Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 березень 2014 - 10:51
Приднестровье готовит обращение о вступлении в Россию http://tvrain.ru/art...rossiju-365226/
Відредаговано natalia16, 18 березень 2014 - 10:52.
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 18 березень 2014 - 11:13
Сегодня Путин будет речь толкать в час по нашему времени.
Опубліковано 18 березень 2014 - 11:22
В тому то й справа, що український збитковий Крим. Мене вражають такі заяви, начебто це Чорнобилю Україна позбулася. Та Крим з його унікальним географічним розташуванням, природньо-рекреаційними ресурсами, великим потенціалом для розвитку промисловості, сільського господарства, туризму - це золота жила, за рахунок нього бюджет можна було б наповнювати і наповнювати.
Одна з точок зору з цього приводу описана в статті Олександа Починка "Крым - цена вопроса" - http://www.echo.msk....k/1276866-echo/. Там ще коментарі цікаво почитати.
Опубліковано 18 березень 2014 - 11:23
весело... голосували за одне, ухвалили інше.... за що взагалі голосували?
а що взагалі відбувається, починаючи з листопада 2013 року? ...(риторичне запитання)
Опубліковано 18 березень 2014 - 11:26
Приватбанк припинив роботу В КРИМУ (відредактовано)
http://itar-tass.com/ekonomika/1053166
Відредаговано Margosha, 18 березень 2014 - 14:44.
Опубліковано 18 березень 2014 - 11:57
Мирному населению в период информационной войны.
Инструкция по эксплуатации.
1. Любая война закончится.
2. В каждом народе есть разные люди, не все участвуют в войне, не нужно оскорблять всех подряд.
3. Политики договорятся, а ты останешься с тем говном, которым ты поливаешь "своих идеологических противников".
4. Во время войны врут все. Не распространяй информацию анонимную и ту, в истинности которой не уверен или не можешь проверить. Если хочется что-то написать, пиши о том, что видишь сам.
5. Хочешь высказать свое отношение к политике — выскажи, при этом не обязательно кого-то оскорблять.
6. Не нравится мнение другого человека — выскажись об этом мнении, а не об этом человеке — чаще всего вы лично не знакомы.
7. Помни, что ненавидеть незнакомых тебе людей — это заболевание.
8. Взаимоотношения между людьми весьма сложные даже на уровне семьи или трудового коллектива. Между государствами всё ещё сложнее. Всё просто и понятно только дуракам. Не торопись делать выводы.
9. Оставайся всегда Человеком, не забывай о Боге и помни пункт 1.
Счастливая
-
-
Опубліковано 18 березень 2014 - 12:10
Разом - Сила!
Реєстраційні рахунки:
31254307218611 — матеріально-технічне забезпечення;
31257304218611 — медичне забезпечення.
Також дзвоніть або відправляйте СМС на номер 565.
Так ви зможете перерахувати на Збройні Сили 5 гривень.
В рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства вже надійшло майже 9,9 мільйонів гривень. Спасибі вам за вагомі внески у нашу спільну справу!
Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» надійшло майже 9,9 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України.
Зокрема, юридичними особами здійснено переказ близько 1,9 мільйонів гривень, з яких 119 тисяч гривень — на медичне, решта — на матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України.
Від фізичних осіб на рахунки Міністерства оборони України надійшло 5 мільйонів 746 тисяч гривень (5 мільйонів 336 тисяч гривень на матеріально-технічне та 410 тисяч — на медичне забезпечення).
За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 2 мільйони 235 тисяч гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).
Підтримай українську армію!
Опубліковано 18 березень 2014 - 12:47
Так, величезні капіталовкладення, на які в нас не було коштів. Росія навряд чи також їх знайде.
Та мене ось що обурило
Столько добра для Украины не было сделано всеми её патриотами вместе взятыми со времен Богдана Хмельницкого!
Якесь в мене не таке розуміння патріотизму.
Опубліковано 18 березень 2014 - 13:43
Вице-премьер Крыма Темиргалиев: вы знаете, мы 84-й регион - http://ria.ru/interv...1000000049.html
Опубліковано 18 березень 2014 - 13:58
Смотрю выступление Путина: Запад прогнил, мы единственная сдерживающая сила, в Украине годами притесняли русских, Россия великая страна и т.д. и т.п. Все сидят хлопают. Совок в новом виде.
Съезд ЦК КПСС , только в костюмах Бриони)
Счастливая
-
-
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:01
самое частое слово в этой статье -проблема, проблема, проблема...
да, крымские татары...
мы хотим с крымскими татарами провести легализацию всех земельных участков на договорной основе. Часть земель мы попросим освободить, потому что эти земли нужны для социальных нужд. Например, в районе объездной (дороги — прим. ред.) города Симферополя, где много самозахватов, эти земли нужны для развития инфраструктуры города. Но мы готовы предоставить и легализовать очень многие другие земельные участки для нормальной жизнедеятельности крымских татар.
— Что будет с радикальной исламской организацией Хизб-ут-Тахрир? В РФ она запрещена, а на Украине нет. Будет ли правительство Крыма запрещать ее? Когда?
— К счастью, крымским татарам ближе светская модель ислама, как в Татарстане. Я думаю, что в рамках российского правового поля мы должны ограничить деятельность этой организации. В какой это будет форме — либо в форме прямого запрета, либо требование легализации и большего контроля, — я думаю, этот вопрос в ближайшее время решится.
Відредаговано Счастливая, 18 березень 2014 - 14:04.
Счастливая
-
-
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:09
Итог обращения путина по Крыму...
1...Дорогие граждане России - крымчане и жители Севастополя...
2...Референдум проведен открыто и честно...под присмотром не российских войск, а усиленной "группировки"...
3...Мы признаем референдум в Крыму, потому что есть пример Косово...но Косово мы не признаем...
4..."Мы не хотим раздела Украины", но "Киев-мать городов русских" и русскоязычных мы в обиду не дадим....
5...Американцы, немцы, ну не будьте буками....Помните, как мы 30 лет назад во время СССР воссоединение Германии поддержали...
6...Санкции..."А нам все равно!"...Мы же вас кормим энергоресурсами...
7...Короче, Крым и Севастополь мы забираем...
Режиссер, включи табличку "апплодисменты", а лучше "овации"...
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:35
Вот так и происходит дезинформация. Неужели сложно в своем теге правильно написать заглавие??? У меня деньги ддетские в привате, а вы такое пишите! В КРЫМУ, В КРЫМУ приостановлена работа Пб.
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:43
Вот так и происходит дезинформация. Неужели сложно в своем теге правильно написать заглавие??? У меня деньги ддетские в привате, а вы такое пишите! В КРЫМУ, В КРЫМУ приостановлена работа Пб.
омг, вибачте))) дійсно, я не права, але я настільки довіряю Привату на сьогодні, що навіть і не могла подумати, що хтось (тим більше в цій темі) може сприйняти цю інфу, як ту, що стосується всієї України))) та і Коломойський "у руля", панове)))) звичайно, звичайно в Криму і це теж частини політики
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:46
Та я просто как прочитала, аж рука дернулась. Хоть деньги то небольшие, но все же. А в свете последних событий может произойти уже что угодно.
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:51
до речі, згадала розмову з власниками житла, яке ми орендуємо, вони проживают на разі у Криму, то ще на тому тижні попросили не перераховувати їм кошти за квартиру (дослівно - у вас дома грошам буде безпечніше, ніж на рахунках в Криму). А ще розповідали, що на півострові до референдуму велася ДУЖЕ активна пропоганда за "правильне" голосування. Наприклад, в школі, де навчається іх донька оголосили про загальношкільні батьківські збори на минулому тижні і туди приїхали випадково вчителі з росії, які просто медом розтікалися, розповідаючи як гарно живеться вчителям в росії, які високі зарплати, пенсії, чудова шкільна программа і матеріально-технічне забезпечення освітніх закладів...
Та я просто как прочитала, аж рука дернулась. Хоть деньги то небольшие, но все же. А в свете последних событий может произойти уже что угодно.
я вже виправила, вибачте ще раз)
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:53
Навеяно просмотром первого рассейского канала (бе-е-е)...
Как легко делить народ,
Вышел с пальчиком вперед
Показал, вот те - злодеи!
Вот бандеры, то - евреи...
В чем злодеи? Да хоть в том,
Что не ждут нас к ним в их дом.
неизвестный автор
Відредаговано Моржонок, 18 березень 2014 - 15:06.
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:54
Стоп, я не зрозуміла. Тільки додивилася виступ Путлєра і в кінці він разом з константіновим, аксеновим та чалим підписав угоду про приєднання Криму і Севастополя до складу Росіїї... Тобто все? Крим ВЖЕ Росія?
ann-oksi
-
Місто:Половки
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:54
Девочки,сказать что я в охренёже-это ничего не сказать(((
оказывается,всё так просто,2 недели и нет гривны,ночь,и ты уже подписываешь договора от своего имени на предприятия,которые просто обьявил своими(((
и пусть ещё хоть раз кто-то пожалуется на ремонт,или переезд-глупости)))(сарказм)
всё вокруг колхозное,всё вокруг моё.
Ой,а я прозевала выступление ,пошла искать ((
Відредаговано ann-oksi, 18 березень 2014 - 14:57.
Опубліковано 18 березень 2014 - 14:57
А взагалі дійсно дуже нагадало часи СРСР - така одноголосність, одностайність, всі встають, аплодують, посміхаються, а Брежнев читає з листка... Путлєру тільки брови залишилося підклєяти... А Київ-мать городов рускіх меня прямо злякало...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|