Де купити?
Розпочатий з Марин4ик, 02 сер 2011 09:44
10381 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 10:39
На Браилках есть магазинчик с товарами для рукоделия/вязания - то там таких помпонов была целая связка - и разного цвета, и разного размера.
А где купить пакеты с зип-застежкой? Я так понимаю, "Пакеты у Нины" сгорели?
У них же несколько магазинов. Которые в возле фруктов, работают.
Если небольшие пакеты, то в Та Да видела ( это бывшая Копейка).
солнышко
-
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 10:41
Была на рынке, после пожара "Пакеты у Нины". Палатка работала и зип-пакеты были правда не всех размеров.
limara
-
Місто:Полтава - Мачухи
-
Ім'я:Оля. На "ти"!))))
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:09
Де можна купити одяг на Бебі борна. Тільки по бюджетній ціні.))) Бо двоє колгот на лялю за 400 грн, мій мозок не сприймає
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:30
Де можна купити одяг на Бебі борна. Тільки по бюджетній ціні.))) Бо двоє колгот на лялю за 400 грн, мій мозок не сприймає
В магазинах Сімба, Умка є набори одягу для ляльок типу бебі борн. Дешевше ніж фірмовий. А ще можна в секонді або стоках пошукати одяг для недоношених, він трапляється в ідеальному стані і за копійки))
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:35
В магазинах Сімба, Умка є набори одягу для ляльок типу бебі борн. Дешевше ніж фірмовий. А ще можна в секонді або стоках пошукати одяг для недоношених, він трапляється в ідеальному стані і за копійки))
В секонде брала подруга своей кукле.
Там можно найти совершенно новые вещи
limara
-
-
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:52
Тільки колгот і черевичків не можу знайти. Одяг я вже брала в Чудо острові, і в секенді також ( там такі класні носочки трапилися ). Тепер проблема в колготах і черевичках. Тут же, розумієте, з*явилася нова "дитина" - треба одягати. А без черевичків нова "мама" дитину не виводить.
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:59
одежду брала в сп игрушек у нас
limara
-
-
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 14:59
одежду брала в сп игрушек у нас
Там вже дивилася
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 15:22
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 16:49
Тільки колгот і черевичків не можу знайти. Одяг я вже брала в Чудо острові, і в секенді також ( там такі класні носочки трапилися ). Тепер проблема в колготах і черевичках. Тут же, розумієте, з*явилася нова "дитина" - треба одягати. А без черевичків нова "мама" дитину не виводить.
До речі, саме в секонді купила бомбезні нові чобітки, типу уггі на нашого бебіка за 30 чи щось таке гривень. А колготки бачила, що шиють із шкарпеток. Якщо тримаєте голку в руках, то можна спробувати. Погугліть, якщо цікаво.
limara
-
-
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 18:11
До речі, саме в секонді купила бомбезні нові чобітки, типу уггі на нашого бебіка за 30 чи щось таке гривень. А колготки бачила, що шиють із шкарпеток. Якщо тримаєте голку в руках, то можна спробувати. Погугліть, якщо цікаво.
Я й на швейній машинці можу пошить. Тільки трохи ліньки)))
Опубліковано 11 жовтень 2017 - 21:09
На сайте игрушек бебиплюс и ессатойс раньше точно было. Цена в районе 70-100 грн. на комплекты (брала в прошлом году племяшке)
Відредаговано mitera, 11 жовтень 2017 - 21:10.
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 16:49
Где хороший выбор кожаных перчаток?
Осьминожка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 19:10
В Смике есть, но только 1 кофточка с кошечкой и туника со Звездными войнами. Есть на кидстаффе и клубке.
На кф є. Ми нещодавно рюкзак з двусторонніми паєтками купляли- весь мозок виїли)))
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 20:16
Где купить средство от клопов???
Juli
-
Місто:совсем рядышком с Полтавой
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 21:06
На кф є. Ми нещодавно рюкзак з двусторонніми паєтками купляли- весь мозок виїли)))
А где рюкзак купили, а то нам тоже такой надо)))
Осьминожка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 21:31
Опубліковано 12 жовтень 2017 - 21:47
Где купить средство от клопов???
Именно от клопов не смотрела. А от тараканов самый большой выбор был в Велмарте. Думаю и от клопов должно что-то быть. В самом дальнем левом углу
Опубліковано 13 жовтень 2017 - 21:57
Подскажите, где купить ортопедические стельки в деми и зимнюю обувь?
Опубліковано 16 жовтень 2017 - 08:00
Подскажите, где купить муфточку для рук наколяску?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|