Он инфекционист и практикующий довольно долгое время врач. А темы которые он освещает не являются высокими материями в медицине.
То же что с начала карантина он озвучивает разные теории легко объясняется тем, что информация о вирусе постоянно обновляется и он старается быть актуальным.
так в тому і справа, що вірус новий і його тільки досліджують, мало хто володіє достовірною інформацією, і транслювати щось, а потім "оновлювати" - ну головне, що при ділі) це для мене як оте відео з жіночкою, яка розказує, що вона інфекціоністом працювала і пропонує як панацею прокладку з прополісом) якби Комаровський зараз мав безпосередній контакт або з хворими і лікувальним процесом, або з дослідженням вірусу, ок, хай вєщає. Але оці копі-пасти з усього - це тупо хайп. Блогер, а не лікар. Імхо (с)
так в тому і справа, що вірус новий і його тільки досліджують, мало хто володіє достовірною інформацією, і транслювати щось, а потім "оновлювати" - ну головне, що при ділі) це для мене як оте відео з жіночкою, яка розказує, що вона інфекціоністом працювала і пропонує як панацею прокладку з прополісом) якби Комаровський зараз мав безпосередній контакт або з хворими і лікувальним процесом, або з дослідженням вірусу, ок, хай вєщає. Але оці копі-пасти з усього - це тупо хайп. Блогер, а не лікар. Імхо (с)
Он в каждом выпуске озвучивал что информация актуальна именно на данное число. Я его слушаю, потому что это самый быстрый для меня способ получить ответ на вопрос, допустим - правда ли запретили ибупрофен при лечении. Или есть ли смысл скупать противовирусные Как долго живет вирус и где. Я уверена, что данные озвученные им будут из достоверных источников, а не "вот сториз итальянского врача". Мне этого достаточно.
Но я не могу не согласиться что он хайпит и уехал в блогерство по самое не могу )) Не могу его за это осуждать - каждый в этой стране зарабатывает деньги как может. По крайней мере он делает что то хорошее.
Он в каждом выпуске озвучивал что информация актуальна именно на данное число. Я его слушаю, потому что это самый быстрый для меня способ получить ответ на вопрос, допустим - правда ли запретили ибупрофен при лечении. Или есть ли смысл скупать противовирусные Как долго живет вирус и где. Я уверена, что данные озвученные им будут из достоверных источников, а не "вот сториз итальянского врача". Мне этого достаточно.
Но я не могу не согласиться что он хайпит и уехал в блогерство по самое не могу )) Не могу его за это осуждать - каждый в этой стране зарабатывает деньги как может. По крайней мере он делает что то хорошее.
Особливо гарним він відзначився рік тому, коли запропонував нам ніщо замість преза, тому, що "він гарний тато"... Особисто для мене після цього, він не авторитет!
Виявляється, для того, щоб стати гарним президентом гарним татом бути не достатньо, але ж хто про це думав!
Особливо гарним він відзначився рік тому, коли запропонував нам ніщо замість преза, тому, що "він гарний тато"... Особисто для мене після цього, він не авторитет!
Виявляється, для того, щоб стати гарним президентом гарним татом бути не достатньо, але ж хто про це думав!
Я пытаюсь забыть об этом странном факте из его биографии.... ))
Люди в самых далеких странах на карантине. Развлекательная передачка. Автор вообще ведет блог чем то очень отдаленно напоминающий "мир наизнанку". Не претендует на 100% достоверность, но интересно.
Я пытаюсь забыть об этом странном факте из его биографии.... ))
Якраз забувати не потрібно - саме цей факт характеризує його моральність, відношення до людей, країни і т.п. Якщо коротко - він ге не краще за зе, можливо навіть гірше тому-що сподіваюсь в силу своїх розумових здібностей розумів чим усе закінчиться...
Мне этого достаточно.
а от я через цей хайп і комерціалізацію не можу йому вірити. Бо коли ти блогер, ти вже не лікар. І де гарантія, що він не хапає інфо по верхах, щоб швидше актуальні відео склепать? Для мене - ніде.
а от я через цей хайп і комерціалізацію не можу йому вірити. Бо коли ти блогер, ти вже не лікар. І де гарантія, що він не хапає інфо по верхах, щоб швидше актуальні відео склепать? Для мене - ніде.
Я с вами согласна отчасти.
Но какая альтернатива? кто ответит на актуальные сейчас вопросы? Успокоит немного,расскажет почему нельзя совать имбирь во все дыры,пить хлорку)) покупать фуфломицины и тп
Он тоже в шоке от действий власти,которые все больше напоминают диктатуру
О пользе вакцинации,которая грозит быть принудительной(( я конечно не согласна
Я с вами согласна отчасти.
Но какая альтернатива? кто ответит на актуальные сейчас вопросы? Успокоит немного,расскажет почему нельзя совать имбирь во все дыры,пить хлорку)) покупать фуфломицины и тп
Его слушаю,делаю свои выводы.
ну я, наприклад, одне відео подивилась і мені вистачило. Інформація розмазана тоненьким шаром на 40хвилинне відео, в мене немає стільки часу, щоб сто відео передивиться з мінімумом інфо і максимумом його дотепності.
Про імбир, хлорку і фуфломіцини мені і так очевидно) хто хоче знайти інформацію, той і так знайде, без Комаровського фаст-фуду)
Его слушаю,делаю свои выводы.
Таким дяденькам, тетенька, девочкам, мальчикам платят иногда денежку, чтобы они озвучивали нужные для заказчика темы и утверждения.
Я замітила, що деякі лікарі ведуть свою сторінку в інстаграмі, як блогери. Колись підписалась на імунолога з Тернополя Цимбалюк. Спочатку вона давала багато інформації по суті (хоча з деякою я не згодна, бо на практиці було не так, як вона говорить), консультувала. А тепер паралельно почала рекламувати то одяг дитячий, то косметику.
Протягом вихідних на Полтавщині будуть застосовані жорсткі обмежувальні заходи. Обмежувальні заходи стосуються пересування громадян і діятимуть з 13:00 години 18 квітня до 6:00 ранку вівторка, 21 квітня.
Але кожен регіон сам вирішуватиме як діяти, і які заходи застосовувати. Про це керівник області пообіцяв оголосити найближчим часом. https://www.0532.ua/...FVrTOmgtDuxeV6g
"Наразі у Франції шостий день поспіль статистика йде на спад. Офіційно нараховують за весь період 103 573 хворих(не враховуючи тих хворих, хто мав легку форму захворювання) та 15 529 летальних випадків, з них 10 129 померло в лікарнях й 5 400 в будинках для літніх людей. За останні 24 години 562 смерті(наразі до цієї кількості входять і летальні випадки в соціально-медичних установах, раніше, наприклад, офіційна статистика їх не враховувала). В реанімаційних відділеннях перебувають 6 730 пацієнтів. За добу до них поступило 275 осіб з тяжкою формою захворювання, що становить в загальній сумі на 91 пацієнта менше, ніж вчора.
На базі паризьких лікарень APHP проводитимуть дослід за використання гідрохлорокіну та азитроміцину. В дослідженні візьмуть участь 900 лікарів. Йдеться про профілактичні заходи, а не лікування як таке. Перші висновки про результати будуть через 70 днів.
Франція пом‘якшує доступ до права на роботу медикам та лікарям іноземцям. Зокрема йдеться про тих лікарів, які вже проходили конкурс на затвердження кваліфікації на протязі останніх 3 років, але не склали іспит.
Проти Міністра здоров’я Франції Олів’є Верона подали до суду колективну скаргу лікарі за невиконання своїх обов‘язків щодо забезпечення медичного персоналу захисними масками.
Міжнародна асоціація повітряного транспорту оцінює падіння доходів в галузі на 2020 рік на рівні -55%, що є еквівалентом прибутку на суму 314 мільярдів доларів.
Цьогорічний Тур де Франс, який мав стартувати 27 червня з Ніцци, переноситься організаторами на невизначену дату у зв’язку з пандемією covid-19. Також переноситься і Гран Прі Франції Formule 1, що теж мав відбутися в червні. Анулювали також і театральний фестиваль le Festival d’Avignon."
в Кременчуге старичок 84 года умер(( Жил в карантинной зоне, якобы болел пневмонией с 3 апреля, 13 поступил в больницу и уже умер( тест на ковид положительный
Дмитро Лунін докладно розповів про так звані методи жорстких обмежень, анонсовані напередодні головою ОДА.
« - Вимоги карантинних заходів населення не виконує, тому головне завдання – збільшити контроль щодо заходів карантину на вихідних. Такого , що людям заборонять виходити на вулицю, то такого не буде. Але правоохоронці будуть слідкувати за вимогами – перебування у масках у громадських місцях, не ходити групами тощо. Тому прошу населення заздалегідь придбати продукти, ліки, та товари першої необхідності, аби не створювати черги напередодні свят» - зуважив Дмитро Лунін.
То физикам-ядерщикам эти вирусы похожи на контейнера с ноносодержимым, то публичные "врачи" нчинают поговаривать о принудительной вакцинации, то спортсмены шутят