Перехід до вмісту

Фотографія

Воспитание двойни, тройни, близнецов

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
808 відповідей у цій темі

#681 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 18:48

За розділення. Зараз читаю одну групу про двійнят, то одна мама там писала, що спілкувалася не з однією дорослою двійнею і вони самі казали, що їм було не комфортно порізно. То я поки що не однозначно до цього ставлюся. Мені хоч легше, що різностатеві))) це вже наклала певні відмінності.

Я думаю, було некомфортно порізну саме тому, що звикли постійно бути разом. Кажу з власного досвіду. Коли сестра поїхала в табір, а я залишилась без неї вперше, це було дико незвично, хоча не скажу, що некомфортно.)

#682 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 19:32

Свєт, а зараз, з висоти досвіду)))) так сказати, як ти думаєш, краще було б вчитися в різних класах, бути в різних групах в садку?

#683 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 20:42

Свєт, а зараз, з висоти досвіду)))) так сказати, як ти думаєш, краще було б вчитися в різних класах, бути в різних групах в садку?

За садочок я майже нічого не пам'ятаю, не думаю, що нам було некомфортно разом.
У школі ми були в одному класі всі 10 років, але ніби і разом, і порізну. У кожної була своя найкраща подруга, свої близькі друзі, хоча гуляли вечорами в одній компанії. І за однією партою ми не сиділи. Я не можу сказати, що нам було погано в одному класі, але у навчанні ми не були конкурентками, вчилися приблизно однаково і любили одні і ті ж предмети.
Я погоджуся, що треба дивитися по ситуації і на самих дітей, але, думаю, якби в мене були двійнята (хоч би не сприйняли це десь у космосі як заклик))), то я б, мабуть, не розділяла їх, хоча тут стереотипи беруть своє.)

#684 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 27 грудень 2018 - 20:48

Добрый вечер. Опять я с глупым вопросом. Скажите пжл нормально ли это. У нас после рождения была пневмония и приписывали АБ. Потом начали принимать симбитер. И уже как дней 10. Мы к сожалению на ИВ. Едим смесь НАН сюприм. Сразу были на хипе дня 4, но сыпало. Потому и перешли. Кал был жидкий и часто. А теперь стал темно зеленый и раза 3 в сутки. Вот переживаю. Бежать уже в больницу или это норм? Нам третья неделя.

#685 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:46

мої двійнята однозначно різні за характерами і темпераменти різні, зараз дуже проявляється у них конкуренція, у всьому: один взяв іграшку, інший відібрав, один на руках у мами, другий все кидає і вимагає теж на руки, навіть коли і не дуже хоче,один взяв щось із їжі, другому терміново треба те саме, якщо не отримують те, що вимагають-відразу крик, якщо у одного не виходить скласти піраміду чи сортер, а у іншого вийшло-крик і істерика. Між собою дуже рідко бувають прояви дружби і взаємодії, зараз одна конкуренція . Ще рано говорити про школу, садочок однозначно буде один на двох, одна група і вихователі, і там час покаже. дітям не скучно разом, але коли вони поодинці, у них зовсім інша поведінка, дітей як підмінили, вони покладисті, вони набагато краще слухають і повторюють, коли я їм показую як скласти мозаїку, сортер , вони люблять різні книжечки і можуть сидіти і слухати, але по одинці і кожен свою улюблену, у них у кожного свої улюблені пісеньки, у кожного свої мультики, поведінка кардинально різна по одинці, а разом , на даний період, одна конкуренція, дельож іграшок, мами, можуть пробитися  . 

#686 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:50

Добрый вечер. Опять я с глупым вопросом. Скажите пжл нормально ли это. У нас после рождения была пневмония и приписывали АБ. Потом начали принимать симбитер. И уже как дней 10. Мы к сожалению на ИВ. Едим смесь НАН сюприм. Сразу были на хипе дня 4, но сыпало. Потому и перешли. Кал был жидкий и часто. А теперь стал темно зеленый и раза 3 в сутки. Вот переживаю. Бежать уже в больницу или это норм? Нам третья неделя.

Допускається зелений  кал у маленьких дітей, але якщо бачите, що погано набирають вагу, багато зригують, мучають гази, погано їдять -зверніться до лікарні, задайте аналіз калу . В перенатальному нам не радили  симбітерн, сказали що він зараз не дієвий, ми були  дуже тривалий час на іншому препараті.

#687 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 28 грудень 2018 - 00:12

Допускається зелений кал у маленьких дітей, але якщо бачите, що погано набирають вагу, багато зригують, мучають гази, погано їдять -зверніться до лікарні, задайте аналіз калу . В перенатальному нам не радили симбітерн, сказали що він зараз не дієвий, ми були дуже тривалий час на іншому препараті.

Моим детям симбитер очень даже подошел, и да, он может давать зеленый кал.

Соглашусь, что самое информативное общее состояние ребенка и набор веса.

#688 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 609 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2            

Опубліковано 28 грудень 2018 - 00:40

Мы пробовали НАН тройной комфорт, тоже был стул зеленого цвета. Читала, что может быть такой эффект от смеси.

Вернулись на Фрисо и все стало ок. Кушали Фрисовом против срыгивания, запоров и коликов, потом перешли на Фрисо голд. 

P.S. смесь фирмы Фрисо рекомендую. Нам советовали её в перинатальном центре и педиатры потом тоже хвалили её. Если решите её кушать, то могу дать контакты врача из областной, она как представитель продаёт Фрисо , только дешевле намного чем в аптеке и можно заказать любое количество.

• nana це подобається

#689 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 28 грудень 2018 - 00:45

Суміш може також "давати" зелений кал. В мене старший теж був на симбітері, і я його тривалий час приймала, але під час знаходження в реанімації ПЦ лікарі радили однозначно не симбітерн. Так як стан дітей був важким і прийом антибіотиків тривалий , я не сперечалася, особливо коли побачила що препарат який радили дієвий. В обласній лікарні чула що в основному радять Симбітерн як і 8 років тому. Кожному своє, головне щоб допомагало.

#690 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 28 грудень 2018 - 11:18

Спасибо всем. Сегодня звонила неонатологу в Харьков, то сказала что это норма, главное чтоб не вода и без крови.
А посоветуйте хорошего педиатра, чтоб можно было на дом вызывать. Моя педиатр участковая Храпач на Никитченка. Пока не знаю какая она. Но она ж по домам не ходит.

#691 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення

Нагороди

2    2      

Опубліковано 28 грудень 2018 - 17:17

Спасибо всем. Сегодня звонила неонатологу в Харьков, то сказала что это норма, главное чтоб не вода и без крови.
А посоветуйте хорошего педиатра, чтоб можно было на дом вызывать. Моя педиатр участковая Храпач на Никитченка. Пока не знаю какая она. Но она ж по домам не ходит.

К грудничкам педиатры приходят

#692 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 28 грудень 2018 - 17:19

А нам сказала если что, то приходить на прием и идти без очереди(((

#693 Ольга*

Ольга*

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 609 повідомлення

Нагороди

2    2            

Опубліковано 03 січень 2019 - 12:30

К грудничкам педиатры приходят

Может приходят на первый осмотр после родов и все. В случае болезни уже не ходят. Я звонила и хотела вызвать, нам ещё тогда небыдло года.... перезванивает участковый врач и консультирует по телефону. Приходите с грудничком без очереди к врачу, если нужно, а если критичное состояние , то вызывайте скорую

Відредаговано Ольга*, 03 січень 2019 - 12:31.

#694 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення

Нагороди

2    2      

Опубліковано 03 січень 2019 - 12:43

Может приходят на первый осмотр после родов и все. В случае болезни уже не ходят. Я звонила и хотела вызвать, нам ещё тогда небыдло года.... перезванивает участковый врач и консультирует по телефону. Приходите с грудничком без очереди к врачу, если нужно, а если критичное состояние , то вызывайте скорую

Это вообще печально, мне говорили, что к грудничков должны ходить

#695 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 05 січень 2019 - 19:19

Добрый вечер. Может кто подскажет отзывы о Белорус Андрее Ивановиче зав неонатологического отделения ПЦ. Хотим обратится на плановый осмотр. Нам его рекомендовали. Но не найлу за него отзывы.

#696 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 06 січень 2019 - 02:22

Он самый лучший неонатолог, толковый и опытный доктор, идите, он очень любит детишек, всегда подскажет и даст дельный совет.

#697 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 06 січень 2019 - 02:24

nana, а сколько прием не подскажите? Можно в личку))

#698 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 06 січень 2019 - 02:29

У него нет таксы, человек живет работой,спасает детей.Он заведующий детской реанимации ПЦ. Поблагодарите на свое усмотрение.
  • lilia це подобається

#699 lilia

lilia

Дітлашня

• Активістки
  • 110 повідомлення

Нагороди

2      

Опубліковано 14 січень 2019 - 16:49

И опять я))) Хочу купить круги для купания в ванной малышам. Нам уже 5 нелель, пока купаемся в ванночке, но хочу уже скоро пробовать купать в большой ванной. Может кто что подскажет на что обратить внимание?
  • Marusja це подобається

#700 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 14 січень 2019 - 16:58

И опять я))) Хочу купить круги для купания в ванной малышам. Нам уже 5 нелель, пока купаемся в ванночке, но хочу уже скоро пробовать купать в большой ванной. Может кто что подскажет на что обратить внимание?

Моим они не подошли. обычные надувные. Сын был крупный и ногами отпихивался так. что волна забивала в лицо. Как итог - испугался и им не пользовались.

А дочка мелкая на столько, что выпадала из круга))) 

Руки были наше все.

• lilia це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама