Аборт
Розпочатий з Лейла, 13 лип 2009 23:46
776 відповідей у цій темі
Опубліковано 25 травень 2016 - 16:41
Я, конечно, не сторонница таких методов, все же лучше думать заранее и предупреждать,а не бегать потом перепуганными. Но, я уж точно против схемы "рожу, а там посмотрим". У меня и мама, и бабушка работали какое-то время в детдоме, так вот это кошмар. и если женщина понимает, что у нее нет ни материальной возможности, ни душевных сил на этого ребенка, так стоит ли его мучить...
А по поводу врачей, каждый из них выбирает идти на такой шаг или нет. Есть те, кто категорически отказываются от этой процедуры и будущих мам отговаривают
Відредаговано Gabriel, 25 травень 2016 - 16:43.
Опубліковано 19 грудень 2016 - 19:27
Я вообще считаю что это грех..поэтому категорически против!
Опубліковано 20 грудень 2016 - 18:12
Я вообще считаю что это грех..поэтому категорически против!
Есть обстоятельства, которые могут разбить такую категоричность
Опубліковано 20 грудень 2016 - 19:57
аборт - это грех,но порой без него никак не обойтись, к сожалению(
Мару
-
Місто:Полтава-Браилки
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 06:57
Хочу рассказать свою историю,может для кого-то это будет примером жизненной истории. Первая беременность закончилась рождением доченьки. Когда забеременела во второй раз решила сделать аборт. Подумала что ребенок только подрос(закончились болячки) и можно заняться карьерой. А потом все остальное. Потом целых 6 лет я не могла забеременеть. Ставили диагноз вторичное бесплодие. Началась беготня по врачам,сдача куча анализов и все никак. Я уже и не надеялась и вот долгожданное чудо. Я даже не могла в голос произнести эти слова"Я беременна",чтобы не спугнуть счастье. Но мое счастье длилось не долго.На 11 недели я узнала,что плод замер на 5 недели. Неделю ада я думала не перенесу.(врачи,чистка,лекарства).Вот так в жизни бывает ты отнимаешь жизнь,потом Бог отнимает у тебя......
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 08:09
Хочу рассказать свою историю,может для кого-то это будет примером жизненной истории. Первая беременность закончилась рождением доченьки. Когда забеременела во второй раз решила сделать аборт. Подумала что ребенок только подрос(закончились болячки) и можно заняться карьерой. А потом все остальное. Потом целых 6 лет я не могла забеременеть. Ставили диагноз вторичное бесплодие. Началась беготня по врачам,сдача куча анализов и все никак. Я уже и не надеялась и вот долгожданное чудо. Я даже не могла в голос произнести эти слова"Я беременна",чтобы не спугнуть счастье. Но мое счастье длилось не долго.На 11 недели я узнала,что плод замер на 5 недели. Неделю ада я думала не перенесу.(врачи,чистка,лекарства).Вот так в жизни бывает ты отнимаешь жизнь,потом Бог отнимает у тебя......
Рука не поднимается поставить "нравится". Держитесь!
Опубліковано 11 листопад 2017 - 08:42
А что это за диагноз такой вторичное бесплодие?
Опубліковано 17 листопад 2017 - 09:15
В жизни вообще сложно к чему-то относиться категорично. Нет такого, что однозначно хорошо или плохо. Бывают обстоятельства, когда лучше сделать аборт.
Я не знаю как у других людей, в других семьях или отношениях, но для меня ребенок это настолько большая ответственность, что надо иметь силы и готовность отдавать ему очень многое. Готовность к рождению ребенка, наверное, вообще вещь несуществующая. Особенно к первенцу.
И аборт иногда может быть мерой сохранения нормальных условий жизни.
Опубліковано 17 листопад 2017 - 09:26
В житті дійсно всяке буває. Але так гидко читати ваш пост. Нормальні умови життя для кожного різні. Для багатьох людей це життя з дитиною!
Я розумію, коли роблять аборт по медицинським показникам, коли безвихідна ситуація якась у житті. Це переривання життя і серйозне втручання у здоров’я жінки. Це важкий крок і непросте рішення. Аборт не метод контрацепції.
Але коли не готові брати відповідальність?... Сил щоб купити презерватив треба менше ніж щоб виховувати дитину. Треба користуватись можливостями. І відповідальність починається з початком статевого життя!
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 17 листопад 2017 - 14:49
Ну, и с презервативом можно "залетететь", и на ОК, и со спиралью... бывает.
Как по мне,это дело каждого, для кого то не важно в чем будут ходить дети или где учиться, а для кого-то это серьезный повод задуматься.
Опубліковано 17 листопад 2017 - 20:47
Ну, и с презервативом можно "залетететь", и на ОК, и со спиралью... бывает.
Как по мне,это дело каждого, для кого то не важно в чем будут ходить дети или где учиться, а для кого-то это серьезный повод задуматься.
Да ну! Ведь не об этом писалось...
Одно дело, когда случился залёт с презервативом, спиралью и т.д, и другое - тупо нормально не предохраняться.
В первом случае - это те 1-3% вероятности (ведь тот же презерватив надёжный на 97%), судьба видать .
А во втором - беременность как результат безответственности и халатности!
Решение о рождении ребенка должно приниматься не тогда, когда две полоски на тесте, а тогда, когда вступаешь в половой акт и принимаешь решение о предохранении! Имхо
И важно тебе или нет, в чем будут ходить дети, нужно думать в момент секса, а не в кабинете гинеколога!
Имхо
Это все сексуальная грамотность! Которая пока у нас не на высшем уровне!
Відредаговано mitera, 17 листопад 2017 - 20:58.
Опубліковано 17 листопад 2017 - 20:52
Ну, и с презервативом можно "залетететь",
Прямо про меня ))))))
Теперь я счастливая мама ДВОИХ детей... Вопрос об аборте тоже стоял, но не смогла. Несмотря на сложные условия, проживание в чужом городе и съемной квартире, на войну и невозможность вернуться домой. Просто не смогла. Теперь у меня двойной стимул делать все возможное и нет для обеспечения достойного будущего своим детям.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 18 листопад 2017 - 06:35
Да ну! Ведь не об этом писалось...
Одно дело, когда случился залёт с презервативом, спиралью и т.д, и другое - тупо нормально не предохраняться.
В первом случае - это те 1-3% вероятности (ведь тот же презерватив надёжный на 97%), судьба видать .
А во втором - беременность как результат безответственности и халатности!
Решение о рождении ребенка должно приниматься не тогда, когда две полоски на тесте, а тогда, когда вступаешь в половой акт и принимаешь решение о предохранении! Имхо
И важно тебе или нет, в чем будут ходить дети, нужно думать в момент секса, а не в кабинете гинеколога!
Имхо
Это все сексуальная грамотность! Которая пока у нас не на высшем уровне!
Да нет, в посте предшествующий моему четко написали о контрацепции
И что, не заниматься сексом если не готовы к детям?) А секс, даже защищенный, может привести любую из нас к выбору на приеме у гинеколога.
Мой пост не о малолетках , которые начинают спариваться в 12 лет.
Пыс Перечитала еще раз, мы говорим об одном и том же, только разными убеждениями
Опубліковано 18 листопад 2017 - 08:44
Та зрозуміло, що будь- хто може опинитися перед таким вибором. Для мене просто ,м’яко кажучи, дивно чути, коли заміжня жінка, в якої нормальний працюючий чоловік, гарна квартира і т. д. Говорить, що «ой, ми не готові, це така відповідальність, ми ще для себе не пожили....» А відносно «не все одно, в чому ходитимуть діти і де вчитимуться» так життєва ситуація може змінитися ще сто раз в будь- яку сторону. І вже маючи дитину можна втратити роботу, житло і т. і. То що з цією дитиною робити ?
І Да, деякі дорослі жінки вважають, що аборт це нічого страшного. І багато жінок повністю розуміють, що накоїли тільки після процедури. Тому що не вистачає інформованості, підтримки з боку близьких. Потім жалкують, тільки пізно.
Чесно, мені дуже важко писати, щоб нікого не образити. Для мене аборт це вбивство ненародженої дитини. І не треба писати, що всі, хто на таке зважився був у безвихідній ситуації. Далеко не всі.
І якщо не забувати про контрацепцію, то шанс опинитися перед таким вибором значно менший. І треба розуміти, що це твоя дитина, а не просто перешкода звичному укладу життя.
Опубліковано 19 листопад 2017 - 10:16
Та зрозуміло, що будь- хто може опинитися перед таким вибором. Для мене просто ,м’яко кажучи, дивно чути, коли заміжня жінка, в якої нормальний працюючий чоловік, гарна квартира і т. д. Говорить, що «ой, ми не готові, це така відповідальність, ми ще для себе не пожили....» А відносно «не все одно, в чому ходитимуть діти і де вчитимуться» так життєва ситуація може змінитися ще сто раз в будь- яку сторону. І вже маючи дитину можна втратити роботу, житло і т. і. То що з цією дитиною робити ?
І Да, деякі дорослі жінки вважають, що аборт це нічого страшного. І багато жінок повністю розуміють, що накоїли тільки після процедури. Тому що не вистачає інформованості, підтримки з боку близьких. Потім жалкують, тільки пізно.
Чесно, мені дуже важко писати, щоб нікого не образити. Для мене аборт це вбивство ненародженої дитини. І не треба писати, що всі, хто на таке зважився був у безвихідній ситуації. Далеко не всі.
І якщо не забувати про контрацепцію, то шанс опинитися перед таким вибором значно менший. І треба розуміти, що це твоя дитина, а не просто перешкода звичному укладу життя
Є реальні випадки знайомих, коли мізки, будучи вже сімейних людей, думали «ой, ми не готові, це така відповідальність, ми ще для себе не пожили....», робили аборт, при чому не один, а пізніш, коли "СОЗРЕЛИ К ДЕТЯМ" вищі сили, на жаль, не дарували це щастя...... Не завжди все в руках гінекологів/медицини...... Тому якщо дається це нам - треба брати, бо прийшов той час, та можливість, та ситуація і знайдуться кошти та час! Аборт - це крайність в житті і вона буває далеко не в кожного.
Колись одні знайомі розповідали, люди вже пристарілого віку (!), третю дитину не хотіли, жінка збиралась робити аборт, але склалися так обставини, що не змогли, не зробили і народивши/виростивши сина, він тепер і найбільше допомагає своїм батькам, як вони зараз дякують подумки, що все тоді так скалалося і не зробили непоправне.....
Опубліковано 04 грудень 2017 - 21:45
хто стикався з вакуумним абортом. завм. ваг. 5-6 тиж. де краще робити?
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:39
хто стикався з вакуумним абортом. завм. ваг. 5-6 тиж. де краще робити?
Мені робили в районній лікарні,лікар Шкоденко,але під кетаміном...не погоджуйтесь на такий наркоз , в мене був більший термін вагітності,співчуваю
Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:41
Мені робили в районній лікарні,лікар Шкоденко,але під кетаміном...не погоджуйтесь на такий наркоз , в мене був більший термін вагітності,співчуваю
Дякую
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:43
Опубліковано 04 грудень 2017 - 22:43
а який наркоз краще? давно робили? це довго планували чи екстренно? без ускладнень? ск коштує?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|