Школа № 3
Розпочатий з Майя, 15 кві 2009 10:45
842 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 липень 2017 - 22:28
Сегодня общалась с учителем 4-й школы. Она подтвердила, что с 1 сентября наша начальная школа будет учиться у них. К ним в школу на педсовет приходила директор 3-й школы и они все вместе обсуждали этот вопрос. Первое полугодие будем учиться там 100%, а, возможно, и весь год.
Большинство родителей учеников 4-й школы недовольны этой ситуацией (мягко говоря). Классов не хватает. Никто особо не хочет пускать чужих в свой класс. Очень жесткая позиция по поводу смены обучения. Даже 1-м классам нашей школы не хотят уступать первую смену. Знакомая сказала, чтобы мы настраивались на вторую смену.
Опубліковано 02 липень 2017 - 22:34
И еще один "больной" вопрос - проведение уроков английского языка. Как составить расписание, чтобы "англичане" успевали и в 4-ю школу, и в 5-ю.
Опубліковано 02 липень 2017 - 23:00
Да, понятно, что вторая смена обеспечена. И про английский я тоже думала, ещё и школы не рядом, а у англичан всегда классы вперемешку.
Опубліковано 02 липень 2017 - 23:07
А мені цікаво було де вони стільки кабінетів в 4 і 5 школах знайдуть...
Опубліковано 02 липень 2017 - 23:19
Да, понятно, что вторая смена обеспечена. И про английский я тоже думала, ещё и школы не рядом, а у англичан всегда классы вперемешку.
И расписание младшим классам по англ (да и вообще по всем предметам) делают после того как расставят английский старшим.
Опубліковано 03 липень 2017 - 00:05
Вроде не было ссылки: http://www.rada-polt.../news/56354859/
"Заміна покрівлі, часткова заміна перекриття другого поверху, утеплення горища, заміна вікон на пластикові, ремонт фасаду, гідроізоляція стін І поверху." - большинство окон, кстати, давно пластиковые.
"У ході перевірки ми виявили, що є додаткова потреба у фінансуванні і уже готуються документи, щоб на наступній сесії додати коштів, аби виконати усі капітальні ремонтні роботи, - зазначив депутат міськради В’ячеслав Федоряка.
Станом на сьогодні, на капітальні роботи у закладі з міського бюджету спрямовано 7 мільйонів гривень. На наступній же сесії заплановано збільшити асигнування до суми договору, що складає близько 18 мільйонів гривень."
Опубліковано 03 липень 2017 - 00:38
Обратите внимание на то как балки перекрытия стянули шинами. Если это они сделали в течении этого ремонта, то нам точно ничего не угрожает.... ремонт в надежных руках ...
Опубліковано 03 липень 2017 - 07:52
Это твои домыслы или имеются неопровержимые доказательства?
Я и не собираюсь ничего доказывать.)
В цивилизованных странах грамотные люди отвечают за свои слова. Поучись у них.
иногда твою голову посещают нормальные мысли, так прислушайся же к ним
Опубліковано 03 липень 2017 - 12:53
иногда твою голову посещают нормальные мысли, так прислушайся же к ним
Це вже дуже особисте...
А зі школою на цей навчальний рік реальні проблеми ( я про якість навчального процесу). Прикро.
Опубліковано 03 липень 2017 - 13:56
первоклассники однозначно должны учится на 1 смене. Некоторые дети в таком возрасте нуждаются в дневном сне, 6-летки не могут учится после 12.
Опубліковано 03 липень 2017 - 15:30
Обратите внимание на то как балки перекрытия стянули шинами. Если это они сделали в течении этого ремонта, то нам точно ничего не угрожает.... ремонт в надежных руках ...
Таня ремонта еще не делали. Из статьи "Станом на сьогодні на об’єкті добігають кінця підготовчі роботи. " Пока они только развалили то, что ремонтировать собрались.
Опубліковано 03 липень 2017 - 17:17
до перекриття ще далеко, з фундаментами спочатку розібратись треба)
Опубліковано 03 липень 2017 - 20:17
до перекриття ще далеко, з фундаментами спочатку розібратись треба)
Нічого не заважає робити одночасно і фундаменти і перекриття. При фінансуванні 3-4 місяці вистачить на роботи. Але, по досвіду інших бюджетних об'єктів, все це може на дуже довго розтягтись.
Опубліковано 03 липень 2017 - 20:29
Нічого не заважає робити одночасно і фундаменти і перекриття. При фінансуванні 3-4 місяці вистачить на роботи. Але, по досвіду інших бюджетних об'єктів, все це може на дуже довго розтягтись.
яскравий приклад школа мистецтв поруч, яку повинні були до жовтня минулого року закінчити. (але добре що хоч так ремонти робляться)
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 20 липень 2017 - 13:40
Да, понятно, что вторая смена обеспечена.
первоклассники однозначно должны учится на 1 смене. Некоторые дети в таком возрасте нуждаются в дневном сне, 6-летки не могут учится после 12.
в 4-той школе есть уже приказ
1,2 классы-на 8.00,
3,4,5 классы-подсменка на 12.00
6,7,8 классы на 14.00.
Опубліковано 20 липень 2017 - 13:45
Батьки 4-ї школи не в захваті
http://poltava.to/news/43668/
А ніхно не підкаже, куди тепер йти записувати дитину до підготовки в 1-й клас? Де тепер адміністрація школи знаходиться?
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 20 липень 2017 - 14:08
это да, не то слово недовольны
Опубліковано 20 липень 2017 - 14:09
Батьки 4-ї школи не в захваті
http://poltava.to/news/43668/
А ніхно не підкаже, куди тепер йти записувати дитину до підготовки в 1-й клас? Де тепер адміністрація школи знаходиться?
Я б теж м"яко кажучи, була не в захваті, якби моя дитина навчалася до 20 години.
Опубліковано 20 липень 2017 - 14:11
как будто мы довольны, что нас мало того переселяют на неопределенный срок, да еще и тоже на подсменку в 3 классе.
Tash
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:наТаша
Опубліковано 31 липень 2017 - 09:02
Даааа, феерично.
20тилетие окончания школы явно придется просто пить в кабаке.
А там глядишь до того как старшая пойдет в школу они этот ремонт или закончат или завалят школу и построят очередной ТЦ...
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|