Відгуки про табори
Розпочатий з Yulana, 17 тра 2010 11:58
1482 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 березень 2017 - 17:25
Меня тоже интересует как забронировать, позвонила в 122 кабинет говорят еще рано у них нет никакой информации.
інформація по частковому відшкодуванні буде по всій області не раніше квітня місяця.
Ми від підприємства під гарантійний лист домовились...
Майже всі табори вже знають свою вартість.
Ми не в Супутник (Диканька), але взнавали вартість:
У 2017 році заклад працює:
1 зміна - з 30.05. по 19.06.
2 зміна - з 22.06. по 12.07.
3 зміна - з 15.07. по 14.08.
4 зміна – з 07.08. по 27.08.
Вартість відпочинку за 21 день - 4413,00 грн.
Відредаговано kso, 16 березень 2017 - 17:25.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 16 березень 2017 - 17:27
інформація по частковому відшкодуванні буде по всій області не раніше квітня місяця.
Ми від підприємства під гарантійний лист домовились...
Майже всі табори вже знають свою вартість.
Ми не в Супутник (Диканька), але взнавали вартість: У 2017 році заклад працює: 1 зміна - з 30.05. по 19.06. 2 зміна - з 22.06. по 12.07. 3 зміна - з 15.07. по 14.08. 4 зміна – з 07.08. по 27.08. Вартість відпочинку за 21 день - 4413,00 грн.
А если самостоятельно покупать путевку, тоже будет видшкодування? И что для этого нужно?
Опубліковано 16 березень 2017 - 17:29
А если самостоятельно покупать путевку, тоже будет видшкодування? И что для этого нужно?
Відшкодування повністю для всіх-всіх дітей Полтавської області (приписка). Плюс додатково може відшкодувати підприємство.
в минулому році: рахунок-накладну від табору, копія паспорту, коду мама/батька, копія свідоцтва про народження дитини, довідку про склад сім"ї за реєстрацією.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 16 березень 2017 - 17:38
Відшкодування повністю для всіх-всіх дітей Полтавської області (приписка). Плюс додатково може відшкодувати підприємство.
в минулому році: рахунок-накладну від табору, копія паспорту, коду мама/батька, копія свідоцтва про народження дитини, довідку про склад сім"ї за реєстрацією.
И обращаться в вышеупомянутый 122 кабинет?
Sveto4ek
-
Місто:Полтава Мотель
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 17 березень 2017 - 09:44
На сайті місьої ради 14.03.2017 з'явилось оголошення про оздоровлення дітей в 2017 році, позвонила ще раз в 122 каб. відповіли що наразі ще проводиться тендер і які табори будуть надавати свої місця ще невідомо , визначення переможця 05.05.2017. А крім міської ради ще управління освіти направляє дітей в Супутник Диканського р-н. У нас у школі оголошення висить уже місяць , там можна бронювати місця.
Мару
-
Місто:Полтава-Браилки
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 20 березень 2017 - 20:08
Подскажите где и когда можно купить путевку а Молодую гвардию???
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 27 квітень 2017 - 19:49
Как в лагерях по возрасту делят детей? Нам 13_будет со старшими?
Опубліковано 01 травень 2017 - 19:12
Старшей в прошлом году было 12 то в отряде были дети 12-13 лет
Опубліковано 01 травень 2017 - 19:42
Как в лагерях по возрасту делят детей? Нам 13_будет со старшими?
Зависит от номера смены и возрастной категории, которая будет прослеживаться при оформлении в первый день. Иногда бывает по два отряда одного возраста. А на первой смене ребенок может быть в более старшем отряде, чем на третьей, например, т.к. старшие больше на третью смену едут
Опубліковано 01 травень 2017 - 20:59
Оздоровчі заклади презентували себе в Полтаві: у скільки обійдеться дитячий відпочинок: http://kolo.news/cat....2KHa7tNq.gbpl
Подскажите где и когда можно купить путевку а Молодую гвардию???
тут є номер телефону директора табору: http://kolo.news/med...rmark/13145.JPG(по пліткам путівка на цей рік коштує 6000-6500грн)
Nezhnaia
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 04 травень 2017 - 10:11
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 04 травень 2017 - 10:19
Как по мне дороговастенько. но лагерь классный. Вы лучше съездите посмотрите сами.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 10 травень 2017 - 16:20
Девочки, у кого детки ездили отдыхать в спортивный лагерь "Ковпаківець" (Котелевский район), какие там условия, какое питание, и вообщем атмосфера?
Sveto4ek
-
Місто:Полтава Мотель
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 12 травень 2017 - 10:06
Девочки, у кого детки ездили отдыхать в спортивный лагерь "Ковпаківець" (Котелевский район), какие там условия, какое питание, и вообщем атмосфера?
ездила племяха в прошлом году, я присутствовала когда отвозили, как по мне то жах!(я конечно по всех корпусах не ходила, ее поселили в деревянном домике на 4-х чел ) дете выдержало неделю, сама атмосфера нормальная но условия ужасные.В этом году слышала вроде бы там делают какие-то ремонты,а вообще лагерь относится к третей категории.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 13 травень 2017 - 19:23
ездила племяха в прошлом году, я присутствовала когда отвозили, как по мне то жах!(я конечно по всех корпусах не ходила, ее поселили в деревянном домике на 4-х чел ) дете выдержало неделю, сама атмосфера нормальная но условия ужасные.В этом году слышала вроде бы там делают какие-то ремонты,а вообще лагерь относится к третей категории.
Большое спасибо за отзыв Теперь точно дочку не пущу туда.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 15 травень 2017 - 14:44
у кого-то дети ездили в спортивный лагерь с.Верхолы "Олимпийские резервы" ? как там?
elenochka29
-
Місто:Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 15 травень 2017 - 14:59
у кого-то дети ездили в спортивный лагерь с.Верхолы "Олимпийские резервы" ? как там?
Туалет на улице, кормили нормально. Много зависит от тренера с которым едут дети, моей понравилось)))
Опубліковано 15 травень 2017 - 16:11
Глупый вопрос, наверное, а с какого возраста первый раз вы отпускали деток в лагерь? Сыну почти 8, есть возможность у мужа достать недорогую путевку в лагерь, а я не могу пересилить себя....
elenochka29
-
Місто:Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 15 травень 2017 - 16:18
Глупый вопрос, наверное, а с какого возраста первый раз вы отпускали деток в лагерь? Сыну почти 8, есть возможность у мужа достать недорогую путевку в лагерь, а я не могу пересилить себя....
Ты правильно написала))) Сын поехал в 7 лет, дочь страшно сказать, в этом году собираеться второй раз
Опубліковано 15 травень 2017 - 17:17
все зависит от ребенка. Мои поехали в 9 и почти 8, но ехали вдвоем. Плакали в трубку, что им там не нравится и т.д, но я мама стойкая -не поехала забирать, так как знаю, что будут на психику давить. Когда поехала на родительский день и увидела, что нечего там ныть. В общем в этом году тоже едут. иНтересно им было , когда в городе встречали детей с лагеря)))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|