Так нежно! А с бэком будет вообще супер. У Юлии схемы очень и очень. Может потому что по своим рисункам...
Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
Розпочатий з smakovska, 08 жов 2014 08:14
7219 відповідей у цій темі
#6923#6924Опубліковано 12 грудень 2018 - 10:01
Девочки, поделитесь секретами ровных крестиков. Я помню метод парковки (Дана, привет!)))), я так пробовала и один сюжет сейчас им вышиваю, но я путаюсь в оттенках нитей, вышивка идет очень медленно, я вижу, что откладываю вышивку именно из-за этого, но надеюсь на опыт, может научусь. Вышивка по цветам идет веселее, но все равно приходится постояно выкладывать ниточки второй руаой, чтобы они лежали рядом и не перекручивались, тоже тормозит немного. Особенно заметно огрехи на лицах, они становятся "рыхлыми". Также, если стараюсь наиболее оптимально вышивать лицо в плане протяжек, то это самое лицо страдает, делаю ровнее лицо, страдает изнанка. В общем, наболело)) Как сделать, чтобы ниточки ложились плоско параллельно и чтобы было красиво?))
#6925Опубліковано 12 грудень 2018 - 10:02
Дівчата підкажіть хто Вишивав пояси з заготовок. Як їх потім сшити? Як завязувати? Ну не розумію і все.
#6928Опубліковано 12 грудень 2018 - 11:27 Рельсування, кондиціонер, забить на виворіт)
#6930Опубліковано 12 грудень 2018 - 11:36 Нижній напівхрест вишиваємо звичайно, а у верхньому голку вводимо між двома ниточками https://m.youtube.co...h?v=Us4h0H6hPwo Ну і ще треба регулярно наче як «витягувати» нитку пальцями, щоб вона розкручувалася, тоді натяжка обох ниток в хрестику буде рівномірною. #6931Опубліковано 12 грудень 2018 - 12:34
виявляється таке вмію робити, а назву не знала)
#6932Опубліковано 12 грудень 2018 - 12:44 От і дізналися секрет твоїх рівних хрестиків))) Ще згадала, Іра Малінка колись вже про це писала: спочатку вишиваємо хрестики, а потім вже напівхрестики, так виходить акуратніше. Ще у мене надійний помічник - винтова голка/голка з різьбою (не знаю як вона правильно називається), по-перше, вона дуже легко справляється з кінчиками ниток які інколи пролазять на лицьову сторону, по-друге, нею можна «підправить» не дуже вдалий хрестик, який наліз на інший, я вишиваю по кольорам, то у мене таке буває) #6937Опубліковано 28 грудень 2018 - 20:44 Мені тут криша нудною здалася) правда, я з низу починаю роботу А у мене всього лише один процес! (і таке буває, ага) дала собі обіцянку нічого не починати до 1-го січня, щоб підігнати Санту) #6939#6940Опубліковано 29 грудень 2018 - 13:40 Я якраз тільки зробила коллажі для іг)) За 2018 я вишила 14 робіт, всі люблю)
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |