Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 листопад 2019 - 18:02
Блин, я как-то не подумала что на нитки тоже могут быть скидки)) получила сегодня уже, по 13.50 заказала))
первый раз покупала отдельно нитки чтобы по схеме вышивать, до сих пор только наборы были ну эта маленькая, цветов 10 вроде
Опубліковано 07 грудень 2019 - 10:28
в мене, можна сказати, фініш))
бо я від неї втомилася, тому знову відкладаю на невизначений термін)
чоловік: "о, нарешті!"
Я: "ага, це лише половина"
"Як половина? "
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 07 грудень 2019 - 11:34
в мене, можна сказати, фініш))
бо я від неї втомилася, тому знову відкладаю на невизначений термін)
чоловік: "о, нарешті!"
Я: "ага, це лише половина"
"Як половина?
Тань, не заполосить вишивку? Ти так рівно закінчила половину, що потім, на готовій роботі може бути видно.
Робота неймовірно гарна, сподіваюся, натхнення на неї до тебе швидко повернеться)
Опубліковано 07 грудень 2019 - 13:10
Тань, не заполосить вишивку? Ти так рівно закінчила половину, що потім, на готовій роботі може бути видно.
Робота неймовірно гарна, сподіваюся, натхнення на неї до тебе швидко повернеться)
ну переходу між верхньою і нижньої частинами я не бачу, там теж рівно чверть була вишита. Тому сподіваюсь що й тут також не буде видно
В мене в найближчих планах (ну як, не знаю наскільки вони "найближчі" вийдуть, але перед тим як повернутися до феї) ще маленька схема на подарунок, і третя частина триптиху "Кожній молодиці..."
А там подивимось
Опубліковано 11 грудень 2019 - 17:33
Дівчатка, хто вишиває, підкажіть ( сама не розуміюсь на вишивці))) - для фетрових іграшок брала раніше муліне Кірово. Зараз не знайду, скоординуйте на які нитки з гарним метражем ще подивитись або де знайти Кірово...
Відредаговано paprika, 11 грудень 2019 - 17:33.
Опубліковано 11 грудень 2019 - 18:22
Дівчатка, хто вишиває, підкажіть ( сама не розуміюсь на вишивці))) - для фетрових іграшок брала раніше муліне Кірово. Зараз не знайду, скоординуйте на які нитки з гарним метражем ще подивитись або де знайти Кірово...
Точно були на Браїлках, магазин пряжі Софі https://www.google.c...%20Soffi%20Yarn
Опубліковано 12 грудень 2019 - 07:26
Раніше брала Кірово у магазинах тканин на центральному ринку.
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 12 грудень 2019 - 07:58
Якщо нічого не змінилося, то на ринку "Марлана" (вхід, як іти із зуп. Оптика з правої сторони від хлібного кіоску) є ремонт одягу. Там нитки Кірова в повній палітрі.
Опубліковано 12 грудень 2019 - 22:11
Дівчатка, дякую за підказки- знайшла нитки в «Тканинах» по Шевченка.
Опубліковано 16 січень 2020 - 18:52
Опубліковано 16 січень 2020 - 19:24
Мак буде?
Опубліковано 16 січень 2020 - 19:41
Мак буде?
Так, "квітка пам'яті" називається схема
Опубліковано 16 січень 2020 - 19:42
Сьогодні в стрічці інстаграму декілька разів бачила
Опубліковано 17 січень 2020 - 13:14
Опубліковано 31 січень 2020 - 12:45
Опубліковано 14 лютий 2020 - 14:29
Девочки, сегодня на Каризме доп.скидка, ниточки ДМС выходят по 10,64, будут желающие? в лс до 20,00
Опубліковано 25 лютий 2020 - 19:48
Я потихеньку просуваюся і вже наближаюсь до фінішу)
Опубліковано 04 березень 2020 - 13:32
п'яльця підійшли ідеально)) аж не хочеться знімати
і розмір, і колір )
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 04 березень 2020 - 19:45
п'яльця підійшли ідеально)) аж не хочеться знімати
і розмір, і колір )
Тань,не снимай! Реально классно!
Опубліковано 04 березень 2020 - 20:15
Такие же, но побольше и шире. Будет круто)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|