Відгуки про табори
Розпочатий з Yulana, 17 тра 2010 11:58
1482 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 серпень 2016 - 14:12
Можно номер телефона,на следующий год может соберемся поехать.
Sinzalin
-
Місто:Город Сказка
-
Ім'я:Анна
Опубліковано 18 серпень 2016 - 14:30
Я там свого часу 6 років пропрацювала)) тоді там відпочивали лише діти працівників Київобленерго.
Знайомі краєвиди, але інтер’єрчик вони обновили конкретно))
Сейчас тоже так , дети работников гидроэлектростанций , но если есть отказные путевки то можно выкупить . Нам позвонили вечером появилось 1 свободное место ))
в этом году было всего 2 тура . В августе лагерь превращается ) в базу отдыха .
Если б мы не поехали на море с удовольствием там отдохнула )
Опубліковано 18 серпень 2016 - 16:12
Девочки, а никто деток не отправлял в Аврору, Скадовск? Может мы найдем компанию на следующий год)
Опубліковано 14 лютий 2017 - 10:14
Отписуюсь за Спутник: вчера отвезла ребенка в лагерь....лагерь подсказали местные....ни каких табличек не встретили на пути....у кого мтс, лайф....практически не ловится связь, а киевстар отлично...в помещение нам запрещенно заходить было администрацией лагеря....и детей распредиляли по классу (1й, 2й или 3й перешел), но когда мы уехали сына перевели в другой отряд там где ребята 2007 года...сутки прошли но ни кто из новых важатых мне не позвонил...жду до обеда и тогда буду я звонить
Не смотря на все это.....сын доволен:-) и это радует.....была вчера дискотека....в 21,30 шли в душ и ноги мыть
Здравствуйте, в этом году моя дочка первый раз едет в лагерь. Предложили в Спутник бесплатно. Очень волнуемся как она там сама справится. Если можно, напишите все, что запомнилось. Что там есть и чего там нет. Что с собой брать и чего не стоит, по Вашему мнению. Мне знакомая дала совет - не давать туда новых и хороших вещей (лучше секонд), но может это зависит от аккуратности и внимания следить за своими вещами? У моей с этим проблема. Сколько человек в отряде? На речку водят? Постельное белье и полотенца свои или лагерные? Когда родителям разрешено посещать детей? Буду рада любой информации.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 03 березень 2017 - 13:12
Девочки, когда надо начинать суетится за путевки? И с какого примерно числа второй тур в МГ?
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 03 березень 2017 - 13:22
Надя, я бы уже начинала кипишевать... Два года назад знакомая просили узнать за путевки в МГ, в начале апреля на 2й тур уже мест не было.
nadin
-
-
Опубліковано 03 березень 2017 - 13:26
Надя, я бы уже начинала кипишевать... Два года назад знакомая просили узнать за путевки в МГ, в начале апреля на 2й тур уже мест не было.
Уже можно идти и покупать что ли?
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 03 березень 2017 - 13:29
Попробуй чем черт не шутит...
Опубліковано 03 березень 2017 - 13:52
Уже можно идти и покупать что ли?
Не знаю як купувати, але нам в школі безкоштовну вже пропонували ще місяць тому...
Опубліковано 03 березень 2017 - 14:23
Путівки в деяких таборах вже можна купувати чи бронювати...
Якщо по пільговим путівкам, то це робиться з січня місяця, бо може не вистачити на всіх їх... В школі пропонують нажаль тільки або Орлятко або Супутник (також пільговим категоріям...)
В минулому році моя мала їздила по частковому здешевленню, здешевлює міськвиконком, Полтавська райдержадміністрація та інші (по місцю приписки дитини), в цьому році планується близько 3000 грн.
На даний момент путівку ми забронювали просто, а в кінці квітня понесу документи на здешевлення. Перед цим пропонували зараз повністю оплатити, а тоді вони повернуть здешевлені кошти... але мені так не зручно.
nadin
-
-
Опубліковано 03 березень 2017 - 14:32
Якщо по пільговим путівкам, то це робиться з січня місяця, бо може не вистачити на всіх їх... В школі пропонують нажаль тільки або Орлятко або Супутник (також пільговим категоріям...)
В минулому році моя мала їздила по частковому здешевленню, здешевлює міськвиконком, Полтавська райдержадміністрація та інші (по місцю приписки дитини), в цьому році планується близько 3000 грн.
На даний момент путівку ми забронювали просто, а в кінці квітня понесу документи на здешевлення. Перед цим пропонували зараз повністю оплатити, а тоді вони повернуть здешевлені кошти... але мені так не зручно.
А каким образом забронировали?
Опубліковано 03 березень 2017 - 14:34
в минулому році за 30% вартості пропонували лише Супутник. в цому теж лише Супутник, чи ще щось є на вибір?
Опубліковано 03 березень 2017 - 18:40
В Молоду гвардію - не знаю...
а в Кременчуці домовились, але вони нас вже знають... до літа ж ми не чекатимем, як тільки затвердять табори, вони нам скажуть, і ми оформимо.
Відредаговано kso, 03 березень 2017 - 18:41.
Опубліковано 03 березень 2017 - 18:44
в минулому році за 30% вартості пропонували лише Супутник. в цому теж лише Супутник, чи ще щось є на вибір?
Супутник пропонують тільки освіта, де ж їм ще дітей брати...
а ще є в міськвиконкомі 122 кабінет (якщо прописка Полтава), - там інші табори, правда якщо "втіснутись", а також "часткове здешевлення". Інформацію також можна дізнатись в 122.
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 04 березень 2017 - 07:34
А Спутник очень плохой лагерь?
Лёлик
-
Місто:Полтава, левада
-
Ім'я:Оля :)
Опубліковано 04 березень 2017 - 09:12
Опубліковано 04 березень 2017 - 21:47
А Спутник очень плохой лагерь?
правильно сказала Оля - нормальний.
Sveto4ek
-
Місто:Полтава Мотель
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 16 березень 2017 - 14:09
Меня тоже интересует как забронировать, позвонила в 122 кабинет говорят еще рано у них нет никакой информации.
nadin
-
-
Опубліковано 16 березень 2017 - 16:36
Меня тоже интересует как забронировать, позвонила в 122 кабинет говорят еще рано у них нет никакой информации.
Я тоже уже узнавала на самом ПТРЗ, у них ещё цен даже нету.
Опубліковано 16 березень 2017 - 16:39
Спутник в этом году 4413 грн, помоему
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|