Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 25 жовтень 2018 - 15:59
Лєн, клас! Вітаю ще раз!)
Опубліковано 25 жовтень 2018 - 16:00
Лєн, клас! Вітаю ще раз!)
дякую за підтримку з фрузелками))
Лавина
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 08:31
Уря!) фініш) дизайн чудовий, йшов легко. вийшов класним) Килимок - чудо)
Лєна, це ниточка bestex?
Якщо так, то як вони в роботі тобі?
Зараз вишиваю замовлення цими нитками (замновниця вирішила таким чином здешевити роботу) і тихо матюкаюсь. Чи то у мене руки не з того місця ростуть, чи то партія ниток така, але вони крутяться, кошлатяться дуже, а нитка 310 та 3865 ще й перетираються постійно.
Вже пасма ниток ділю не на 4 рази (як зазвичай), а на 8 і все рівно при висмикуванні вже закручені.
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 08:42
Лєна, це ниточка bestex?
Зараз вишиваю замовлення цими нитками (замновниця вирішила таким чином здешевити роботу) і тихо матюкаюсь. Чи то у мене руки не з того місця ростуть, чи то партія ниток така, але вони крутяться, кошлатяться дуже, а нитка 310 та 3865 ще й перетираються постійно.
Вже пасма ниток ділю не на 4 рази (як зазвичай), а на 8 і все рівно при висмикуванні вже закручені.
Мне они тоже не понрравились. Нитки разной толщины и в больших работах ну оочень не выгодные.
Кроме 310, еще есть пару цветов, которые перетираются, но уже не помню номера. Для себя решила брать их в самом крайнем случае..
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:31
Лєна, це ниточка bestex?
Так,я шию Бестексом вже декілька років і люблю їх більше за дмс)) в мене як раз останні кошлатяться і перетираються.
Єдине, чим Бестекс відрізняється від дмс - немає блиску. Але в результаті, на готовій роботі цього непомітно. Плюс, в мене вони не линяють. Всі вишиванки вишиті ними і прані багато разів.
Ось 310 закінчила роботу - нічого ніде не перетиралося. Купую лише у Наталки у Рушничку.
Відредаговано Мама Лена, 26 жовтень 2018 - 09:32.
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:37
Мне они тоже не понрравились. Нитки разной толщины и в больших работах ну оочень не выгодные.
Кроме 310, еще есть пару цветов, которые перетираются, но уже не помню номера. Для себя решила брать их в самом крайнем случае..
сколько шью, такого не было.
Лавина
-
-
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:40
Так,я шию Бестексом вже декілька років і люблю їх більше за дмс)) в мене як раз останні кошлатяться і перетираються.
Єдине, чим Бестекс відрізняється від дмс - немає блиску. Але в результаті, на готовій роботі цього непомітно. Плюс, в мене вони не линяють. Всі вишиванки вишиті ними і прані багато разів.
Ось 310 закінчила роботу - нічого ніде не перетиралося. Купую лише у Наталки у Рушничку.
Я також там брала 3 місяці тому. Ось щойно витягла одну ниточку 3865...
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:44
У мене бестекс був у 5 наборах з Аліекспрес, то нитки в роботі себе показали добре, жодних нарікань не було.
А от спробувала схс, то бульше не хочу: плутаються, пушаться, рвуться(((
Таня, може підробка попалася?
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:49
А у меня есть схс, штук 50 оттенков точно. И нормально - не линяют, не рвутся, путаются в меру, как и другие ))
Сколько мулине - столько и мнений
Лавина
-
-
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 09:51
У мене бестекс був у 5 наборах з Аліекспрес, то нитки в роботі себе показали добре, жодних нарікань не було.
Таня, може підробка попалася?
хто його знає.
Хоча навіть не уявляю хто буде підробляти дешеві нитки.
Більше спадає на думку, що мені просто дістались "залежані" ниточки. Хто його знає, скільки часу ці ниточки лежали на складі, поки не потрапили в "Рушничок".
Наташа задавала питання за 310, то вона казала, що таке було раніше, а зараз виробник змінив процес фарбування і повинно бути краще.
Значить мені попалися "старі запаси"
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 15:13
Я сейчас как раз тоже шью нитками бестекс, набор Кристал арт (Чаривна мить). Тоже нитки и рвутся, и бесконечно в узлы вяжутся, одним словом мучаю. Схс тоже пробовала. Они нормальные, но синтетический скрип и ощущения не очень, как на мой вкус.)
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 15:34
Я пока топчусь((
Юбка меня доконает. Фото скорее для себя, что бы ускорить процесс
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 16:03
А почему? Одиночки или цвета похожие?
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 16:12
А почему? Одиночки или цвета похожие?
Похожие цвета светлых тонов. белый, екрю и рядом лежащие. В итоге смотрится очень красиво, но глаз уже подергивается)
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 17:28
Похожие цвета светлых тонов. белый, екрю и рядом лежащие. В итоге смотрится очень красиво, но глаз уже подергивается)
мне в таком случае помогает НЕ переключаться на другие цвета, шью всю єту гамму и начинаю различать оттенки очень быстро. А если делаю перерыв или перехожу на другой кусок работы, сразу теряю зоркость.
Дизайн получится шикарный!
Опубліковано 26 жовтень 2018 - 17:52
мне в таком случае помогает НЕ переключаться на другие цвета, шью всю єту гамму и начинаю различать оттенки очень быстро. А если делаю перерыв или перехожу на другой кусок работы, сразу теряю зоркость.
Дизайн получится шикарный!
Спасибо)
Я уже у Оли 2 кусочка ткани захомячила на следующих Королев...
В данном случае мое зрение меня очень подводит. Глаза болят нереально именно на этих пятнах. Решила их добить. а потом приняться за остаток мантии.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 28 жовтень 2018 - 20:13
[quote name="svexa" post="1601031" timestamp="1540123379"] Мій Весмістерськи міст.
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2018 - 12:57
Продовжую)
Опубліковано 30 жовтень 2018 - 17:57
Все вместе такое интересное)) А что там за сердечко, оно поверх ткани?
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2018 - 18:39
Все вместе такое интересное)) А что там за сердечко, оно поверх ткани?
І сердечко, і фартушок)
Там окремо льон 40-го каунту, спочатку вишивається на ньому, тоді викроюється дві частини, які зшиваються і пришиваються до основного полотна.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|