Обо всем 79
Розпочатий з nadin, 18 лис 2020 20:51
1982 відповідей у цій темі
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 22 грудень 2020 - 14:37
Керамические у меня живут день-два, дальше превращаются в много маленьких подставочек))
А это нашла удобную пластиковую. И третий день не ищу) Игрушки сына на всякий случай тоже уже проверила - там нет )
В холодильнике еще можно поискать. Или там в микроволновке. Я иногда мытую посуду убираю в странные места )
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:00
В холодильнике еще можно поискать. Или там в микроволновке. Я иногда мытую посуду убираю в странные места )
А вот вариант с холодильником может быть. Пошла смотреть)) (Чашка-то уже перевёрнутая, а вдруг)
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:06
Керамические такие в каждом магазине гривен по 50: Та да, Аврора, Эпик
я не звертала якось увагу) а коли Лена написала про підставку для ложки взагалі уявила шось таке незвичайне)
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:16
А вот вариант с холодильником может быть. Пошла смотреть)) (Чашка-то уже перевёрнутая, а вдруг)
У сміттєвому відрі дивилася?
Я там учора чудом знайшла свій телефон і то, коли він почав дзвонити. І все завдяки маленькій помічниці)))
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:28
У сміттєвому відрі дивилася?
Я там учора чудом знайшла свій телефон і то, коли він почав дзвонити. І все завдяки маленькій помічниці)))
Смотрела, яжемать))))
В холодильнике тоже нет. Нужно купить такую же, тогда первая найдется )
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:47
Второй раз надо опять все перерыть или вещь сама появится? )))
А то мне они на завтра нужен).
В моем случае случайно нашлись вещи
Специально не искала повторно
Ви будете сміятися, я його щойно знайшла. В ванній стоїть сушарка розкладна в зібраному вигляді (я її періодично розкладаю, коли постільну білизну перу, потім досушую так). І чомусь він на її ребрі був прикритий полотенцем.
Але все одно я не вірю в домогового, скоріше в чарівну силу форуму ).
Може він туди з мотузки для сушіння впав.
Дивно.
А чашку перевернула таки?
Відредаговано mitera, 22 грудень 2020 - 15:49.
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:52
В моем случае случайно нашлись вещи
Специально не искала повторно
А чашку перевернула таки?
Якщо помита кофейна чашка рахується, то так. Спеціально не перевертала, але подумки сказала, щоб домовий топ повернув. І на форумі описала, який саме топ, раптом домовий читає))).
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:54
Якщо помита кофейна чашка рахується, то так. Спеціально не перевертала, але подумки сказала, щоб домовий топ повернув. І на форумі описала, який саме топ, раптом домовий читає))).
)))
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:54
а читає і не один
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:56
А може бути викинута. я так іноді роблю(( Викидаю чайні ложечки, вчора носки ледве не викинула.
Опубліковано 22 грудень 2020 - 15:59
А може бути викинута. я так іноді роблю(( Викидаю чайні ложечки, вчора носки ледве не викинула.
В таком случае у меня премьера ) А как можно чуть не выкинуть носки?
Опубліковано 22 грудень 2020 - 16:00
Я вчора перерила всю шафу, заодно порядок навела. В ванній передивилася те, що сушиться після прання, навіть подвилася в шухлядах, де лежать засоби гігієни.
Я колись так в'єтнамки для душу шукала. Забирала речі зі старого фітнес-клубу, вони весь час були там. Потім вони мені знадобилися в новий клуб через тиждень десь. А збирала той мішок речей не я і вивозила не я. Перезвонила людині, яка мені їх збирала "ти точно все забрав?", "а ти знизу дивився, вони ж могли забитися в куток і ти їх не помітив", "а ти точно в дальній вугол заглядав?".
Знайшлися вони чомусь в корзині з білизною, яка чекає наступного сеансу прання. І малих дітей в мене немає, які б могли туди кинути. Є собака і кіт, але вони не вміють заходити в ванну і таке робити.
Відредаговано Eлeна, 22 грудень 2020 - 16:02.
Опубліковано 22 грудень 2020 - 16:08
Колись я не знайшла свою улюблену ложку я тільки нею їм. В мене свої ритуали: каву я п'ю з білої, чай з чорної, а ложка і вилка в мене синього кольору дуже гарні)). Не знайшла я ту ложку, підключила пошукову бригаду, наслухалася, що нічого у ліжку їсти зранку, вона мабуть впала за нього. Виявилося, що вона лежала там, де потрібно, але у відділі з ножами. І як можна було не помітити ложку насиченого синього кольору серед інших стального кольору - незрозуміло.
Може щось для пам'яті поприймати))).
Відредаговано Eлeна, 22 грудень 2020 - 17:00.
Опубліковано 22 грудень 2020 - 16:53
лет 10 назад у нас пропала одна из трубок стационарного телефона. после того уже много раз делали генеральные уборки во всем доме, ремонт в комнате - но трубка так и не нашлась)
Опубліковано 22 грудень 2020 - 16:57
лет 10 назад у нас пропала одна из трубок стационарного телефона. после того уже много раз делали генеральные уборки во всем доме, ремонт в комнате - но трубка так и не нашлась)
То есть это не про тебя? ))
Опубліковано 22 грудень 2020 - 17:09
Двадцать лет назад, ещё у родителей дома, у меня пропала юбка))). Без нее домой не возвращалась))), в то лето не путешествовала, оставить ее нигде не могла. С тех пор и я переехала, и мама миллион раз вещи в шкафах упорядочивала, а юбки нет.
Опубліковано 22 грудень 2020 - 17:15
Двадцать лет назад, ещё у родителей дома, у меня пропала юбка))). Без нее домой не возвращалась))), в то лето не путешествовала, оставить ее нигде не могла. С тех пор и я переехала, и мама миллион раз вещи в шкафах упорядочивала, а юбки нет.
А домовёнок у вас шалун )))
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 22 грудень 2020 - 17:26
Це так у нас пульт пропав) більше року вже.
Нічого, археологи знайдуть колись))
Опубліковано 22 грудень 2020 - 17:32
В таком случае у меня премьера ) А как можно чуть не выкинуть носки?
Не знаю, как носки, я выбросила гетры. Точнее одну из пары раз надевала. Делала генеральную уборку так. И пояс белый шифоновый, наверное думала, что это шарфик. А летом достала шорты и поняла, что пояса нет.
Я часто разбираю шкаф и какие-то мелочи выбрасываю и не только. То, что не ношу и оно просто лежит.
Вот сейчас думаю, зачем повыбрасывала колготки, они бы мне на утренник пригодились новогодний под костюм снежинки))). Были ещё красные колготки, зелёные, синие и белые с абстракцией)).
Опубліковано 22 грудень 2020 - 18:41
То есть это не про тебя? ))
Не про меня)) хоть у нашего телефона и провода не было))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|