниц. Я не отношусь к том людям, которые поучают как жить окружающих. Но внутри себя иногда спрашиваю: как оно вчера наср@ло на площадкe, а завтра придет и среди этого мусoра будет выгуливать своего ребенка ?
#731Опубліковано 10 липень 2020 - 14:02
До дамби на Вакуленцях, там можна перейти річку, або на цій же стороні далі пройтись.
#732Опубліковано 10 липень 2020 - 14:32
В Супрунівці три ставки. Гарна місцина, точно з дистанцією, навіть є шанс поспостерігати за дикими птахами і тваринками)) Але купатися не варто. #733Опубліковано 10 липень 2020 - 15:10 Можно и на Климовке. Правда на выходных людно
#734Опубліковано 10 липень 2020 - 15:25
Для екстремалів)) ще ж в Рибцах є ставки. Не купатися, просто посидіти на природі.
Людей мало, вовки та ведмеді бігають рідко. Чи хто там в інтернетбайках у нас водиться)) #735Опубліковано 10 липень 2020 - 15:38 ставками мене не заманиш) я виросла на Садах 1 біля ставка) #736Опубліковано 10 липень 2020 - 16:53 прекрасно пам‘ятаю, як одній форумчанці прямим текстом писали, що чоловік у неї невдаха, не може забезпечити родину і взагалі як вона з ним живе. Це я таке говорила? Можливо щось поміж рядків невірно прочитано, бо я ніколи не вважала чоловіків інструментом для задоволення фінансових потреб і виступала проти патріархальності нашого суспільства та за жіночий кар'єрний розвиток і партнерські взаємини в сім'ї. #737Опубліковано 10 липень 2020 - 17:22 Дівчата, хто мені писав на рахунок телефона лікаря? Я щойно випадково видалила повідомлення і нік не запам'ятала, якби хтось з постійних користувачів. то запам'ятала б. Якщо ще треба, продублюйте. Я в той приват раз в місяць заходжу. #738Опубліковано 10 липень 2020 - 17:44
Вот и меня такие мысли всегда одолевают. Особенно поражает, когда в не самых доступных местах на природе валяются кучи мусора - это ж сил хватило донести туда еду и т.д, а обратно забрать свой мусор - уже нет(( #739Опубліковано 10 липень 2020 - 18:25 більш ніж прямим текстом так і писали)) я не хочу призивать форумчанку, якій це писали, у відкриту, якщо захоче, сама напише.
#740Опубліковано 10 липень 2020 - 18:56 Дивно, бо я ніколи не даю порад, навіть якщо мене запитують і пропускаю такі пости. Дівчата, а навіщо ви це запам'ятовуєте, хто що кому говорив і що було п'ять років назад? Недавно здивувалася, коли одна форумачнка, яка в мене в блоці якраз) ні з того, ні з цього прямо посеред "світської" бесіди поставила таке питання, що в мене язик не повернувся у близької подруги спитати. А потім тобі ще скажуть, що ти не така, як всі, бо не так реагуєш. Ачетакова я спрасила. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |