Перехід до вмісту

Фотографія

Медреформа и договора с семейниками

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1258 відповідей у цій темі

#641 Лара Крофт

Лара Крофт

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Лара

Опубліковано 09 квітень 2018 - 16:03

а можно полуправду сказать, такое вообще не отследишь. Температура была, пока приехали, упала, а может градусник соврал. Презумпция невиновности. 

#642 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 квітень 2018 - 16:40

так обычно участковым говорят. во-первых для больничного, а во-вторых, чтобы отмазаться, почему вызвал на дом , а не сам пришел

#643 Lyubasha_89

Lyubasha_89

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 309 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Опубліковано 10 квітень 2018 - 07:50

а можно полуправду сказать, такое вообще не отследишь. Температура была, пока приехали, упала, а может градусник соврал. Презумпция невиновности. 

У нас таке реально було: доки "швидка" приїхала (це було о першій ночі), температура (38,3) у малого впала на півградуса, після того як просто роздягла до підгузка. Лікарка потім довго возмущалася, чого, мовляв, викликали. Сину на той момент було 1,4. І вперше захворів серйозно, з бронхітом та а/б, як виявилось пізніш. Паралельно лізли ікла.

#644 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 квітень 2018 - 08:09

У нас таке реально було: доки "швидка" приїхала (це було о першій ночі), температура (38,3) у малого впала на півградуса, після того як просто роздягла до підгузка. Лікарка потім довго возмущалася, чого, мовляв, викликали. Сину на той момент було 1,4. І вперше захворів серйозно, з бронхітом та а/б, як виявилось пізніш. Паралельно лізли ікла.

а ви дійсно вважаєте, що при 38.3 треба викликати швидку?

#645 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 10 квітень 2018 - 08:50

Я викликаю коли вже  температура 39,5 і перед цим не збилася свічкою Анальдіма + таблеткою парацетамола. От тоді, тааак, я викликаю

#646 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 09:26

Если ребенок раздет, для маленького - то и без подгузника, в комнате прохладно, не укутан, ребенка обтерли водой, положили компрессы прохладные, дали жаропонижающее - то температура снизится в 99% случаев. Если одет, в памперсе, укутан ("чтобы пропотеть"), в комнате все закупорено ("ви шо, сквозняк, а у нас дитина хвора), то температура будет высокой, несмотря на свечи, таблетки, сиропы и уколы.

В современных условиях в арсенале скорой для снижения температуры - аналгин+димедрол+папаверин. Попробуйте себе уколоть, жжет не по детски. Во всем цивилизованном мире от уколов в педиатрии ушли, они только на крайний случай, чтобы не стрессировать ребенка и не вызывать боязни врачей. Ничем не хуже уколов действуют сиропы и свечи, в последнем случае биодоступность почти такая же, эффективность тоже. Если приезжает скорая и снижает температуру простым раздеванием ребенка, проветриванием и подобными методами, плюс дает из домашней аптечки сироп или свечку, то большинство вызывающих остаются неудовлетворенными, как это так, а уколоть? И все равно после отъезда бригады укрывают, укутывают, а потом вызывают часа через 2: "смотрите. ничего не помогло". Так что спорить на эту тему можно долго, я не хочу. Чего тогда пишу?))))) Ну, может кто не знал, что можно снизить температуру более гуманными способами))))))

Відредаговано Optimist, 10 квітень 2018 - 09:27.

#647 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 10 квітень 2018 - 10:03

Сьогодні зателефонувала на Нікітченка до медсестри де раніше ми були на обліку. Вона сказала, що моє право вибирати лікарів ніхто не відміняв і нас зрадістю приймуть. Але, зараз немає ще комп*ютерів, тому попросили зателефоневати через два тижні. Сказала, що спочатку вони братимуть тих хто в них на участку, а моє ж право ніхто не відміняв))))

#648 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 10 квітень 2018 - 10:06

А мы еще удивляемся, почему скорая возмущается....

#649 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 квітень 2018 - 10:36

Сказала, що спочатку вони братимуть тих хто в них на участку

мені оце так подобається. :sarcasm: давайте будемо чекати, поки всі, хто відносяться за ділянкою, згадають, що треба підписати декларацію, а тоді дамо "добро" і всім іншим. Супрун, мабуть, і не в курсі такої самодіяльності на місцях.

#650 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 13:39

мені оце так подобається. :sarcasm: давайте будемо чекати, поки всі, хто відносяться за ділянкою, згадають, що треба підписати декларацію, а тоді дамо "добро" і всім іншим. Супрун, мабуть, і не в курсі такої самодіяльності на місцях.

Ага, хотіла записатися до педіатра з іншої поліклініки, то "ви що, в мене своїх на ділянці вистачає)))" Ну і смисл тоді в всьому цьому?

#651 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 10 квітень 2018 - 13:44

Ага, хотіла записатися до педіатра з іншої поліклініки, то "ви що, в мене своїх на ділянці вистачає)))" Ну і смисл тоді в всьому цьому?

"Вистачає" пока зп не стали платить согласно планам реформы.

Позвонила терапевту, который когда-то был на моем участке. Сказала, что не вопрос, она только за, подходите с паспортом и инн. Вот и пойдем...я, сестра с мужем, наши бабушки. Адекватный врач и человек с данной реформой не пропадет.

#652 Malinka

Malinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 882 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 14:07

pre_1523361949___.png

т.е, пока весь этот сбор данных не является гарантией того, что договор будет заключен

Відредаговано Malinka, 10 квітень 2018 - 14:08.

#653 Yrinka

Yrinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 804 повідомлення
  • Місто:Счастье
  • Ім'я:Ірина

Нагороди

2    5      

Опубліковано 10 квітень 2018 - 14:20

Позвонила терапевту, который когда-то был на моем участке. Сказала, что не вопрос, она только за, подходите с паспортом и инн. Вот и пойдем...я, сестра с мужем, наши бабушки. Адекватный врач и человек с данной реформой не пропадет.

Юля, к кому идёте? если детей уже пристроила, то для взрослых даже не знаю куда податься

#654 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 15:15

Ми з чоловіком теж заключили договори не з нашим дільничним лікарем, без проблем))

Відредаговано Yulasha, 10 квітень 2018 - 15:16.

• mitera це подобається

#655 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 10 квітень 2018 - 15:28

А мне еще интерестно, зачем для заключения декларации нужен ИНН?
  • Malinka це подобається

#656 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 10 квітень 2018 - 16:22

А мне еще интерестно, зачем для заключения декларации нужен ИНН?

контроль по базам, чтоб больничные у 10-х врачей одновременно не пооткрывали

#657 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 19:51

У мене при оформленні договору не брали ідентифікаційний код) Тільки паспорт)

Відредаговано Yulasha, 10 квітень 2018 - 19:51.

#658 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 20:30

Если ребенок раздет, для маленького - то и без подгузника, в комнате прохладно, не укутан, ребенка обтерли водой, положили компрессы прохладные, дали жаропонижающее - то температура снизится в 99% случаев. Если одет, в памперсе, укутан ("чтобы пропотеть"), в комнате все закупорено ("ви шо, сквозняк, а у нас дитина хвора), то температура будет высокой, несмотря на свечи, таблетки, сиропы и уколы.
В современных условиях в арсенале скорой для снижения температуры - аналгин+димедрол+папаверин. Попробуйте себе уколоть, жжет не по детски. Во всем цивилизованном мире от уколов в педиатрии ушли, они только на крайний случай, чтобы не стрессировать ребенка и не вызывать боязни врачей. Ничем не хуже уколов действуют сиропы и свечи, в последнем случае биодоступность почти такая же, эффективность тоже. Если приезжает скорая и снижает температуру простым раздеванием ребенка, проветриванием и подобными методами, плюс дает из домашней аптечки сироп или свечку, то большинство вызывающих остаются неудовлетворенными, как это так, а уколоть? И все равно после отъезда бригады укрывают, укутывают, а потом вызывают часа через 2: "смотрите. ничего не помогло". Так что спорить на эту тему можно долго, я не хочу. Чего тогда пишу?))))) Ну, может кто не знал, что можно снизить температуру более гуманными способами))))))

А если озноб и раскрыть не вариант, Т идёт вверх, что делать? Подождать?

#659 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 20:44

Сьогодні зателефонувала на Нікітченка до медсестри де раніше ми були на обліку. Вона сказала, що моє право вибирати лікарів ніхто не відміняв і нас зрадістю приймуть. Але, зараз немає ще комп*ютерів, тому попросили зателефоневати через два тижні. Сказала, що спочатку вони братимуть тих хто в них на участку, а моє ж право ніхто не відміняв))))

Сегодня без проблем записалась к Артеменко на список, хотя я и с другого участка. Ноутбук в кабинете стоял, но работала на нем другая медсестра, не с участка Артеменко (может пока при наличии одного ноутбука учет ведет специальный человек?). Сказали, что в течении двух недель (система виснет и данные заносят очень медленно) мне перезвонят и скажут на когда принести документы, но в любом случае, даже и через 2 месяца моя запись на список действительна и я спокойно заключу договор

что за врач? с какой поликлиники? Я для нашей семьи никак семейного не выберу

#660 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 10 квітень 2018 - 20:45

У мене при оформленні договору не брали ідентифікаційний код) Тільки паспорт)

И у меня не брали ИНН. Паспортные данные я на листик записала и все)
В пятницу была на Юрченко. Записалась тоже на листик. Но сказали оригиналы документов поднести.
  • Yulasha це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама