Перехід до вмісту

Фотографія

Где научат хорошо танцевать?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
958 відповідей у цій темі

#641 slm

slm

Стремлюсь к совершенству

• Модератори
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, пл.Зыгина
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:36

Ир, я в своё время ходила, и на бальные, и на народные. и на балет, и на контемп, то я не скажу, что именно на бальных лучше всего развиваются физические способности. В реальности труднее всего заниматься балетом. Здесь казалось, что и "уши работают", поэтому он и считается основой хореографии в принципе...но у нас в Полтаве с этим туго ((( ну или я не знаю о хороших студиях. Я бы пробовала разные студии, а там увидишь, где ей понравится больше всего. Попробуй, может, её отдать заниматься к деткам постарше, чтоб ей было к кому тянуться.

#642 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:45

Ир, я в своё время ходила, и на бальные, и на народные. и на балет, и на контемп, то я не скажу, что именно на бальных лучше всего развиваются физические способности. В реальности труднее всего заниматься балетом. Здесь казалось, что и "уши работают", поэтому он и считается основой хореографии в принципе...но у нас в Полтаве с этим туго ((( ну или я не знаю о хороших студиях. Я бы пробовала разные студии, а там увидишь, где ей понравится больше всего. Попробуй, может, её отдать заниматься к деткам постарше, чтоб ей было к кому тянуться.

якби ж брали до старших))) І не пускають дивитись. Ну от що я зрозуміла з того пробного заняття сьогодні, якщо на ньому не була, а за дверима чула лише стандартні "чача стоп два три". Ну хіба що те, що розтяжки в них нема, зі слів малої.

Питати в неї немає сенсу, їй все нове подобається більше старого))) перших 4 заняття. Потім набридає.

Про навантаження це я порівняла бальні з дитячою хореографією. Але там діти першого року, танець дуже елементарний

Відредаговано Ipiha, 14 січень 2016 - 23:47.

• slm це подобається

#643 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:47

А с балетом совсем-совсем туго?

#644 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:51

До речі, Ір, ви ходити ще будете? А то в понеділок були ми удвох з Іллею))))

#645 natochka

natochka

Я женщина... И значит я прекрасна...

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:52

Іра, про розтяжку потрібно питати не у Насті, а у викладача. Ми ходимо на бальні танці, то розтяжка у нас взагалі іде окремим днем.

Відредаговано natochka, 14 січень 2016 - 23:53.

#646 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 14 січень 2016 - 23:58

Ир! Ну, ты ж сама написала, что вы танцы выучили на индивид. Занятиях. А детки учат в группе. Вот вам и не интересно.
Кстати, я Сашу сегодня на классику приводила. Они в углу занимались во время вашего занятия. Как раз растяжкой и занимаются, планку стоят.
Но это дополнительно.

#647 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 932 повідомлення
  • Місто:Зыгина
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:05

Я зовсім розгубилась... Хто займався танцями ХЕЛП!!!

Ира, я сама не занималась, но старший сын танцует с 4-х лет и до сих пор уже не для конкурсов, а чисто для выступлений. Моё мнение, что ходить одному на бальные танцы - это тратить время впустую, все композиции рассчитаны на партнёра и партнёршу, вару-вару и диско - это не бальные танцы, это подготовка для самых маленьких, цель - научиться слушать музыку, ритм. Растяжкой бальники, как правило занимаются отдельно - индивидуально, реже в группе. В данной ситуации вам нужно или становится в пару или менять вид танцев. Если хочется классной растяжки, могу порекомендовать "Барвинок", мы занимались там индивидуально, педагоги профессионалы. 

#648 natochka

natochka

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:08

Ходили ми 2 роки на народні, перейшли на бальні, бо там тільки на 3-й рік почали вчити танець з виходом на сцену. Колектив подобався, тренер прекрасний, моя дитина її дуже любила, але їй хотілося вже танцювати і показувати чого навчилася. Тому коли ми потрапили на пробне заняття з бальних танців, дитина відразу попросилася перейти.
Звичайно ми довго думали, я давала їй час, питала чи дійсно вона цього хоче, і хоча я не спала кілька місяців, ми таки перейшли.
Наш попередній досвід добре видно, дитина вже підготовлена прийшла, з вересня 3 рази брали участь у конкурсах, тому вона щаслива, а я щаслива що вона щаслива.
Кожному своє, і я думаю ти зрозумієш, а через рік-два вона і сама підкаже що потрібно саме їй.

#649 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:14

Іра, про розтяжку потрібно питати не у Насті, а у викладача. Ми ходимо на бальні танці, то розтяжка у нас взагалі іде окремим днем.

для мене дивно було що може не бути. Я про це навіть і не думала питати.

#650 natochka

natochka

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:15

І я згодна що для бальних танців потрібен партнер, у нас його поки що не має. Якщо не знайдеться, будемо думати і пробувати щось інше.
Бальні танці сольно не розумію, але для початку допускаю.
Ми почали з вальсу і ча-ча-ча, тобто пропустили польку і т.д., але донька трі
шки старша за Настю.
  • Tanik це подобається

#651 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:15

Не могу понять, почему такая мода на бальные танцы? такой же стиль как и остальные, и я бы не сказала что нагрузки больше чем у других, тем более там нагрузка сконцентрирована только на отдельных частях тела. Хорошо написали про балет, ну или классический танец. Основа основ. Шикарный преподаватель в Полтаве есть Вадим Викторович. Но оооочень такой неординарный тип и манера общения у него ух! Мнительным не ходить. Детей наверное не берет. Как я его нашла, не помню, но хореограф с огромным опытом.

Я так и не смогла заниматься классикой(( Потому что нас было 4 человека. Две девочки и два мальчика. Одна пара уехала танцевать за границу, а я вышла замуж за второго мальчика  :xixixi:  ну для двоих никто не будет проводить занятия.

ЗЫ: очень грустно, что высокое искусство танца у нас не в моде, я хоть и люблю хип-хоп, но блин, почему зацикливаются на современном и не учат основы, я не пойму

Відредаговано Асмо, 15 січень 2016 - 00:22.

#652 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:16

Ир! Ну, ты ж сама написала, что вы танцы выучили на индивид. Занятиях. А детки учат в группе. Вот вам и не интересно.
Кстати, я Сашу сегодня на классику приводила. Они в углу занимались во время вашего занятия. Как раз растяжкой и занимаются, планку стоят.
Но это дополнительно.

у нас це були групові, просто ходило двоє чи троє) планку і наші сьогодні робили, але це ж не шпагат.

#653 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:19

А що таке класика?

#654 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:23

Ира, много работы у станка, классические позиции рук, ног, плие, пор де бра и тд и тп) По сути балет, но без пуант

#655 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:24

Хочеться чогось універсального. Треба псіхануть і ще в ювенту відвести. Партнер у нас був, але тренер сказала що в них різний рівень і не годиться. Завтра сходить ще він в альянс спробує) а ще мені дуже підходить місце і час.
Хто в ювенті займається, поділіться розкладом і телефоном?

#656 lisica

lisica

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 368 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:25

Мы ходим в ГорДК, коллектив позиционируется, как народный, но возможно это потом будут народные танцы. Сейчас отдельным днём идет гимнастика, а два занятия у них разучивание новых элементов и учили танец к Новому году (не народный, а очень даже современный). Выступали на всех утренниках, которые проходили в ГДК (я лично не была готова к такому, ходим сюда мы только с октября). У нас 2 преподавателя, мне они нравятся. Требовательные, в меру строгие. Один только огромный минус-это условия! Раздевалки маленькие и грязные, а ещё холодно!

#657 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:27

Ира, много работы у станка, классические позиции рук, ног, плие, пор де бра и тд и тп) По сути балет, но без пуант

ааа, це те що в дитинстві відбило у мене бажання танцювати )) я і на бальні не хотіла малу віддавати, випадково потрапили, тому і сумніваюсь

#658 bianco

bianco

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 6 910 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

2    2    2       2   

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:27

для мене дивно було що може не бути. Я про це навіть і не думала питати.

Може бути. Ми в минулому році ходили на бальні, то вони там тільки корзинку робили, ніяких шпагатів не було. Що таке справжній шпагат ми вже в цьому році дізналися, і не на танцях. Наш друг досі ходить в той колектив, де і ми займалися, то про розтяжку я від нього нічого не чула, хоча танцювали на новорічному вечорі досить непогано, порівняно з минулим роком. Ми раз у тиждень ходимо на класичну хореографію, щоправда з нового року ці заняття ще не відновили, то діти там розтягуються і кожного разу вчать основні позиції і одні й ті самі (поки що) елементи класичного танцю. Якщо дитині сумно на бальних, то на таких "спокійних" заняттях їй не буде веселіше. Взагалі, жоден колектив не ставитиме кожні 4 заняття новий танець. Потрібно готувати дититну до того, що вона з заняття в заняття буде систематично повторювати одні й ті самі рухи. Звісно, поступово все буде ускладнюватись, але точно не кожні 3 - 4 заняття, таке буде вже в старших групах.

#659 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 932 повідомлення
  • Місто:Зыгина
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:28

У нас для маленьких деток много работы у станка видела в школе искусств ( кстати, как вариант для девочек, вообще супер не плохая база и много-много выступлений)

#660 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 січень 2016 - 00:30

Мы ходим в ГорДК, коллектив позиционируется, как народный, но возможно это потом будут народные танцы. Сейчас отдельным днём идет гимнастика, а два занятия у них разучивание новых элементов и учили танец к Новому году (не народный, а очень даже современный). Выступали на всех утренниках, которые проходили в ГДК (я лично не была готова к такому, ходим сюда мы только с октября). У нас 2 преподавателя, мне они нравятся. Требовательные, в меру строгие. Один только огромный минус-это условия! Раздевалки маленькие и грязные, а ещё холодно!

то ви не були в дк залізничників, ото де жесть з опаленням. А в мбк порівняно тепло) я б на таке поводила щоб і гімнастика і елементи танцю
  • lisica це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама