Как долго Вы кормили ребёнка грудью?
Розпочатий з сударушка, 03 лис 2010 16:28
689 відповідей у цій темі
#681Опубліковано 03 травень 2018 - 06:49
Вчера младшей исполнилось 2,5 года. За это время пробовала один раз отлучить от груди, но вся семья меня разубедила (ибо крики и плач стоял неистовый). Вот на днях планирую сворачивать окончательно. Днём уже не сосем, только ночью 2-3 раза.
#682Опубліковано 26 травень 2018 - 10:27 Вот и прошел год нашего ГВ. Днем уже стараюсь кормить обычной едой, зато не ленивый мальчик встает ночью от 2-3 раз до 7-8))
#683Опубліковано 27 травень 2018 - 11:03
Поздравляю. Умничка мама! У меня до двух лет было по-разному, засыпал с грудью, а потом если все в порядке, под утра один раз, если зубы или белели то чаще. #685Опубліковано 06 вересень 2018 - 22:09 Найменшу 2.9. Загальний стаж ГВ 7 років 9 міс))) Якщо врахувати те, що після народження першого сина мені в обласному скрушно казали «на жаль, ти не зможеш годувати», непогано, я вважаю) Відредаговано Polinka78, 06 вересень 2018 - 22:13. #686Опубліковано 07 вересень 2018 - 05:40 Оль, оце Ви Молодець)))) Вітаю Вас. Як пройшло завершення ГВ. Донечка не плакала? (Мені іноді так не хватає цих моментів з доньою що просто не передати)
#688Опубліковано 07 вересень 2018 - 08:31 Так, уже тиждень без ГВ! PS: Треба було почекати коли вікна вночі будуть закриті, але ніхто з сусідів поліцію не викликав. Мабуть вони уже звикли до Остапових криків, бо він це робить з будь-якого приводу - забрали з балкона, не дають шкодити, лізти в розетки, підкоряти висоти і т д. Відредаговано Kalinna, 07 вересень 2018 - 09:45. #689Опубліковано 07 вересень 2018 - 17:51 Дякую!) можна сказати, що все пройшло нормально. Мені наче і хотілося вже відлучити, бо донька всю ніч висіла на груді, але водночас не могла зважитися, та і лякало як їхати 3 тис км, не даючи грудь. Але сталося так, що вона заснула з татом і я лягла на інше ліжко в тій же кімнаті, вона прокидалася пару разів і питала де мама, але бачила мене і знову засипала. На наступну ніч трохи просила, але якось ми заговорили. Ще пару днів вона розказувала, що грудь у мами захворіла, але скоро її знову можна буде їсти) так і минулося, дорогу теж перенесли без проблем. Грудь лише в перший день трохи «відчувалася», але залишалася м‘якою, на наступний день зовсім дискомфортні відчуття зникли. Трохи ностальгія є, але що поробиш, треба вчитися потроху відрізати пуповину Дякую, Свєта! Якби мені хтось колись сказав, що я скільки годуватиму, не повірила б) #690Опубліковано 02 жовтень 2018 - 10:13 Наконец и мы завершили ГВ в 2 года 2 мес!!! Старшую кормила ровно до 2-х лет, младшую планировала только до года... Но ничего нельзя планировать В годик, оказалось, еще маленькая, в полтора - была не готова, потом несколько раз пробовали - ну никак, хоть караул кричи. И вот наконец-то все получилось. Сначала ложила спать без кормления, ночью еще давала: одной грудью кормила одну ночь, другой - следующую... Через 10 дней уже полностью расстались )) Таким образом, грудь совершенно не налилась. А со старшей, как вспомню: и сцеживала, и разминала, и перевязывала, и капусту прикладывала, о, ужас Спать, конечно, теперь ложится поздно - не могу усмирить, не умеет сама спокойно засыпать, но надеюсь, что скоро все наладится. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |