Перехід до вмісту

Фотографія

Новострой в Рассошенцах, напротив ГАИ

Новострой Рассошенцы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
925 відповідей у цій темі

#641 Тапа

Тапа
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 30 вересень 2015 - 15:24

Не хочу огорчать тех , кто хочет городскую прописку, но по Перспективной,3 1-й подъезд прописка :

"Полтавська область, Полтавський район, с. Розсошенці, вул.Перспективна, 3 кв......."  .

#642 Brest

Brest
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Харьков, Полтава
  • Ім'я:Даниил

Опубліковано 30 вересень 2015 - 21:05

По факту это сельская прописка, сельская амбулатория, и презрительные взгляды тех,кто будет смотреть ваш паспорт. Н-да, приехали. Придётся прописываться в городе у кого- то.

#643 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 07:46

По факту это сельская прописка, сельская амбулатория, и презрительные взгляды тех,кто будет смотреть ваш паспорт. Н-да, приехали. Придётся прописываться в городе у кого- то.

А может еще что-то изменится пока достроят целий микрорайон? Не хотелось бы иметь сельскую прописку. Н-да приехали как говорят, а ведь этого никто не говорил когда покупали квартиру. Расстроены. Хотя говорили, что комунальные услуги должны быть меньше чем в городе, но прописка ...

#644 Славяночка

Славяночка
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 08:10

прям таки проблема,   прописка  сельская..  с чего  столько шума,  не  пойму? вы когда покупали  квартиру  вас  не насторожило  что  дом  стоит  в селе  РАССОШЕНЦЫ?  следовательно  такая  и будет прописка.  какие то ,извините, глупые предрассудки.

#645 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Місто:село
  • Ім'я:Максимыч

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 08:27

Глазами
       доброго дядю выев,
не переставая
            кланяться,
берут,
      как будто берут чаевые,
паспорт
       американца.
На польский -
              глядят,
                     как в афишу коза.
На польский -
             выпяливают глаза
в тугой
       полицейской слоновости -
откуда, мол,
            и что это за
географические новости?

#646 Brest

Brest
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 14:39

Немолодой, и что же вы хотели нам сказать?)))

#647 Galochka

Galochka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Галина Васильевна

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 15:18

прям таки проблема,   прописка  сельская..  с чего  столько шума,  не  пойму? вы когда покупали  квартиру  вас  не насторожило  что  дом  стоит  в селе  РАССОШЕНЦЫ?  следовательно  такая  и будет прописка.  какие то ,извините, глупые предрассудки.

вот-вот....как? КАК???? если Вы покупаете квартиру в с.Рассошенцы, разве  может что-то другое стоять с паспорте)) и уж поверьте, никаких "косых" взглядов в больничках и прочих организациях... у меня городская...и все равно-пока кому-нить не "сунешь" бАмАжку...косые взгляды обеспечены...а потом-Все чудесно...улыбка-радость на лице))) так что...не в прописке дело...)))

#648 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 16:38

Немолодой, и что же вы хотели нам сказать?)))

Просто проілюстрував вашу думку. Я думаю, що через певний час мікрорайон "Садовий" буде в межах міста і прописка буде міська. Вже хтось писав про те, що з боку дороги на Щербані йде будівництво багатоквартирного будинку. І буде він мабуть не один. Так, що "Садовий" невдовзі зростеться з міською зоною. Та й мешканці двох висоток в Горбанівці прописані в Октябрському районі міста. Тоді як решта будинків поруч-сільська прописка.  А взагалі не так це вже важливо.

#649 Славяночка

Славяночка
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 01 жовтень 2015 - 23:04

а какая вообще разница какая  прописка? вы квартиру покупаете или  саму прописку???? 

#650 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2015 - 06:57

ВІТАННЯ ВЛАСНИКАМ КВАРТИР   з  2 під"їзду!!!

Відредаговано НЕМОЛОДОЙ, 02 жовтень 2015 - 07:04.

#651 Lera2001

Lera2001
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Опубліковано 02 жовтень 2015 - 07:18

ВІТАННЯ ВЛАСНИКАМ КВАРТИР   з  2 під"їзду!!!

Спасибо!!!!! Мы так рады этому!!!!!! 

#652 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 02 жовтень 2015 - 18:21

Мы тоже разделяем вашу радость. Значить очень скоро и мы, владельцы квартир 1 подъезда, будем праздновать получение желанных ключиков. Успехов Вам и завтрашнего радостного настроения!!!

#653 Багіра

Багіра

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Опубліковано 03 жовтень 2015 - 16:14

Всім форумчанам привіт!!! Спішу поділитися своїми враженнями від сьогоднішнього дня! Перш за все хочу сказати, що дуже приємно зайти у свою першу власну квартиру! Класно, коли твоя дитина ходить і питає - "А де буде моє ліжко? А куди я буду складати свої іграшки і книжечки?" Так що, однозначно, ми сьогодні дуже і дуже щасливі!

Тепер по суті. Про квартиру - стяжка у нас рівна, не "бухтить", є тріщинки, звичайно, але кількість їх в нормі. Якість шпакльованих стін на тверду 4. Є закидані кути, але все ж це краще, аніж голі стіни без штукатурки. І це кому як - якщо мій чоловік принциповий і дотошний, то він буде їх вирівнювати. Комусь, може, і такі підуть. Вікна і двері були виставлені у рівень, але одне вікно на кухні ми відкрили, а закрити його вже не змогли. Прийшов представник від компанії і закрив, приклавши трохи сили. Не було заглушок на усіх підвіконниках. При цьому що мені сподобалося - на кожному поверсі були представники компанії, які готові були слухати про недоліки. Вкінці при підписанні акту Марина записувала всі вказані нами "погрішності" і обіцяла, що виправлять. 

Також у квартирі вже стоїть домофон, тільки поки що не підключений. 

Сходинки між поверхами, до речі, дуже зручні, так що підніматися ними не буде важко. 

І про ОСББ - наразі нас буде обслуговувати компанія "Добробут-Полтава". Вартість їхніх послуг - 1,5 грн за 1 кв.м. за місяць. У цей тариф входить прибирання прибудинкової території; технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення і зливової каналізації; обслуговування димовентиляційних каналів; освітлення місць загального користування; технічне обслуговування ліфтів; збирання, вивезення сміття; прибирання сходових кліток. Як кажуть, поживемо-побачимо. За словами Марини, це краще, аніж як у третьому під'їзді будинку номер 3, де вони утворили своє ОСББ і прибиральницю найняли аж через рік.

І про комунікації - поки що ніяких благ цивілізації немає, тому що обленерго і водоканал вимагають хоча би 70 % оформлених технічних паспортів (якщо я правильно висловилась), а Полтавагаз - узагалі 100%. Так що наразі від нас самих залежить, коли будуть підключені комунікації. 

Ось і все поки що. Хотілось би ще почитати відгуки інших щасливих "квартировласників". І вітаю тих, хто сьогодні отримав свої ключики!!!

#654 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 04 жовтень 2015 - 05:33

Вигляд парадного входу в будинок псують наклеєні на вхідні двері та колони різні оголошення та рекламки. Як цього уникнути? Яка Ваша думка?

#655 Tanja_Pol

Tanja_Pol
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Tanja_Pol

Опубліковано 04 жовтень 2015 - 15:03

Вигляд парадного входу в будинок псують наклеєні на вхідні двері та колони різні оголошення та рекламки. Як цього уникнути? Яка Ваша думка?

У нас на Зыгина возле каждого подъезда висят специальные деревянные щиты на стенах.(По-моему их ЖЭК развешивал по просьбе жильцов). Так все объявления клеят на них. Правда.... этот процесс строго контролируется бабушками "подподъездницами". И не понравившиеся им объявления "корректируются" прямо на месте!

#656 Brest

Brest
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 04 жовтень 2015 - 15:25

[quote name="Багіра" post="1072981" timestamp="1443881649"]

Всім форумчанам привіт!!! Спішу поділитися своїми враженнями від сьогоднішнього дня! Перш за все хочу сказати, що дуже приємно зайти у свою першу власну квартиру!

Вітаю щиро!! Своя хата це круто!!! Скоро,через пару років там буде нормальний мікрорайон, поле забудують, його ще й ДСК буде забудовувать зі сторони Склозаводу- Петровського. Може і лінію електропередач перенесуть чи закопають. Вона поруч там проходить. А так Россохи нормальний район- стоянка для машин буде, тролейбус- автобус іздить. Цілодобовий маназин є, я вже дізнався- на зуп. Геофізика як в центр іхать. І в моєму будинку (Перспективна, 2) також перший поверх буде під магазини та подібне

#657 Galochka

Galochka
  • Новачки
  • 0 повідомлення
  • Ім'я:Галина Васильевна

Опубліковано 05 жовтень 2015 - 10:29

Полностью согласна!!!! Обратите внимание- на Перспективной,4 на 1м пусковом- Управляющая компания уже повесила доску объявлений- и вся реклама находится на своем месте!!!! за что огромное спасибо)) т.к. двери у нас в первозданном состоянии! :thank_you:

#658 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 05 жовтень 2015 - 16:17

Управляющая компания уже повесила доску объявлений- и вся реклама находится на своем месте!!!!

Будемо сподіватись, що так буде і біля нашого парадного. Але ж мабуть комусь слід потурбуватись про це.

#659 НЕМОЛОДОЙ

НЕМОЛОДОЙ
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 05 жовтень 2015 - 16:28

мій чоловік принциповий і дотошний

Я теж з цього розряду, тому вношу уточнення:

За словами Марини, це краще, аніж як у третьому під'їзді будинку номер 3, де вони утворили своє ОСББ і прибиральницю найняли аж через рік.

Третій під"їзд будинку №3 здавався (http://beton.pl.ua/i...3052015-п3.html)  23.05.2015. З моменту здачі пройшло 4 з лишком місяці і ніяк не рік. До моменту здачі будинку ОСББ ніяк створитися не могло.

Відредаговано НЕМОЛОДОЙ, 05 жовтень 2015 - 16:29.

#660 Brest

Brest
  • Новачки
  • 0 повідомлення

Опубліковано 06 жовтень 2015 - 02:47

Я теж з цього розряду, тому вношу уточнення:

Немолодой, скажите, а есть в вашем доме интернет и кабельное? Сколько не искал через сайты провайдеров - не увидел адреса ул Перспективная- Россошенцы

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама