794 відповідей у цій темі
Olena 1
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 07 січень 2020 - 18:13
Добрий день
Поділіться, будь ласка, номерами телефонів інструкторів хороших) щоб спокійний і говорив мало, тільки по ділу)
Права є, хочу практику підтягнути)
Olena 1
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 07 січень 2020 - 23:04
Андрей Анатольевич, Дэу Нексия.
Поділіться контактом, будь ласка
Olena 1
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 07 січень 2020 - 23:07
Я могу посоветовать только на механику. В той автошколе , что я училась- нет автомата, только механика. Машины - почти все ланосы. Ну и ланос у него довольно тяжелый...как для девушки не ахти вариант, но инструктор прекрасный.
Поділіться номером телефону, будь ласка!
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 січень 2020 - 15:40
Кто учился в школе на Мотеле, как долго набиралась группа?
Опубліковано 13 січень 2020 - 15:53
Кто учился в школе на Мотеле, как долго набиралась группа?
Я училась как раз в это время, уже точно не помню, какого числа принесла все документы (точно после праздников), а 24 января началось обучение.
Опубліковано 13 січень 2020 - 16:00
назрел вопрос
Получены права в прошлом году( на два года выдали). Нужны какие- то документы при замене на "постоянные" права подтверждающие то, что человек ездил, то есть имееит стаж вождения? При этом своей машины нет.
Опубліковано 13 січень 2020 - 16:24
назрел вопрос
Получены права в прошлом году( на два года выдали). Нужны какие- то документы при замене на "постоянные" права подтверждающие то, что человек ездил, то есть имееит стаж вождения? При этом своей машины нет.
Ні.
При заміні необхідні такі документи: права, паспорт, код, медична довідка(в автошколі довідку робили на 10років і вона підходить),. Квитанція про сплату мита ( платити на місці в ГАІ).
Все роблять зразу і права видають відразу.
І ще на сайті повинна з'явитися функція замовити права. В листопаді вона ще не працювала.
Опубліковано 13 січень 2020 - 16:26
Ні.
При заміні необхідні такі документи: права, паспорт, код, медична довідка(в автошколі довідку робили на 10років і вона підходить),. Квитанція про сплату мита ( платити на місці в ГАІ).
І ще на сайті повинна з'явитися функція замовити права. В листопаді вона ще не працювала.
Дякую
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 13 січень 2020 - 22:00
Ні.
До нас часто прибігають перелякані клієнти з проханням зробити довіреність на керування для підтвердження автостажу, бо десь хтось їм сказав що треба.
Пояснюємо людям, що немає такої вимоги та й навіть нелогічно - як довіреність підтверджує що ти справді їздив?)), дехто вірить, дехто іде шукати компетентнішого нотаріуса))), особливо наполегливим - робимо, нам не важко)
Відредаговано Мрія, 13 січень 2020 - 22:00.
Опубліковано 14 січень 2020 - 08:09
До нас часто прибігають перелякані клієнти з проханням зробити довіреність на керування для підтвердження автостажу, бо десь хтось їм сказав що треба.
Пояснюємо людям, що немає такої вимоги та й навіть нелогічно - як довіреність підтверджує що ти справді їздив?)), дехто вірить, дехто іде шукати компетентнішого нотаріуса))), особливо наполегливим - робимо, нам не важко)
теж таке також чула, але включила логіку.....
mismouse
-
-
Опубліковано 14 січень 2020 - 10:04
Я училась как раз в это время, уже точно не помню, какого числа принесла все документы (точно после праздников), а 24 января началось обучение.
Понятно. Я вчера подала документы, то сказали, что я пока одна желающая на начало февраля обещают собрать.
особливо наполегливим - робимо, нам не важко)
Как говорится, "За ваши деньги - любой каприз":)
mismouse
-
-
Опубліковано 05 лютий 2020 - 20:48
Кто на каких сайтах проходил тесты?
Водий юа или гринвей?
Лавина
-
-
Опубліковано 05 лютий 2020 - 20:56
Водий юа или гринвей? http://pdr.hsc.gov.ua/test-pdd/uk/(сервісний центр МВС)
Опубліковано 05 лютий 2020 - 23:08
Водий юа или гринвей?
https://gai.eu.com/ и те, что выше)
mismouse
-
-
Опубліковано 17 лютий 2020 - 17:43
Кто в курсе, какую машину дают на пересдаче в МРЭО, если не сдал практику с 1 раза?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 лютий 2020 - 19:43
Кто в курсе, какую машину дают на пересдаче в МРЭО, если не сдал практику с 1 раза?
У мене і перший, і другий рази був фольсфаген пассат.
Наскільки я знаю машина там одна і на ній усі здають.
mismouse
-
-
Опубліковано 17 лютий 2020 - 22:09
У мене і перший, і другий рази був фольсфаген пассат.
Наскільки я знаю машина там одна і на ній усі здають.
Хм, надо поспрашивать в автошколе насчет этого.
Я думала, что 1 раз сдаешь на той машине, на которой учился. А если не сдал - то пересдачи уже на машине МРЭО.
Опубліковано 17 лютий 2020 - 22:27
Я думала, что 1 раз сдаешь на той машине, на которой учился. А если не сдал - то пересдачи уже на машине МРЭО.
Так и было раньше. Приезжаете на площадку на том авто, на котором учились и сдаёте экзамен. Какое авто на передаче не скажу.
Опубліковано 18 лютий 2020 - 07:30
Я подгадывала пересдачу к следующей группе с моей автошколы, когда "моя" машина была в наличии, и на ней же и второй раз сдавала.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 18 лютий 2020 - 11:40
Фольксваген пассат
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|