Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 79

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1982 відповідей у цій темі

#701 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 22 грудень 2020 - 23:01

Не знаю, как носки, я выбросила гетры. Точнее одну из пары раз надевала. Делала генеральную уборку так. И пояс белый шифоновый, наверное думала, что это шарфик. А летом достала шорты и поняла, что пояса нет.

Я часто разбираю шкаф и какие-то мелочи выбрасываю и не только. То, что не ношу и оно просто лежит.

Вот сейчас думаю, зачем повыбрасывала колготки, они бы мне на утренник пригодились новогодний под костюм снежинки))). Были ещё красные колготки, зелёные, синие и белые с абстракцией)).

Я постоянно всё выбрасываю, а ещё запрещаю мне в дом приносить что-то, если заранее не определить место для этой вещи. Люди, наверное, делятся на барахольщиков и выбрасывальщиков. Муж барахольщик, поэтому я выбрасываю, когда его нет дома.

#702 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 грудень 2020 - 23:07

У нас в сім'ї зникло стільки наборів чайних ложок, що я почала підозрювати, що хтось із гостей/співмешканців клептоман)))
Саме цікаве, що коли ложок залишалося 3 шт, вони переставали зникати))) Останні роки 3 я просто перестала докуповувати їх.
3 тижні тому я все таки купила ще - щоранку перераховую, може таки домовичок наситився?!)

#703 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 22 грудень 2020 - 23:15

В таком случае у меня премьера ) А как можно чуть не выкинуть носки?

#704 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 22 грудень 2020 - 23:21

Ну, ідеш собі по квартирі і збираєш різне: обрізки, бумажки, носки, а потім викадаєш)

#705 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 07:16

Посоветуйте, пожалуйста, электронную книгу, обязательно с подсветкой. Подарили дочке на день рождения книгу, счастье было не долгим- через месяц использования при включении экран оказался в черных полосах. Сервис в гарантийном ремонте отказал, написал причина- механическое повреждение, но никто её не повреждал. Ремонт 2800 при цене книги 4300((. Я думаю, может новую уже брать, чем эту ремонтировать.

#706 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 08:02

Посоветуйте, пожалуйста, электронную книгу, обязательно с подсветкой. Подарили дочке на день рождения книгу, счастье было не долгим- через месяц использования при включении экран оказался в черных полосах. Сервис в гарантийном ремонте отказал, написал причина- механическое повреждение, но никто её не повреждал. Ремонт 2800 при цене книги 4300((. Я думаю, может новую уже брать, чем эту ремонтировать.

Це розбитий екран - книга падала( У мене вперше син також казав, що нічого їй не робив, а воно само так стало((
Ззовні пошкоджень не видно було...

#707 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 23 грудень 2020 - 08:41

У нас в сім'ї зникло стільки наборів чайних ложок, що я почала підозрювати, що хтось із гостей/співмешканців клептоман)))
Саме цікаве, що коли ложок залишалося 3 шт, вони переставали зникати))) Останні роки 3 я просто перестала докуповувати їх.
3 тижні тому я все таки купила ще - щоранку перераховую, може таки домовичок наситився?!)

Згадався старий анекдот про "ложечки нашлись,  а осадочек-то остался"))))

• Cu-jo це подобається

#708 Катрончик

Катрончик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 790 повідомлення
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 09:55

Подскажите пожалуйста, в театр Гоголя на ребёнка со скольки лет нужно брать билет?

#709 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 23 грудень 2020 - 09:59

Т.

Відредаговано Cu-jo, 23 грудень 2020 - 11:30.

#710 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 23 грудень 2020 - 10:30

У мене Kindle вже страшно подумати скільки років, все працює бездоганно, навіть падала не раз і все ок.

#711 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 10:47

Подскажите пожалуйста, в театр Гоголя на ребёнка со скольки лет нужно брать билет?

Раньше до 6 бесплатно на руках

#712 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 10:50

У мене Kindle вже страшно подумати скільки років, все працює бездоганно, навіть падала не раз і все ок.

У мене 6 дюймова також без проблем пережила не одне падіння вдома, а син впустив 9,7 дюйма на бетонну підлогу чи сходову клітину (якщо не проліт) школи - навіть протиударний чохол виявився безсилим((

Відредаговано Kalinna, 23 грудень 2020 - 10:51.

#713 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 11:33

Це розбитий екран - книга падала( У мене вперше син також казав, що нічого їй не робив, а воно само так стало((
Ззовні пошкоджень не видно було...

Нет, начала читать- это проблема этих книг, такие хрупкие экраны. Точно не падала, дочка патологически честная. В отзывах на сайте Pocketbook в ответ на вопросы, как они решили проблему в новой модели, они отписываются какой у них высокотехнологичный экран нового поколения. Позвонила им, написала им. Жду ответа. В гарантийном ремонте отказал сервис Цитруса, вдруг возьмёт в ремонт сервис Pocketbook
  • Kalinna це подобається

#714 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 11:35

Нет, начала читать- это проблема этих книг, такие хрупкие экраны. Точно не падала, дочка патологически честная. В отзывах на сайте Pocketbook в ответ на вопросы, как они решили проблему в новой модели, они отписываются какой у них высокотехнологичный экран нового поколения. Позвонила им, написала им. Жду ответа. В гарантийном ремонте отказал сервис Цитруса, вдруг возьмёт в ремонт сервис Pocketbook

Удачі!

#715 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 грудень 2020 - 11:38

Удачі!

Спасибо, мы расстроены, а дочка так вообще. Говорит, это же была моя лучшая подружка. Уже настрочила письмо Деду морозу, она в него верит до сих пор. Мол, принеси мне новую книгу или хотя бы 2800- читать невозможно это, разрывается сердце. И куплен уже Лего Гарри Поттер за такую сумму от деда мороза, не потяну ещё книгу. Буду вгрызаться в сервис.
  • Kalinna це подобається

#716 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 23 грудень 2020 - 12:48

книгу не пораджу, в мене столітній кіндл, але є обкладинки до книг з підсвіткою, в мене така, підсвітка працює від батареї книги.

#717 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 23 грудень 2020 - 13:16

книгу не пораджу, в мене столітній кіндл, але є обкладинки до книг з підсвіткою, в мене така, підсвітка працює від батареї книги.

о, мені таке треба! не знала.
У мене теж кіндл і колись куплена до нього підсвітка вмерла. Після того купляла 2 різні ліхтарики, не вірячи в успіх і не помилилася - фігня, яка не тримається, розпадається. Дорожчих і кращих не бачила, бо так розумію, що уже сучасні книги ідуть усі з підсвіткою. От так і читаю, підсвічуючи ліхтариком з мобільного(((
В принципі готова б купити і нового Кіндла, але на Розетці ним торгує невідомий мені продавець, з відгуками хорошими і не дуже.

#718 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 23 грудень 2020 - 14:00

о, мені таке треба! не знала.
У мене теж кіндл і колись куплена до нього підсвітка вмерла. Після того купляла 2 різні ліхтарики, не вірячи в успіх і не помилилася - фігня, яка не тримається, розпадається. Дорожчих і кращих не бачила, бо так розумію, що уже сучасні книги ідуть усі з підсвіткою. От так і читаю, підсвічуючи ліхтариком з мобільного(((
В принципі готова б купити і нового Кіндла, але на Розетці ним торгує невідомий мені продавець, з відгуками хорошими і не дуже.

ось так виглядає, лампа ховається. Фірма Verbatim. Якщо у вас такий же кіндл)
https://mama.pl.ua/u...8f5e467b4.jpeg]thumb_pre_1608724764__1ae9ee01-6707-443f[/URL]

Відредаговано Alice_88, 23 грудень 2020 - 14:01.

#719 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 23 грудень 2020 - 14:06

Электронная книга Pocketbook 615 Dark Brown (PB615-X) купить | ELMIR - цена, отзывы, характеристики

В мене така вже дуже довго. Підсвітку вибирала, бо я зазвичай читаю вночі. 

#720 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 23 грудень 2020 - 14:28

Замовлятиму продукти з сайту https://cacaogold.com.ua/suhofrukty
Може є бажаючі? Забирати в центрі, пекарня Каравай або обл бібліотека.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама