Обо всем 73
Розпочатий з nadin, 30 жов 2019 21:48
1963 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 27 листопад 2019 - 18:53
Наташа, недавно в Инстаграм попадалась реклама, что где-то возле Макдональдс открывается новый Лазертаг
Пошук в гуглі нічого не видав.
В інстаграмі я не спец.
Якщо ще трапиться реклама - буду вдячна!
Так может пусть папы приходят без мам?
Оце міркуємо зараз з чоловіком наскільки це коректно...
Ifigenija
-
Місто:Полтава. Район автовокзала
-
Ім'я:Женя
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:26
Потрібна порада.
Є намір відсвяткувати ДН дитини в лазертазі. Читала у відгуках, що під закінчення мама привозить їжу, всі підкріпляються і розходяться)
У нас передбачається команда з дорослих хлопчиків (тато, хрещений, чоловік хрещеної...) і власне хлопчиків-дітей.
Так от питання. Що робити з дорослими жінками в цей час, половинками дорослих чоловіків? Їм сидіти, чекати в лазертазі доки приїду я з їжею? Нам усім посидіти десь в кафе, а потім разом поїхати туди?
Варіант їхньої участі поки не розглядається.
Може у кого був досвід?
А вам надо их (девочек ) накормить и проставиться ? Или др чисто для ребенка и еда именно для того ,что бы накормить голодных лазерных воинов ?
Если первое, то пусть подъедут на то же время ,что и вы , а не с мужчинами. Вам их развлекать дополнительно возможно накладно? А так все все соберутся в одно время после игры и посидят, приобщаются и тд.
Если второй вариант , то вообще-то пофиг тогда на женщин. Не надо их вообще звать
. Кроме кумы , чей муж будет играть.
Вполне нормально это. Вот если до чисто детский , играют только дети , то ведь нормально стол -перекус накрывать только для игроков, а не для их родителей.
Вы ж перекус привезёте , а не накрываете стол .
Відредаговано Ifigenija, 27 листопад 2019 - 19:30.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:26
Знаю, что уже тысячу раз спрашивали. НО! Помогите) полиняли белые вещи после стирки. Чем вывести?
Ifigenija
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:32
Где-то можно посмотреть меню полтавских школ ?
А то малой в своем репертуаре сегодня. Говорит на завтрак мы ели бутербродик с рыбкой и помидором. И Фсё??? Ну, не помню , не знаю.... Да это всё....
Знаю ,что я мать года , но не дойду я никак в столовку чтобы взять меню. Мне проще на досуге в сети почитать .
Відредаговано Ifigenija, 27 листопад 2019 - 19:38.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:34
Підкажіть що треба і куди йти для отримання нарко і псих сертифікатів?
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:44
Нарко, на Сковороди, здається 35. Ідете туди, здаєте аналіз крові, сидите на лекції, оплачуєте сертифікат і отримуєте. Здається повинна бути Полтавська реєстрація.
Псих теж саме, але без аналізу, зате з тестами  на Зигіна, 3.
Не важко, але по часу затратно (це з пам'яті 2 річної давності).
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:46
Где-то можно посмотреть меню полтавских школ ?
А то малой в своем репертуаре сегодня. Говорит на завтрак мы ели бутербродик с рыбкой и помидором. И Фсё??? Ну, не помню , не знаю.... Да это всё....
Знаю ,что я мать года , но не дойду я никак в столовку чтобы взять меню. Мне проще на досуге в сети почитать .
А у вчителя спитати? Чи телефон заблоковано?))
В кожній школі, садочку меню різне, бо його складають безпосередньо працівники закладу, який надає послуги харчування.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:49
Нарко, на Сковороди, здається 35. Ідете туди, здаєте аналіз крові, сидите на лекції, оплачуєте сертифікат і отримуєте. Здається повинна бути Полтавська реєстрація.
Псих теж саме, але без аналізу, зате з тестами на Зигіна, 3.
Не важко, але по часу затратно (це з пам'яті 2 річної давності).
Дякую!!! А якщо не полтавська прописка?
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:50
Для чего сертификаты?
Если права - выше описали.
Если на работу - Нарко натощак к 8 пр иходите, 1 раз в 1,5 часа они делают анализ с реагентами, потому к 10 можно получить сертификат, ну после обед точно. Психо — лучше идти чт, пт с 12, реленькая очередь, зашли-заплатили (даже карточкой можно!) и получили на руки.
Рс это путь с полтавской пропиской.
Рсс не местные, по месту прописки.
Рссс мужчина обезательно с военным билетом
Відредаговано Милла, 27 листопад 2019 - 19:52.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:52
Для чего сертификаты?
Если права - выше описали.
Если на работу - Нарко натощак к 8 пр иходите, 1 раз в 1,5 часа они делают анализ с реагентами, потому к 10 можно получить сертификат, ну после обед точно. Психо — лучше идти чт, пт с 12, реленькая очередь, зашли-заплатили (даже карточкой можно!) и получили на руки.
Рс это путь с полтавской пропиской.
Рсс не местные, по месту прописки.
Рссс мужчина обезательно с военным билетом
Дякую, те що треба 
Значить районна лікарня дає і те, і те?
Відредаговано Викусик, 27 листопад 2019 - 19:53.
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:53
Дякую!!! А якщо не полтавська прописка?
Точно не можу сказати, але пам'ятаю, що першим ділом дивилися в паспорт саме прописку, якщо не Полтавська прописка, то коли були б проблеми з нарко і псих, то людина повинна стояти на обліку десь. А це ж їм дуже важко дізнатися (з їх слів), адже потрібно запити відправляти.
Одним словом бюрократія в ділі.
Мрія
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:54
А вам надо их (девочек ) накормить и проставиться ? Или др чисто для ребенка и еда именно для того ,что бы накормить голодных лазерных воинов ?
Если первое, то пусть подъедут на то же время ,что и вы , а не с мужчинами. Вам их развлекать дополнительно возможно накладно? А так все все соберутся в одно время после игры и посидят, приобщаются и тд.
Если второй вариант , то вообще-то пофиг тогда на женщин. Не надо их вообще звать
. Кроме кумы , чей муж будет играть.
Вполне нормально это. Вот если до чисто детский , играют только дети , то ведь нормально стол -перекус накрывать только для игроков, а не для их родителей.
Вы ж перекус привезёте , а не накрываете стол .
Думаєм, думаєм...
Перечитала тему лазертага тут на форумі, вияснила для себе цікавий момент, що столом в роздягальні можна користуватися доволі довго, майже 2 год. Я ж думала що час дуже обмежений.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 19:54
Дякую, те що треба
Психіатр приймає лише за пропискою!!!
Якщо Полтавський район, то це лише районка. І там псих приймає не кожен день.
На Зигіна приймають лише місто!!
Це інформація серпня.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:05
А что там в составе, 100% кокос? А где купили?
Обезжиренная кокосовая стружка). В Эдемском саду.
Это я купила шрот кокоса. А муку пришлось заказывать.
Ifigenija
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:08
А у вчителя спитати? Чи телефон заблоковано?))
В кожній школі, садочку меню різне, бо його складають безпосередньо працівники закладу, який надає послуги харчування.
Не хочу по мелочам дергать её после работы вечером. Иногда и по делу приходится звонить, а за это можно и у других мам спросить .
Про разное меню в разных школах .
Мне в начале учебного года мачеха , учитель младших классов, сказала ,что меню во всех младших классах утверждено одинаковое. Отличаться может только его исполнение и качество. Я ей тогда поверила на слово.
Думаєм, думаєм...
Перечитала тему лазертага тут на форумі, вияснила для себе цікавий момент, що столом в роздягальні можна користуватися доволі довго, майже 2 год. Я ж думала що час дуже обмежений.
А что хотите именно вы ?
И что там за стол в раздевалке ? Ну, норм условия не пахнет ? И не пройдут ли туда раздеваться другие игроки?
Сорри , я не в теме ,как там и что .
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:15
Я в психіатра змогла отримати сертифікат без полтавської прописки, а з наркодиспансером ніяк, бюрократія не те слово 
Але в мене теж 2-річної давнини досвід.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:24
Вика, муж в районке каждый год проходит
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:30
Не хочу по мелочам дергать её после работы вечером. Иногда и по делу приходится звонить, а за это можно и у других мам спросить .
Мне в начале учебного года мачеха , учитель младших классов, сказала ,что меню во всех младших классах утверждено одинаковое. Отличаться может только его исполнение и качество. Я ей тогда поверила на слово.
Я плачу за питание и фоткаю меню,если надо ,то в ЛС могу.
Мрія
-
-
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:33
А что хотите именно вы ?
И что там за стол в раздевалке ? Ну, норм условия не пахнет ? И не пройдут ли туда раздеваться другие игроки?
Сорри , я не в теме ,как там и что .
Ну умови не ресторанні, але для різноманітності та ще після "войнушок", думаю, нормально буде для перекусу, саме перекусу, бо повноцінні посиденьки вирішили замінити саме таким форматом.
Щодо мене то я перша загорілася цієї ідеєю, тому я хочу лазертаг, мінімум клопоту і мінімум незадоволених.
Опубліковано 27 листопад 2019 - 20:33
Це далеко не дріб'язок. І саме в школах такого вже немає дуже давно. Тим паче частину шкіл годють сторонні організації.
І я ще жодного разу не чула, щрб в початковій школі дітей годували бутербродами)) скоріш за все, дитина просто не їсть.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|