![]() Как долго Вы кормили ребёнка грудью?
Розпочатий з сударушка, 03 лис 2010 16:28
689 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 травень 2018 - 06:49
Вчера младшей исполнилось 2,5 года. За это время пробовала один раз отлучить от груди, но вся семья меня разубедила (ибо крики и плач стоял неистовый). Вот на днях планирую сворачивать окончательно. Днём уже не сосем, только ночью 2-3 раза.
Опубліковано 26 травень 2018 - 10:27 Вот и прошел год нашего ГВ. Днем уже стараюсь кормить обычной едой, зато не ленивый мальчик встает ночью от 2-3 раз до 7-8))
Опубліковано 27 травень 2018 - 11:03
Поздравляю. Умничка мама! У меня до двух лет было по-разному, засыпал с грудью, а потом если все в порядке, под утра один раз, если зубы или белели то чаще.
Опубліковано 06 вересень 2018 - 22:09 Найменшу 2.9. Загальний стаж ГВ 7 років 9 міс))) Якщо врахувати те, що після народження першого сина мені в обласному скрушно казали «на жаль, ти не зможеш годувати», непогано, я вважаю) Відредаговано Polinka78, 06 вересень 2018 - 22:13.
Опубліковано 07 вересень 2018 - 05:40 Оль, оце Ви Молодець)))) Вітаю Вас. Як пройшло завершення ГВ. Донечка не плакала? (Мені іноді так не хватає цих моментів з доньою що просто не передати)
Опубліковано 07 вересень 2018 - 08:31 Так, уже тиждень без ГВ! PS: Треба було почекати коли вікна вночі будуть закриті, але ніхто з сусідів поліцію не викликав. ![]() Відредаговано Kalinna, 07 вересень 2018 - 09:45.
Опубліковано 07 вересень 2018 - 17:51 Дякую!) можна сказати, що все пройшло нормально. Мені наче і хотілося вже відлучити, бо донька всю ніч висіла на груді, але водночас не могла зважитися, та і лякало як їхати 3 тис км, не даючи грудь. Але сталося так, що вона заснула з татом і я лягла на інше ліжко в тій же кімнаті, вона прокидалася пару разів і питала де мама, але бачила мене і знову засипала. На наступну ніч трохи просила, але якось ми заговорили. Ще пару днів вона розказувала, що грудь у мами захворіла, але скоро її знову можна буде їсти) так і минулося, дорогу теж перенесли без проблем. Грудь лише в перший день трохи «відчувалася», але залишалася м‘якою, на наступний день зовсім дискомфортні відчуття зникли. Трохи ностальгія є, але що поробиш, треба вчитися потроху відрізати пуповину ![]() Дякую, Свєта! Якби мені хтось колись сказав, що я скільки годуватиму, не повірила б)
Опубліковано 02 жовтень 2018 - 10:13 Наконец и мы завершили ГВ в 2 года 2 мес!!! Старшую кормила ровно до 2-х лет, младшую планировала только до года... Но ничего нельзя планировать И вот наконец-то все получилось. Сначала ложила спать без кормления, ночью еще давала: одной грудью кормила одну ночь, другой - следующую... Через 10 дней уже полностью расстались )) Таким образом, грудь совершенно не налилась. А со старшей, как вспомню: и сцеживала, и разминала, и перевязывала, и капусту прикладывала, о, ужас Спать, конечно, теперь ложится поздно - не могу усмирить, не умеет сама спокойно засыпать, но надеюсь, что скоро все наладится. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |