Боюсь збрехать, але ми своїй на 3 роки купили або 14, або 16 дюймів. Точно не пам"ятаю. Каталась тільки так.) Ну, звісно ж, з додатковими колесами.
Детский велосипед
Розпочатий з Лейла, 11 лип 2009 15:42
755 відповідей у цій темі
#683Опубліковано 06 квітень 2015 - 22:02 заказала велик, 16 дюймов, хоть бы подошел а у меня есть теории сразу, пока малая не видела доп. колеса снять, и учить ее кататься без них старшая долго не соглашалась открутить эти колесики, боялась я сама научились кататься в 5 лет на взрослом велике типа "Украины" под рамой, и ничего #684Опубліковано 06 квітень 2015 - 22:19
О, я только сегодня обсуждала этот момент. Лена, а какой Вы заказали? У меня дилемма, покупать старшей велосипед или все же велобег. Про страховочные колеса не раз слышала, что они "тормозят" процесс обучения, потом ребенку сложно побороть страх (и хотя все это индивидуально, но кто знает, как будем именно с моим ребенком). Ну и еще немаловажный момент, что самостоятельно она не научится, этому нужно уделять внимание, а с шилопопым младшим под мышкой это практически нереальная задача. Папа и бабушка в силу своей занятости подключаться будут не так часто, как хотелось бы, а это значит, что велик может простоять пол-лета в прихожей и ждать своего звездного часа, (кстати, спускать и поднимать это добро опять же придется на своем горбу, вместе с детьми), малая будет канючить и расстраиваться... В общем не проще ли пока приобрести велобег, как промежуточное звено?... Его она освоит в два счета, в этом у меня сомнений нет... #685Опубліковано 06 квітень 2015 - 22:55 моя боїться навіть з доп. колесами їздити. Хоча "їздить" з минулого травня. Хоча деякі наші однолітки набагато швидше і сміливіше крутять педалі. Я ж свою постійно страхую, інакше вона взагалі відмовляється їхати. І це у нас тут ідеально-рівні дороги, в центрі таких нема.
Ми навіть на самокаті більше 2 метрів не їдемо, бо "асфальт в камушках" Не розумію, як вона раніше їздила на толокарі і 3-колісному велосипеді, що я наздогнати не могла #687Опубліковано 07 квітень 2015 - 07:26 Софико, это для старшей? Сколько ей?
увидела 4,6))
не , на 3 года я всё-таки возьму самокат,а в 4 уже велик Відредаговано Seasun, 07 квітень 2015 - 07:28. #688Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:07 Дівчата, а ви надіваєте діткам захисні шоломи? Ми, коли купували велосипед, я думала брати і шолом, а продавець так здивовано: так це ж не ролики! Ніби падають тільки на роликах.) За кордоном дивлюсь, що багато діток катається в шоломах, але зустрічаються і такі, що без них. #689Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:17
Ти маєш на увазі про катання дитини на дитячому велисипеді в дитячому шоломі? #690Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:25
Мы только купили велосипед, но ещё не опробовали. Но я про шлем даже не задумывалась - в первую очередь потому, что моя Оля его на голову точно не наденет. Мы вот купили велик, а я теперь переживаю, будет ли она ездить и не бояться? P. S. Купили 16 дюймов. #691Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:27
А що, не зрозуміло?) #692Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:30
та чомусь відразу подумала,що ти питаєш,чи треба шолом,коли катаєш дитину у дорослому веліку. а ти в шоломі каталась в дитинстві?) #693Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:32 та чомусь відразу подумала,що ти питаєш,чи треба шолом,коли катаєш дитину у дорослому веліку. тема називається "Дитячий велосипед")
а ти в шоломі каталась в дитинстві?) а ти в дитинстві в памперсах була? чому Алісі їх надівала?) #694Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:53
Я б точно одягала, тільки вєліка в нас поки ще немає) Але я планую вчити кататися без додаткових коліс, тому імовірність забитися досить висока. В дитячому сидінні на дорослому велосипеді - однозначно тільки з шоломом. #695Опубліковано 07 квітень 2015 - 10:54
Лена, а сколько такой велик стоит?
#696Опубліковано 07 квітень 2015 - 11:19
У сына мощным стимулом быстро научиться кататься на велосипеде без дополнительных колес и не бояться было то, что соседский мальчик меньшего возраста уже умел кататься и вовсю гонял на велике по двору. Для сына это был удар ниже пояса) И он быстро освоил велосипед. У мальчишек присутствует дух соперничества Думаю, что девочку тоже можно как-то заинтересовать #697Опубліковано 07 квітень 2015 - 12:29
на КФ нашла за 2200 - жесть конечно(( #698Опубліковано 07 квітень 2015 - 14:04 только меня не напрягают доп колеса на велосипеде ребенка? мне так спокойней, снимем когда он сам захочет , а захочет не позже чем когда все сверсники поснимают. я бы не торопила
#700Опубліковано 07 квітень 2015 - 15:38 Купили и мы велосипед ребеночку
Малышке выбрала такой пока думаю
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |