О, нормально!
Мені не багато, пару столових ложечок, для сну.
Ложки тоже есть ))
Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
#662Опубліковано 09 липень 2020 - 20:29 Метал, алюміній - тоже беру....
#664Опубліковано 09 липень 2020 - 20:31 Та там усі свої будуть)), хто з тунцем - уже можна вітатися, не промахнешся)). #671Опубліковано 09 липень 2020 - 21:04 У меня есть холодец, во! Меняю холодец на вареники с вишней, чтоб потом вареники с вишней поменять на тыквенный чизкейк.)))) Та вообще. От нет шоб раньше. Взяла как дура сегодня скумбрию соленую и филе сельди в травах. И сижу теперь как дура, хочу тунца.) а могла б сразу умная быть... #673Опубліковано 09 липень 2020 - 21:15 Ні,не люблю тунець.я краще котлету.
#675Опубліковано 09 липень 2020 - 21:18
Так!!!!
У нас же в стране карантин! Потому миссию обмена беру на себя. Выставляем за двери кому-что не надо, я выезжаю... В личку адреса/пароли Если ещё кому-то что-то пишите Рс тунца в Атб нет, сразу напоминаю!!! А букетик Амброзии не хотите? Відредаговано Милла, 09 липень 2020 - 21:18. #676Опубліковано 09 липень 2020 - 21:20 У меня на амброзию жуткая аллергия, но ладно потерплю/почухаюсь/почхаю #679Опубліковано 09 липень 2020 - 21:21 Я згодна без шашлику!
#680Опубліковано 09 липень 2020 - 21:24
В одному із попередніх постів людина пише, що морально себе негарно почуває при певному % жиру. А їй такі "Правда? То не в жирі справа, бо в мене не так, а ти просто зла". Ви серйозно?
Не розумію, яка вага або ІМТ дозволяє комусь розказувати іншим, як ти маєш себе почувати в тому чи іншому стані? Особисто я жодній зі своїх подруг, котрі в 50 кг говопять, що жирні, ні в якому випадку не скажу: не видумуй (таким чином обезцінюючи її почуття). Говорю, що гарно виглядає та якшо хоче зайнятися собою, якщо це тревожить, підтримую. Кожен світогляд індивідаульний і це неосяжний світ. Якщо у вас не було певної ситуації, не значить, що цього не існує. Кожен має право на слабинку, незалежно від ваги. Від того, що хтось почуває себе гірше ніж я, ніколи не знецінюватиму свій біль, не знецінюватиму біль оточуючих людей, котрі не стикалися з подібними ситуаціями. Дивно це...
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |